رفتن به مطلب

با 600 تومن چه سیستمی میشه بست؟

Recommended Posts

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه.

می خواستم یه سیستم بگیرم تا حد 600 تومن نهایت هم 650 .ولی متاسفانه اطلاعات کافی ندارم.من میخام کار گرافیگی انجام بدم .بازی هم خوب که نمی شه نکرد.البته نه بطور حرفه در زمینه گرافیک.کیبورد و موس واسپیکر برام مهم نیست. ولی بقیه شو نمی دونم چطوره.!!! اگه لطف کنید با قیمت روز هم بگید از شما ممنونم.این هارو خودم در نظر دارم.نظر شما چیه؟؟

Mainboard: ASUS P5KPL-1600

CPU:Intel® 5200 Dual Core

RAM:3.0 GB DDR2 Kingstone

Hard Disk:250 GB

Graphic Card:Geforce 9400 PCI-E 1GB

Case:Viera ATX 500W

POWER GREEN 580 (430 Real)

Drive:DVD-RW SONY SATA

Floppy Drive:1.44 Sony

Monitor:19" LCD SAMSUNG

Modem:PCI 56k V92

موس وکیبورد واسپیکر برام مهم نیست وارزون ترین شو می گیرم .نظرتون چیه؟؟(توی گرافیک کارد خیلی کمکم کنید مرسی)

لینک به دیدگاه

درود

مادربرد انتخابی شما چیپستش قدیمی هست و برای کسی که الان داره سیستم جمع میکنه بهتره حداقل مبتنی بر چیپست P43 باشه یا P45 .اگر محدودیت بودجه ندارید p5Q انتخاب بدی نیست و اگر محدودیت داریدP5QL SE با قیمت حدودی 81 تومن انتخاب بدی نیست

رم کینگستون به دلیل غیر ارجینال بودن رمهای کینگ و کیفیت پایین رمهای کینگ داخل بازار اصلا توصیه نمیشه و شما اگر رم ارزون قیمت و با کیفیت معقول مد نظرتونه پتریوت باس 800 رو با حجم دو گیگ یا چهار گیگ تهیه کنید و دوال ببندید.

هاردتون 16 مگ بافر باشه بهتره و اگر وسترن گیرتون بیاد که خیلی بعید هست که عالیه اگر نبود هاردهای 250 گیگابایتی F1 سامسونگ که گارانتی سه ساله هم دارند انتخاب خوبیه و 16 مگ بافر هست.

اگر قصد بازی کردن دارید با توجه به پایین اومدن کارتهای GEFORCE 9800 من به شما کارت 9800 با یک گیگابایت حافظه گرافیکی زوتک رو پیشنهاد میکنم.

پاور هم اگر گرافیک 9800 خواستید ببندید 480 گرین بردارید مطمعن تر هست.

ویرایش شده توسط MR PC
لینک به دیدگاه

سلام.ممنون از اطلاع رساني وكمكتون.در زمينه كرافيك كارد من منظورم geforce ‎9400‎ zotac ‎1gb ‎‏ بود.ميشه بكيد كه zotac gt ‎260‎ ‎‏ جيه و جقدر كارايي داره?

مادربرد هم p5QL-PRO ‎‏ هستش ك حدود 110 تومنه ك با مدل قبلي خيلي تفاوت قيمت داره.CPU ‎‏ هم ك فرموديد خوبه.باز هم از شما ممنونم.(ببخشيد از طريق موبايل اين متن رو نوشتم ك برخي حروف فارسي رو نداره)

لینک به دیدگاه

درود

خوب p5Ql pro هم انتخاب بدی نیستش هر چند که اونم چیپست p43 داره و با محدودیت بودجه شما بد نیست.

ما در بحث کارتهای گرافیک پارامتر های زیادی برای پردازش گرافیکی سیستم داریم ولی اگر نخایم وارد جزییات بشیم و خیلی ساده در نظر بگیریم باید قدرت GPU کارت گرافیک و نوع حافظه گرافیکی کارت رو در نظر داشته باشیم که با این حساب حتی اگر کارت 9400 جی تی دارای یک گیگابایت حافظه گرافیکی DDR3 هم باشه که معمولا نیست و DDR2 هست باز هم آنچنان GPU قدرتمندی نداره و کلا میشه گفت برای گیم توصیه نمیشه.

کارت GTX 260 core 216 با توجه به قیمت فعلیش مخصوصا برند زوتک و کاراییش انتخاب خوبی هست

09191528695l.jpg

583c43368de29fdafb5b49ce53c520a8zotac-gtx-260-2.889154.jpg

16172443592l.png

منتها اگر قرار هست شما این کارت 245 تومنی رو بخرید توصیه میکنم بهتون CPU رو هم حداقل E 7400 بردارید چون اون کارت گرافیک برای یک سیستم high end یا همون رده بالا توصیه میشه و بهتره قطعات سیستم با همدیگه سنخیت داشته باشند چون 5200 برای سیتمی که کارت GTX 260 core 216 روش نصب باشه یک سی پی یو ضعیف محسوب میشه و کارایی رو پایین میاره و اوقت این رو میطلبه که شما یک پاور 580 ریل گرین تهیه کنید که قیمتش حدود 86 تومنه.البته با 535 هم کار راه میفته ولی 580 انتخاب مطمعن تر و معقولانه تری در دراز مدت خواهد بود.

ویرایش شده توسط MR PC
لینک به دیدگاه

سلام

دوستان مینبورد biostar tp43 هم مینبورد بسیار خوبیه و قیمتش هم 80 تومانه این رو هم در نظر داشته باشید و فکر نمیکنم چیزی از p5ql pro کم داشته باشه و در oc هم مینبورد خیلی خوبیه .

با تشکر.

ویرایش شده توسط DOMINATOR
لینک به دیدگاه

درود

رضاجان p5QL PRO به دلیل اینکه تمام خازنهای به کار رفته در مینبورد خازنهای جامد ژاپنی هستند و کارت صدای 8 کانال بهتری داره انتخاب بهتری میتونه باشه و TP 43 D2 _A7 هم که ارزونترین مینبورد چیپست p 43 بایوستار هست حدود 90 تومنه.

لینک به دیدگاه

ممنون از شما دوستان.فقط اين رو بفرماييد كه كرافيك با cpu ‎‏ ست هستش?واكه بخوام يكي رو بالا تر ببريم باتوجه به اين ك ميخام كار كرافيكي كنم يا بازي كدومش رو بالا ببرم ك ست هم ,هم باشن كدوم بهتره?بينهايت ممنونم.

لینک به دیدگاه

درود

همونطور که خدمتتون عرض کردم E7400 با گرافیک GTX 260 core 216 انتخاب خوبیه و 5200 هم برای گرافیک 9800 انتخاب بدی نیست ولی در کل اگر کار شما بیشتر گیم هست میتونید بودجتون رو بیشتر صرف خرید گرافیک قویتر مثل GTX 260 core 216 کنید.

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز اگر اهل اور هستید 5200 رو بردارید و راحت بدون هیچ مشکلی تا 3.2 بدون ولتاژ اورش کنید که حتی از 7400 هم قویتر میشه و بقیه بودجتون رو صرف خرید کارت گرافیک کنید و کارت بهتری بردارید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...