رفتن به مطلب

مشکل با فایلe x eبعد از ندونم کاری(کمک لطفا)

iranmanoto
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

جناب نیازی به Restore نیست !

ریسیت کنید درست میشه !

من میدونستم که با رجیستری انگول کردن درست میشه !

اون فایل رو هم نگه دارین لازمتون میشه :دی

اره با ریست درست شد!

راستی سیستم تو امظاتون دقیقا سیستم منه!(به جز مین!!!)

میخواستم ببینم پردازندتون رو تا کجا اور کردید؟! (البته اگه فوضولی نباشه!)

لینک به دیدگاه

اره با ریست درست شد!

راستی سیستم تو امظاتون دقیقا سیستم منه!(به جز مین!!!)

میخواستم ببینم پردازندتون رو تا کجا اور کردید؟! (البته اگه فوضولی نباشه!)

منتظرم ASUS Maximus VI Formula بیاد تا کلاً از شر این سیستم خلاص شم :دی

والا آور نکردمش... چونکولینگ مناسب ندارم ... همین الانشم دماش بدون آورکلاک دوره وره 60 هستش... :( تا 75 هم میره گاهی اوقات !

این مین جدید بیاد این زیر خاکی رو میندازم کنار :دی

لینک به دیدگاه

منتظرم ASUS Maximus VI Formula بیاد تا کلاً از شر این سیستم خلاص شم :دی

والا آور نکردمش... چونکولینگ مناسب ندارم ... همین الانشم دماش بدون آورکلاک دوره وره 60 هستش... :( تا 75 هم میره گاهی اوقات !

این مین جدید بیاد این زیر خاکی رو میندازم کنار :دی

انشاال... که انتظارتون به سر برسه! (:دی

کلمه زیر خاکی رو هم خوب امدی!

ولی علت دمای بالا به نظرم کهنه شدن خمیره!

چون با فن استوک رو 3770 رو فول لود دماش به زور رو 72 میرسه!

کلا پردازنده های سری e خنک هستند!

ویرایش شده توسط iranmanoto
لینک به دیدگاه

انشاال... که انتظارتون به سر برسه! (:دی

کلمه زیر خاکی رو هم خوب امدی!

ولی علت دمای بالا به نظرم کهنه شدن خمیره!

چون با فن استوک رو 3770 رو فول لود دماش به زور رو 72 میرسه!

کلا پردازنده های سری e خنک هستند!

خمیر درست حسابی که پیدا نمیشه بابا :( اتفاقاً خمیرش رو 3هفته نیست که عوض کردم ... از این 1500 تومانی هاست...

خمیر خوب پیدا نمیشه ! بشه هم 30 40 تومان پولشه :)) که آدم حیفش میاد به E5300 بزنه :دی

کلاً هیچی بدتر از فن استاک نیست ... سیستم جدید بگیرم یا فن درست حسابی میگیرم :دی و یا واتر کولینگ دستساز... (البته اگه بلاک حسابی پیدا کنم...)

ویرایش شده توسط ic0der
لینک به دیدگاه

خمیر درست حسابی که پیدا نمیشه بابا :( اتفاقاً خمیرش رو 3هفته نیست که عوض کردم ... از این 1500 تومانی هاست...

خمیر خوب پیدا نمیشه ! بشه هم 30 40 تومان پولشه :)) که آدم حیفش میاد به E5300 بزنه :دی

کلاً هیچی بدتر از فن استاک نیست ... سیستم جدید بگیرم یا فن درست حسابی میگیرم :دی و یا واتر کولینگ دستساز... (البته اگه بلاک حسابی پیدا کنم...)

چی 1500 تومن پول خمیر!!!! چه خبره من خودم از این 1000 تومنی ها استفاده میکنم!

سیستم جدید هم پیشاپیش مبارک

فقط یه چیزی: اگه پول اساسی میخوای بدی برا کولینگ یه واتر کولینگ پدر مادر دار بخر! چون تو قیمت های پایین ایر کولینگ پدر مادر دار بهتر از واترکولینگ عادی هست!

بهتره سمت دست سازهم نری! من خودم یه بار امدم با گاز فریون سیستم رو خنک کنم....!نشت کردو....! 8-X

البته اگه بلاک رو بخری میشه برای صرفه جویی از پمپ و رادیات دست ساز استفاده کرد!

لینک به دیدگاه

وارد کنترل پنل شو و Folder Options رو باز کن و از سربرگ بالا گزینه View بزن و  تیک کنار  Hide extensions for known file types بردار...حالا تمامی فایل هارو با پسوندشون میتونی مشاهده کنی و اون فایلی رو که دانلود کردی رو (به rar تبدیل شده) rename  کن و به آخرش رو از rar به exe تبدیل کرده و ok رو بزن..

