رفتن به مطلب

سوال راجب فرکانس

Recommended Posts

سه تارم رو مادربورد من نصب هستش

دو تا رم دو گیگ دوال چنل رم ژل اهانس کورسا با باس 1600با تایمینگ 9.9.9.24

و یک رم دو گیگ با باس 1066 دی دی ار3 با تایمنیک 7.7.7.19

ولی مشکل اینجاست که وقتی با cpuzنگاه میکنم مشخصات دومی را زده تی تو بایوس زده 1066

لینک به دیدگاه

سیستم همیشه روی فرکانس پایینتر ست میشه . چون اگر رم 1066 رو بخواد بکنه 1600 که نمیشه . باید اورکلاک بشه . اگر هم بخواد یکی 1600 باشه و یکی 1066 که باز هم نمیشه . پس همه میشن 1066 . شما یا اون رم رو تعویض کنید و یا اون رو بردارید کلا . فقط اون رو فکر نکنم بتونید اور کنید . رمها همه با هم اور میشن . پس نمیشه . البته در این مورد مطمئن نیستم .

لینک به دیدگاه

سیستم همیشه روی فرکانس پایینتر ست میشه . چون اگر رم 1066 رو بخواد بکنه 1600 که نمیشه . باید اورکلاک بشه . اگر هم بخواد یکی 1600 باشه و یکی 1066 که باز هم نمیشه . پس همه میشن 1066 . شما یا اون رم رو تعویض کنید و یا اون رو بردارید کلا . فقط اون رو فکر نکنم بتونید اور کنید . رمها همه با هم اور میشن . پس نمیشه . البته در این مورد مطمئن نیستم .

حامد جان کاملا درسته...رم ها با هم اور میشن ولی برای تنظیمات تایمینگ یا تاخیر رم میتونی به صورت جداگانه رم ها رو ست کنی...

پیشنهاد من به شما دوست عزیزم اینه که رمی که با باس 1066 فعالیت میکنه رو بفروشی و مشابه همون رم ژل بخری تا به صورت دوال و با بالاترین فرکانس فعالیت کنند...

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اینطور که من فهمیدم شما سه تارو باهم میزارید روی سیستم دوال چنل که فرکانش متفاوتی هم دارند، که بنظر من جالب نیست اینکار شما، هر سه رو رد کن دوتا 4 با باس مناسب بگیر یا اون 2گیگ با فرکانس پایین رو حذف کن... و گرنه اگه نیاز داری به اون مقدار رم و قدرت تعویض نداری باید با همینی که هست بسازی کاریش نمیشه کرد... ^_^

اگر هم سیستم تریپل چنل هست که کافیه اون ناهماهنگ رو بدی بره یه هماهنگ بگیری... :D

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

دوستان متشکر از راهنماییتون

مادربورد من asus p8b75 هستش و احساس اینکه سرعت من پایین اومده هم نمیکنم

رم دو گیگ هم رم 1066 که اسمش

sumsung 1066با تایمینگ 7.7.7.19هستش میخوام بدونم این رم با این تایمینگ خوب هستش و نظر کلیتون چی هستش

لینک به دیدگاه

دوستان متشکر از راهنماییتون

مادربورد من asus p8b75 هستش و احساس اینکه سرعت من پایین اومده هم نمیکنم

رم دو گیگ هم رم 1066 که اسمش

sumsung 1066با تایمینگ 7.7.7.19هستش میخوام بدونم این رم با این تایمینگ خوب هستش و نظر کلیتون چی هستش

لینک به دیدگاه

دوستان متشکر از راهنماییتون مادربورد من asus p8b75 هستش و احساس اینکه سرعت من پایین اومده هم نمیکنم رم دو گیگ هم رم 1066 که اسمش sumsung 1066با تایمینگ 7.7.7.19هستش میخوام بدونم این رم با این تایمینگ خوب هستش و نظر کلیتون چی هستش

این رم فرکانس خیلی پایینی داره . تایمینگش برای این فرکانس عادیه . اگر این رم رو اور کنی روی فرکانس 1600 برای اینکه پایدار باشه تایمینگش شاید بره روی 11 . کلا یک رم رده پایین محسوب میشه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...