رفتن به مطلب

photoshop

i-man
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

میخواستم بدونم کسی جایی رو سراغ داره که واسه photoshop دوره یادگیری بذارن و اخرشم یه مدرک معتبر بدن؟ :D

ممنون

لینک به دیدگاه

میخواستم بدونم کسی جایی رو سراغ داره که واسه photoshop دوره یادگیری بذارن و اخرشم یه مدرک معتبر بدن؟ :D

ممنون

با سلام

دوست عزیزم تهران هستید ؟ یا شهر دیگه ای .

لطفا شهر خودتون رو مشخص کنید تا دوستان در همون شهر به شما اموزشگاه معرفی کنن .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیزم تهران هستید ؟ یا شهر دیگه ای .

لطفا شهر خودتون رو مشخص کنید تا دوستان در همون شهر به شما اموزشگاه معرفی کنن .

موفق باشید

سلام من تهرانم

لینک به دیدگاه

سلام من تهرانم

با درود

خوب من روز شنبه از دوستانی که دارم سعی میکنم که سوال کنم تا یک اموزشگاه معتبر (البته شاید توی تبلیغاتش معتبر باشه باید بیشتر تحقیق کرد ) بهتون معرفی کنم

موفق باشید

لینک به دیدگاه

ممنون

سلام . بهتره بری خود سازمان فنی حرفه ای . هر جای دیگه که بری اگر بخوای مدرک بگیری باید امتحان فنی و حرفه ای رو بدی . بهتره بری همونجا . کلاسهاش رایگان هم هست . من خودم 2 دوره اونجا رفتم و مدرک هم گرفتم . نمی گم عالی یاد میدن . ولی از این آموزشگاههای آزاد بهتره.

لینک به دیدگاه

ممنون

با سلام

من براتون تحقیق کردم و حق با دوستمون اقا حامد هستش ولی از نظر کیفیت اموزش خصوصی ها بهتره .من فکر کنم اگر به دنبال مدرکش هستید فنی حرفه ای گزینه بهتریه .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با سلام

من براتون تحقیق کردم و حق با دوستمون اقا حامد هستش ولی از نظر کیفیت اموزش خصوصی ها بهتره .من فکر کنم اگر به دنبال مدرکش هستید فنی حرفه ای گزینه بهتریه .

موفق باشید

ممنون از توجهتون

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام دوست عزيز تا بعد از عيد پرو‍ه جديد از طرف سازمان ECDl/ICDl ‌ايران و ايرند صادر شده كه شما ميتوانيد با گذراندن اين دوره كه با نام .Image maker نهاده شده است بگذارنيد و مدرك بين المللي اخذ كنيد .

با تشكراز اين كه جوانان ما به فكر يادگيري هستن

PIXEL_STYLE

لینک به دیدگاه

ممنون

سلام دوست عزيز تا بعد از عيد پرو‍ه جديد از طرف سازمان ECDl/ICDl ‌ايران و ايرند صادر شده كه شما ميتوانيد با گذراندن اين دوره كه با نام .Image maker نهاده شده است بگذارنيد و مدرك بين المللي اخذ كنيد .

با تشكراز اين كه جوانان ما به فكر يادگيري هستن

PIXEL_STYLE

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام؛

البته مدرك لازم و مهمه، ولي يك نكته كوتاه، اگر واقعا علاقه و پشتكار داريد، شما بعد از يادگيري از هر طريقي؛ تنها يك نمونه كارتون ميتونه برتر از دهها مدرك معتبر باشه. در زمينه كامپيوتر كه من به اين نتيجه اعتقاد دارم.

متشكرم.

لینک به دیدگاه

• 4 سال بعد...
  • کاربر ویژه

دوست من مدرک گرفتن شرط نیست اصل داشتن مهارته ...ولی به نظر من مدرک icdl 1 , 2 و داری همین ارزش داره.ولی اگه مهارت داری در زمینه فتوشاپ دیگه مدرکی نمی خواد همون کافیه ولی اگه میخوایی فقط مدرک بگیری و داشته باشی اون قضیه اش فرق میکنه.... متاسفانه چیز بدی که در جامعه ما عرف شده داشتن مدرک است نه مهارت!!!! بالاخره اینم نظر شخصی منه دوست عزیز..به هر حال موفق باشی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میخواستم بدونم کسی جایی رو سراغ داره که واسه photoshop دوره یادگیری بذارن و اخرشم یه مدرک معتبر بدن؟ biggrin.png

ممنون

دوست من مدرک گرفتن شرط نیست اصل داشتن مهارته ...ولی به نظر من مدرک icdl 1 , 2 و داری همین ارزش داره.ولی اگه مهارت داری در زمینه فتوشاپ دیگه مدرکی نمی خواد همون کافیه ولی اگه میخوایی فقط مدرک بگیری و داشته باشی اون قضیه اش فرق میکنه.... متاسفانه چیز بدی که در جامعه ما عرف شده داشتن مدرک است نه مهارت!!!! بالاخره اینم نظر شخصی منه دوست عزیز..به هر حال موفق باشی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...