رفتن به مطلب

خرید کارت گرافیک AMD با شیدر بالا تا سقف ا میلیون. ترجیحا 5970 یا 6990 و یا 7970

gpooseh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

همان طور که از عنوان پیداست دنبال کارت گرافیک AMD با شیدر بالا هستم. ترجیحا 5970 یا 6990 و یا 7970. رم گرافیکی هر چه پایین تر بهتر
با توجه به بودجه ی موجود (حدود 1 میلیون) کارت های دست دوم گارانتی دار الویت اولم هست
لطفا اسم کامل کارت را به همراه مدت زمان باقی مانده از گارانتی و اسم شرکت گارانتی کننده در پست تون بنویسید

چرا شیدر بالا؟
هر واحد سایه زنی (شیدر) می تونه نقش یک پردانده ی خیلی کوچک را ایفا کنه پس یک برنامه ی محاسباتی مناسب می تونه از توان پردازشی هر یک از شیدرها به طور هم زمان استفاده کنه پس به تعداد شیدر ها پردازنده ی موازی در اختیار خواهد بود.
من از این مینی ابر کامپیوتر(این هم از اون عباراتیه که فقط تو ایران میشه شنید و یا دید و یا نوشت!) برای شبیه سازی فرایند های کوانتومی استفاده می کنم. شما اگه دوست داشتین کمکی به پیش برد تحقیقات علمی بکنید یک سری به سایت BOINC بزنید. شاید شما اولین نفری باشید که موجودات فضایی رو پیدا می کنه!.

ویرایش شده توسط gpooseh
لینک به دیدگاه

پ.خ دادم

هر کاری می کنم میل باکسم باز نمیشه.

فردا حتما جواب میدم

ممنون

لینک به دیدگاه

بله از دیروز کلا اینترنت و گوگل و جی میل قاط زدن مشکل از لیون کامپیوتر نیست. :D

لینک به دیدگاه

بله از دیروز کلا اینترنت و گوگل و جی میل قاط زدن مشکل از لیون کامپیوتر نیست. :D

سلام مجدد بر شما

اگه این اینترنت نیم بند همراهی کنه فردا حتما تماس می گیرم

متشکر

لینک به دیدگاه

عزیز بهترین کارت برای شما HD 5970 هستش.جمعا میشه 3200 شیدر که از 6990 هم بیشتره و خیلی ارزونتر!اقای حسینی همین یکی دو هفته پیش اکش رو میدادن 970 تومن.

این کارت از قدرت محاسبات بسیار بالایی برخورداره.به گونه ای که فقط یک هسته از دو هسته این کارت قدرتی معادل 2.7 ترافلاپ داره.

موفق باشی. :) 

لینک به دیدگاه

عزیز بهترین کارت برای شما HD 5970 هستش.جمعا میشه 3200 شیدر که از 6990 هم بیشتره و خیلی ارزونتر!اقای حسینی همین یکی دو هفته پیش اکش رو میدادن 970 تومن.

این کارت از قدرت محاسبات بسیار بالایی برخورداره.به گونه ای که فقط یک هسته از دو هسته این کارت قدرتی معادل 2.7 ترافلاپ داره.

موفق باشی. :) 

متشکرم که وقت گذاشتید. حق با شماست. بهترین انتخاب 5970 هست. شما موردی سراغ نداری؟

لینک به دیدگاه

والا فعلا سراغ ندارم اما اگه موردی بود حتما خبر میدم.

بهتره یه تاپیک جدا بزنی.خریدار 5970.اینطوری فکرکنم راحتتر پیدا بشه.

لینک به دیدگاه

5970 مصرف برق بالاتری داره نسبت به 7970

Radeon HD 5970 - 50A and a 600W PSU minimum

Radeon HD 6990 - 45A and a 750W PSU minimum

Radeon HD 7970 Ghz Edition - 31A and a 550W psu minimum
Radeon HD 7970 - 30A and a 500W psu minimum

لینک به دیدگاه

منم دنبال 5970 هستم، با آقای حسینی صحبتی داشتم، ولی متاسفانه گفتن که کالا خیلی وقتی هست که موجود نیست و ایشون هم ندارن! 

لینک به دیدگاه

تو پرشین تولز یه بنده خدایی داشت قیمت مناسب هم میداد نمیدونم الان موجود هست یا نه واسه چند روز پیش بود این کارت که گفتم

لینک به دیدگاه

یک فروند 5970 برند ام اس آی موجود هست کارتون و وسایل تکمیل و گارانتی تازه تموم شده قیمت خوب بدی فروشی هست

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

درباره این پروژه BOINC توضیح میدی؟

BOINC یک مجموعه پروژه های علمی هستن که نیاز به محاسبات سنگین دارن. برای محاسباتشون از کمک های مردمی بهره می برن. مردم میان CPU یا  GPU هاشون رو به این پروژه اهدا میکنن. با نصب نرم افزار اون پروژه، زمانی که کامپیوتر شما روشن باشه و به اینترنت هم وصل باشه و کامپیوتر در حالت idle باشه، نرم افزار به شبکه اون پروژه وصل میشه و با استفاده از سخت افزارهای شما به پردازش های اون پروژه کمک می کنه.

این پروژه توسط دانشگاه Berkley اولین بار مطرح شد و الان تعداد پروژه های از این دست خیلی زیاد هستن که در زمینه های مختلف پزشکی، علمی، نجوم، کامپیوتر، بیولوژی، شیمی و فیزیک و حتی بازی و رندرهای سه بعدی و ... هستند.

یکی از معروف ترین پروژه های از این دست پروژه folding از دانشگاه stanford هست که با استفاده از شبیه سازی واکنش های درون پروتئین های بدن سعی داره تا داروهایی برای بیماری های مهم بشر مثل سرطان و ایدز و آلزایمر و پارکینسون بسازه. در سال 2009 پروژه folding موفق شد یک دارو نسبتا موثر برای بیماری آلزایمر ارائه بده. 

لینک به دیدگاه

ممنون از Tiva ی عزیز که زحمت کشیدن و توضیح دادن.

تاکید مجدد می کنم که کمک به پروژه به هیچ وجه سیستم شما رو کند نمی کنه. می تونید برنامه رو طوری تنظیم کنید که در زمان های مشخصی پردازش رو انجام بده و یا از اینترنت استفاده کنه.

پروژه های مختلف مقادیر مختلف از حجم ابترنت شما رو استفاده می کنن از روزی چند کیلو بایت تا روزی 100 مگابایت. با انتخاب پروژه ی مناسب می تونید میزان مصرف رو به طور کامل کنترل کنید

بعضی از پروژه ها برای کارت های AMD ساخته شدن و بعضی برای کارت های nvidia بعضی هم برای هر دو. پس بر اساس کارت گرافیکیتون پروژه ی مناسب رو انتخاب کنید

آمار و ارقام تا دلتون بخواد موجوده از رده بندی امتیاز کاربران تا تیم ها و کشور ها. به عنوان نمونه در رده بندی جهانی در حال حاضر ایران در رده ی 114 و پایین تر از کشورهایی چون لبنان، بنگلادش، ترکمنستان و لیبی قرار گرفته.

لیست تقریبا کامل پروژه ها :

https://boinc.berkeley.edu/projects.php

و

https://boinc.berkeley.edu/wiki/Project_list

سعی خواهم کرد مطالب مربوط به این پروژه رو به یک تاپیک جدا منتقل و کامل تر کنم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...