رفتن به مطلب

چه راهی برای ذخیره ی اطلاعاتم تو یه وسیله ی جانبی پیشنهاد میکنین؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من رو کامپیوترم یه هارد 320 دارم که معمولا پر میشه و مجبور میشم اطلاعات قدیمی رو پاک کنم. برا باز کردن جا تو هاردم چند تا راهکار دارم که بعضی ها رو دوستام پیشنهاد دادن.

یکی اینکه یه رایتر بخرم و اطلاعاتمو رو دی وی دی رایت کنم که البته راه عاقلانه ای نیست و با این قیمت دی وی دی خام ارزش نداره زیاد ( یه دی وی دی رایتر دارم که دی وی دی رایت نمیکنه و نمیخونه ولی سی دی هم رایت میکنه هم میخونه و جمعا 50 تا باهاش رایت نکردم که اینجوری شد و از هر کی پرسیدم گفت ارزش تعمیر نداره. اچ پی 1260 هستش )

راه بعدی اینه که یه هارد اکسترنال 500 گیگ بخرم و اطلاعاتی رو که کمتر استفاده میکنم رو بریزم تو اون و از هارد کامپیوتر پاک کنم که البته این مورد مد نظر خودم هست بیشتر.

پیشنهاد یکی از دوستام که با تجربه هست اینه که هارد لپتاپ بخرم و تو باکس بذارمش و به عنوان اکسترنال استفاده کنم که فکر کنم از هاد اکسترنال معمولی گونتر تموم شه.

پیشنهاد یکی از دوستام که دیگه واقعا با تجربه هست و زیاد از این کارا کرده اینه که یه هاد دیگه بخرم و بذارم تو سیستم و بذارم بعد از چند دقیقه خاموش شه ( به عبارتی هارد بک آپ دیگه )

یه راهیم به ذهنم رسیده بود که هاردمو بفروشم و روش پول بذارم و یه یه ترا بگیرم.

وضعیت حال حاضر هاردم تو عکس زیر معلومه و فکر کنم بیشتر این ارور ها به خاطر دانلود های شبانه باشن و برقمون که هر از چند گاهی نوسان داره و نمیدونم تا کی دووم میاره و البته تو تست کامل که چند وقت پیش گرفتم بد سکتور نداشت

post-11952-0-43635200-1374174042_thumb.png

خوب این توضیحات رو هم بدم که بیشتر برا این هارد اکسترنال رو میپسندم که میخوام به عنوان فلش مموری هم بتونم استفاده بکنمش و فایلهای حجیم رو تو همین هارد اکسترنال منتقل بکنم. ولی در مورد سالم موندن هارد اکسترنال در صورت استفاده ی زیاد با توجه به اینکه به یو اس بی وصل میشه و نه ساتا، یه حرفایی میگن . گله هایی میکنن.

من نمیخوام بودجه ی زیادی خرج این کار بکنم و با 170 تومن اینا میخوام حلش کنم و زیاد بیشتر از این حرفا روش پول تلف نکنم.

و اینکه در مورد هارد اکسترنال به نظرتون ای دیتا بهتره یا وسترن. البته چیزی بهتر از اینا تو بازار فکر نکنم باشه، زیاد به مکستور علاقه ای ندارم، جنس معمولی ای هست بیشتر.هارد هم یو اس بی 3 میخوام که بعدا که سیستمو ارتقا دادم بتونم از سرعت بالاتر استفاده کنم.

حالا پیشنهاد دوستان چیه؟ چه راهی بهتره؟ میخواستم پ.خ. بدم ولی گفتم شاید سوال کس دیگه ای هم باشه که با بودجه ی پایین بخواد همچین کاری بکنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا سوالاتون خیلی زیاده ولی معقولانه ترین کار با توجه به وضعیت هاردتون خرید یک هارد سالم اینترنال هست.

1 ترابایت دست دوم رو الان به قیمت 180 میتونید تهیه کنید و نوش هم حدود 210 هست.

من سیگیت رو پیشنهاد میدم.

ضمنا پاورتون اگر خوب باشه مشکلی برای هارد در نوسان و ... پیش نمیاد که پاور شما هم پاور معقولی هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...