رفتن به مطلب

مادربرد از نوع اره شده!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

این عکسها مربوط به مادربرد گیگابایت ep45-ud3r میباشد که طوری بریده شده که بشه پروفایل قطعاتش رو دید! من علاقه خاصی به دیدن قطعات داغون شده کامپیوتر دارم گفتم شاید برای شما هم جالب باشه!!

Cutting01_c_844x900_1.jpg

Cutting02_c_900x598_1.jpg

Cutting08_c_600x461_1.jpg

Cutting04_c_900x417_1.jpg

Cutting05_c_900x600_1.jpg

Cutting05b_c_800x511_1.jpg

Cutting06_c_800x949_1.jpg

همیشه دوست داشتم داخل خازن جامد رو ببینم!:-?

Cutting07_c_900x600_1.jpg

Cutting09_c_502x456.jpg

لینک به دیدگاه

پناه بر خدا :D

بیکار میمونن چه کارایی میکنن .

راستی مهدی جان اگر دوست داری خازنهای جامد رو از نزدیک ببینی این دفعه که همدیگه رو دیدیم مادربردت رو با یه اره بیار تا بهت نشونشون بدم :-?

لینک به دیدگاه

البته یه چیز دیگه هم هست مثل همیشه تبلیغ مادربردهای گیگا که بیشترین تبلیغ رو برای مینبورداش میکنه .

لینک به دیدگاه

درود

البته این موضوع قابل اشاره هست که با اره دستی نمیشه به این صافی مینبورد رو برید و صد در صد یا با فرز بریده شده یا با اره برقی .رضاجان دوستتون یک فرز همراه مینبوردشون بیارند بهتره:-?:d ولی خوب این عکسها نشون میده از لایه های مس واقعا در ساخت این مادربرد استفاده شده ولایه های ساختاری چوک و خازن جامدهای این مینبورد دیدنش خالی از لطف نبود

ویرایش شده توسط MR PC
لینک به دیدگاه

خوب رضا جان خازن ها مین رو که دیدیم فکر کنم دیدن خارن های 4890 جالب تر باشه، نظرت چیه؟:-?

لینک به دیدگاه

خوب رضا جان خازن ها مین رو که دیدیم فکر کنم دیدن خارن های 4890 جالب تر باشه، نظرت چیه؟:D

:D:eek::cool::-?:-t:-t

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...