میتونم بپرسم کدوم آقای با شخصیتی به بنده منفی داده ؟؟؟؟؟؟!!!!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
میتونم بپرسم کدوم آقای با شخصیتی به بنده منفی داده ؟؟؟؟؟؟!!!!!!

ولش کن خنثی شد.

لینک به دیدگاه

ولش کن خنثی شد.

شما لطف دارین به بنده...ولی من باید بدونم که چه شخصی و به چه دلیلی به بنده امتیاز منفی داده؟؟؟

این چندمین باره که این اتفاق میفته ولی بنده کوتاه اومدم...

اون آقائی که میاد به بنده و اشخاص دیگه بی دلیل منفی میده,باید خدمتشون عرض کنم که تمامی بچه های فروم اینجا جمع شدن که مشکلات همدیگرو یه جورائی حل کنند اونهم نه بخاطر 4 تا امتیاز مثبت,بلکه از کمک کردن به همدیگه  لذت ببرند....

بنده خودم شخصا صد سال دیگه نمیخوام کسی بهم امتیاز مثبت بده ولی حداقلش بیخود و بی جهت امتیاز منفی ندن...

لطفا از مدیران عزیز میخوام که طبق قانون اینگونه موارد و بررسی کنند...

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=4720

لینک به دیدگاه

شما لطف دارین به بنده...ولی من باید بدونم که چه شخصی و به چه دلیلی به بنده امتیاز منفی داده؟؟؟

این چندمین باره که این اتفاق میفته ولی بنده کوتاه اومدم...

اون آقائی که میاد به بنده و اشخاص دیگه بی دلیل منفی میده,باید خدمتشون عرض کنم که تمامی بچه های فروم اینجا جمع شدن که مشکلات همدیگرو یه جورائی حل کنند اونهم نه بخاطر 4 تا امتیاز مثبت,بلکه از کمک کردن به همدیگه  لذت ببرند....

بنده خودم شخصا صد سال دیگه نمیخوام کسی بهم امتیاز مثبت بده ولی حداقلش بیخود و بی جهت امتیاز منفی ندن...

لطفا از مدیران عزیز میخوام که طبق قانون اینگونه موارد و بررسی کنند...

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=4720

داداش اعصابت رو خرد نکن ! کار من نبود بخدا ...

ولی به نظر من نباید این همه سخت گیر باشیم!

کاش امتیاز های منفی فقط روی اون پست نشون داده بشه و روی امتیاز کل کاربر تاثیر نداشته باشه ...

خیلی راحت با پند تا روبات میشه امتیز های کاربر رو از بین برد...

به هر حال با اینکه نظری که شما دادین به این مشکل مربوط نبود ولی اصلاً درست نبود که برای یه نظر (چه درست باشه چه غلط) یکی منفی بده !

دور از انصافه ! :|

لینک به دیدگاه

بنده اصلا منظورم خدای نکرده به شما و شخص خاصی نبود...

در مورد تاپیک مربوطه هم ,بنده منظور استارتر رو در پست اول بد متوجه شده بودم و فکر کردم عکس این قضیه اتفاق افتاده...آیا به خاطر این مورد باید امتیاز منفی بدن؟؟؟

اعتراض بنده اصلا بخاطر یه امتیاز منفی نیست...

اعتراضم به این دلیل که اون شخصی که تو فروم خیلی راحت به کاربرها بی دلیل امتیاز منفی میده,وجودشو داشته باشه بیاد دلیشو با منطق بیان کنه...

واقعا نه برای اینطور اشخاص,بلکه برای خودم متاسفم... 

لینک به دیدگاه

در مورد تاپیک مربوطه هم ,بنده منظور استارتر رو در پست اول بد متوجه شده بودم و فکر کردم عکس این قضیه اتفاق افتاده...آیا به خاطر این مورد باید امتیاز منفی بدن؟؟؟

اعتراضم به این دلیل که اون شخصی که تو فروم خیلی راحت به کاربرها بی دلیل امتیاز منفی میده,وجودشو داشته باشه بیاد دلیشو با منطق بیان کنه...

اینجور یوزرهارو باید بن کرد ! شما قصد کمک داشتین ! نباید این نمرات منفی تو Reputation تاثیر بزاره ...

لینک به دیدگاه

آقا یه وقت سوتفاهم نشه!!!!

من به کسی نمره منفی ندادما!!!!!

گفتم الان میشم اش نخورده و دهن سوخته!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...