رفتن به مطلب

مشاوره خرید تلویزیون تا حدود 3 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام به همه دوستانی لیونی

تصمیم به خرید یک تلویزیون 40 اینج دارم

بودجه ایی که در نظر گرفتم حدود 3 میلیون هست (یکم بالا پایین)

کیفیت تصویر مهمترین عامل در انتخابم خواهد بود (می خوام همزمان  کنسول بازی و کامپیوتر رو بهش وصل کنم)

3d بودنش چندان مهم نیست (ترجیح می دوم پول اضافی برای قابلیت 3d ندم)

مدل زیر از سامسونگ امروز 2920 قیمت گرفتم

Samsung LED 40ES6980

در این محدوده قیمتی مدل بهتری هست؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

دقیقا شما بهترین گزینه رو برای  TV انتخاب کرده این,مدل ES6980 به رغم داشتن پردازنده ی دو هسته ای بهترین تلویزیون 40 اینچ سامسونگ بعد از 7770 سامسونگ به حساب میاد...ضمن اینکه هدف شما بکارگیری چند منظوره از TV هستش(متصل کردن همزمان  کنسول بازی و کامپیوتر)

این قابلیت( دو هسته ای ) به کمک شما میاد...

و یک نکته قابل توجه در این TV,تنظیم نور نقطه ای MICRO DIMMING هستش که در مدل های پایینتر وجود نداره...

یک پیشنهاد شخصی در مورد :3d بودنش چندان مهم نیست (ترجیح می دوم پول اضافی برای قابلیت 3d ندم)

هرگز قابلیت 3d رو از دست ندین  :D

چون زمانی متوجه میشین که دیگه فایده ای نداره... :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=68178

http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=65828

http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=63414

خب لینک های بالا به بودجه شما نزدیک هستن. البته بسته به اینکه از کجا قیمت بگیری قیمت ها فرق دارن.

(می خوام همزمان  کنسول بازی و کامپیوتر رو بهش وصل کنم) منظور شما اینه که از 2 تا HDMI استفاده می کنید؟

مدل های بالا کیفیت خیلی خوبی دارن مخصوصا مدل ال جی از نزدیک دیدم خیلی خوبه.

ممنونم

بله از 2 عدد Hdmi می خوام استفاده کنم

این 2 مدل lg که معرفی کردید به نظر میرسه بیشتر قیمتشون به خاطر امکانات 3 بعدی هستش

از نظر کیفیت پنل و تصویر به اون مدل سامسونگ می رسن؟

سلام دوست عزیز

دقیقا شما بهترین گزینه رو برای  TV انتخاب کرده این,مدل ES6980 به رغم داشتن پردازنده ی دو هسته ای بهترین تلویزیون 40 اینچ سامسونگ بعد از 7770 سامسونگ به حساب میاد...ضمن اینکه هدف شما بکارگیری چند منظوره از TV هستش(متصل کردن همزمان  کنسول بازی و کامپیوتر)

این قابلیت( دو هسته ای ) به کمک شما میاد...

و یک نکته قابل توجه در این TV,تنظیم نور نقطه ای MICRO DIMMING هستش که در مدل های پایینتر وجود نداره...

یک پیشنهاد شخصی در مورد :3d بودنش چندان مهم نیست (ترجیح می دوم پول اضافی برای قابلیت 3d ندم)

هرگز قابلیت 3d رو از دست ندین  :D

چون زمانی متوجه میشین که دیگه فایده ای نداره... :)

سلام

از شما هم ممنونم

به نظرتون این 7770 ارزش 1 میلیون اختلاف رو نسبت به 6980 داره؟

در مورد 3 بعدی هم حقیقتا به نظرم هنوز یک قابلیت تجملاتی هست تا کاربردی

شخصا اکثر سه بعدی هایی که تست کردم بیشتر سردرد بهم دادن تا لذت :(

لینک به دیدگاه

تجربه من در مورد تی وی های جدید این هست که اکثرا تصویرشون درست کالیبره نشده و میشه تصویر خیلی بهتری ازشون گرفت. بعضی وقتها تصویری که از یه تی وی 2 تومنی میتونید بگیرید از تی وی 4 تومنی نمیتونید بگیرید.

برای اینکار باید در منوی مخفی یکسری پارامترها را تغییر بدید. البته این مبحث tv calibration خودش یک علم و هنر هست. برای شروع میتونید avia ii را دانلود کنید. 

ببخشید اگر مربوط به تاپیک نبود گفتم شاید دوستان علاقه مند باشند به این موضوع.

لینک به دیدگاه

این تفاوت قیمت چندین دلیل داره:

1- کنترل نمودن TV از طریق صدا,حرکات دست و چهره است 

2-قابلیت ارتقای سخت افزاری

3-اسکن تصویر 200HZ

4-انطباق تصویر 600HZ

..............................................

در مورد نظر جنابعالی که فرمودین "قابلیت ســه بعدی جنبه تجملاتی داره نه کاربردی" یک نکته عرض کنم

الان دنیا دنیای تکنولوژیه و همه چی رو به پیشرفت...برا مثال:سال گذشته LCD TV به وفور توسط شرکت های مختلف تولید میشد ولی با گذشت اندک زمانی یعنی امسال اکثر شرکتها خط تولید LCD رو قطع کردن و فقط تعداد محدودی LCD 32 تولید میکنند...

در سالهای  گذشته متقاضی LED های سه بعدی در بازار بسیار اندک بود ولی امسال مردم ترجیح میدن یه مقدار پول بیشتر بدن که  تلویزیونشون از قابلیت سه بعدی برخوردار باشه و بنده میتونم این پیش بینی رو بکنم که در سالهای آینده LED 3D ها خیلی زود جای LED های معمولی رو پر بکنه...

............................................

در مورد اینکه شما با تماشای فیلم های سه بعدی دچار سردرد میشین,باید خدمتتون عرض کنم که بعضی از افراد هنگام استفاده از عینک های اکتیو شاتر (تکنولوژی سه بعدی در سامسونگ و سونی) در مدت طولانی دچار سردرد میشن که این یکی از معایب این تکنولوژی (اکتیو شاتر) هستش ودر مقابل تکنولوژی پسیو (سه بعدی در الجی) از این جهت بر اکتیو شاتر برتری داره و به هیچ عنوان مصرف کننده دچار عارضه سردرد نمیشه...

............................................

اگر شما تکنولوژی سه بعدی براتون زیاد مهم نیست,پیشنهاد بنده LED SMART TV ES5960 سامسونگ Iهستش...

در هر صورت نظر نهایی با خودتونه وهدف بنده اطلاع رسانی بود.

لینک به دیدگاه

داداش LG 42LM76100 یادت نره

من 47 دارم، به عنوان مصرف کننده خیلی ازش راضی هستم و کیفیت و ظاهرش فوق العادس!

http://www.digionline.ir/allprovince/product/p=24884

لینک به دیدگاه

در مورد 3دی دوستمون درست کفتن منم 47 الجی مدل67100دارم ازشم راضیم مخصوصا 3دی هیچ سر دردیم نمیگیرم

من6980 را هم خونه فامیلمون دیدم واقا تصاویردو بعدی رو از 67100 بهتر نشون میداد و سریعتر هم بود اما3دی بن نظر من افتضاح

در ضمن الجی کنترل جادویی داره که خیلی به ادم کمک میکنه

با یکم بودجه بیشتر حدود3250 میتونی lg lm4766100بخری فقطم برو امین حضور. جمهوری دزدن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...