رفتن به مطلب

فروش های اند ترین مادربرد ها از بهترین پلتفرم ها و دو عدد سی پی یو قوی

Recommended Posts

یک عدد سی پی یو 1055  هم  با گارانتی موجوده قیمت پایه 295 

یک عدد سی پی یو 3770k بدونه هیچ اورکلاکی حتی نمی دونم برای برای 4.5 چه ولتاژی می خواد حتی رو ایر هم اورکلاک نشده و از یکی از دوستان همینجا خریداری شده وضعیت گارانتی هم که مشخص کلا ندارن سی پی یو های اینتل قیمت پایه 900 فروش فوری توافقی 
=============================
 X58-ud9 برد در حد آکبنده اصلا اورکلاک روش صورت نگرفته و به عنوان برد پشتیبان مورد استفاده قرار می گرفته که برد اصلی x58-OC هست کلا از این برد 1 سال برای سیستم گیم استفاده شده همین و بس گارانتی هم فکر می کنم یکی دو ماهی داشته باشه متاسفانه کارته گارانتیش موجود نیست و مت کلا در نظر می گیریم که گارانتی هم نداره به نفعه خریدار می زنیم تو سر مال و به عنوان بدونه گارانتی می فروشیم در صورتی که گارانتی کاملا قابله پیگیری هست از روی سریال برد biggrinsmiley.gif قیمت پایه :495 هزار تومان فروش فوری 600 هزار تومان 

maximus v extreme این برد در سلامت کامل هست تا 3 سال هم گارانتی سازگار داره برای اورکلاک استفاده می شده و برای بایوس و..... گارانتی هم رفته ولی در کل سالمه و هیچ مشکلی هم نداره 3 سالم گارانتی داره و جای هیچ نگرانی نمی مونه پس قیمت پایه 1075 و فروش فوری 1125 دوستان اجباری در فروش این مادربرد نیست اگر فروش نره خودم نگه می دارم 

Mpower این برد آکبنده قیمت پایه 850 و فروش فوری توافقی برید قیمت بگیرید بعد بیاید 
تعریف آکبند رو هم ذکر می کنم: یعنی حتی باز نشده سی پی یو روش نرفته و و انگار از مغازه جنس رو خریداری کردین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

1055 رو با fx4100 تعویض میکنی؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...