رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد انتخاب CPU Cooler

Recommended Posts

سلام به همه ی اساتید لیونی، من یه سیستم با مشخصات زیر دارم که از  CPU Cooler  استوک AMD استفاده میکنه و من میخوام CPU Cooler رو عوض کنم و قصدم Over Clock هست! ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید که: 

1 - چه CPU Cooler هایی به دردم میخوره؟ ( اگه ممکنه بگید که با هر کولر چقدر میتونم اورکلاکش کنم. )

2 - آیا اصلاً این کار ارزش داره یا نه؟

البته این نکته رو هم بگم که قصد ندارم خیلی خرج بکنم و نهایتاً تا یک ماه دیگه میخوام این سیستم رو بفروشم و ممنون میشم اگه به 2 تا سؤالم جواب بدین.

مشخصات سیستم:

CPU: AMD Athlon II X2 250 @ 3000 MHz

CPU Cooler: AMD Stock Cooler @ 5700 RPM

(Mother Board: MSI 870S-G46 (FX

( RAM: 4 GB Single Channel DDR3 @ 1600 MHz ( Working @ 1066MHz

Graphic Card: MSI Nvidia GeForce GT 520 - 2 GB

Power: Green GP430A

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

عزیز

مشکل قبلی شما هنوز حل نشده!

برای انتخاب کولر چون میخواید 1ماه دیگه سیستم رو بفروشید و ارتقا بدین پیشنهاد بنده THREMALRIGHT TRUE SPRIT هست  که با توجه به قیمت کارایی قابل قبولی داره!

حداکثر اورکلاک اونم با مادربرد شما که اون مشکلات رو داشته رو من اصلا پیشنهاد نمیکنم!

ولی درصورت تمایل میتونید 500MHZ افزایش فرکانس داشته باشید و کارایی هم حدود20درصد بهتر خواهد شد!

ولی درکل بنده پیشنهاد نمیکنم اینکاررو انجام بدین!

لینک به دیدگاه

حمید جان، مثل اینکه اینجا یه سوء تفاهم کوچولو شده، این سیستم اون سیستمی که مشکل حرارت شدید داره نیست و یه سیستم دیگس که الان یه هفتس که دستمه و من مشخصاتش رو تو پست اول یه کم بالا تر از امضام عنوان کردم.

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

این نکته رو هم اضافه کنم که تو کیس با مشکل محدودیت ارتفاع مواجه هستم و نیاز به یه کولر کوتوله دارم!

لینک به دیدگاه

حداکثر ارتفاع کیس رو عنوان کنید!کولر کوچیک باید از برند deep cool تهیه کنید که کولرهای خوابیده موجود داره توبازار!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...