رفتن به مطلب

مشکل گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان جدیدا مشکلی در مورد گرافیک پیدا کردم

من یه 5770 داشتم انداختم رو سیستم جدیدم که مادربردم PCIE 3.0 هست ولی گرافیک PCIE 2.1 اولش تصویر داد ولی خیلی داغ کرد بعد تصویر نداد دیگه!! :excl:

دوستان اگه کسی از ناسازگاری نسل جدید و قدیم PCIE و این مشکل اطلاعی داره کمکم کنه :(

مشخصات سیستم:

MB:GIGA Z87X-D3H

CPU:I7 4770

RAM:KINGSTONE HYPER X 8G

GPU:XFX RADEON HD 5770

لینک به دیدگاه

نباید ناسازگاری داشته باشه . احتمالا ایراد از جای دیگه ایه . ممکنه از پاور و یا حتی مادربورد باشه . کارت الان سوخته ؟ یا دوباره کار افتاد ؟ ممکنه فن کارت خراب شده باشه که باعث شده داغ بشه . درایور کارت درست بود ؟

لینک به دیدگاه

نباید ناسازگاری داشته باشه . احتمالا ایراد از جای دیگه ایه . ممکنه از پاور و یا حتی مادربورد باشه . کارت الان سوخته ؟ یا دوباره کار افتاد ؟ ممکنه فن کارت خراب شده باشه که باعث شده داغ بشه . درایور کارت درست بود ؟

هم فن کارت درست بود هم درایور

کارت الان تصویر نمیده پاور هم 535 گرین هست

مادربرد هم با گرافیک 7850 تست شد و سالم بود

نمیدونم مشکل کارت چیه قبلا رو سیستم خودم با مین P5P43TD/USB3 کار میکرد

لینک به دیدگاه

گاهی اوقات اینطوری میشه . برای من هم پیش اومد . منتها مشکل من رم بود . روی سیستم جدید کار نکرد . هر کاری هم کردم درست نشد . آخر فرستادم گارانتی و عوضش کردن . فکر کنم گارانتیش هم تموم شده باشه . ولی با این حال با شرکت گارانتی کننده تماس بگیر ببین چی میگن .

لینک به دیدگاه

گاهی اوقات اینطوری میشه . برای من هم پیش اومد . منتها مشکل من رم بود . روی سیستم جدید کار نکرد . هر کاری هم کردم درست نشد . آخر فرستادم گارانتی و عوضش کردن . فکر کنم گارانتیش هم تموم شده باشه . ولی با این حال با شرکت گارانتی کننده تماس بگیر ببین چی میگن .

گارانتیش سازگار بود تموم شده

ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...