رفتن به مطلب

کمک برای بازیابی پسورد ایمیل

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

من پسورد ایمیلمو فراموش کردم یعنی در واقع فراموش نکردم احساس میکنم یکی مدام پسورد منو تغییر میده اخه هر 2.3 هفته یبار پسوردم دیگه قابل استفاده نیست یه چندباری از طریق اون سوالایی که خودم تعیین کردم تونستم پسوردمو بازیابی کنم اما اینبار وقتی به اون 2سوال جواب دادمو به این صفحه رسیدم هرچی تایپ میکنم(تا32 کاراکتر)دیگه 3تا چراغ سبزو بهم نمیده هرچی هم فکرشو بکنید تایپ کردم حروف-عدد-یاترکیب خفن هردوتاشون ولی بازم چراغ سبزو نمیده

خواهشا اگر کسی در این زمینه اطلاعی داره راهنمایی کنه خدا خیرتون بده تو این ایمیل نزدیک 50 تا مخاطب دارم که همشون حیاتین ;)  

لینک به دیدگاه

دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم ...

خیلی تو مخ هست این امنیت yahoo

باید از عدد + حرف بزرگ + کوچک استفاده کنید ...

تنها در این صورت جواب میده ....

مثلا :

AmIR OffLiNe127

اینجوری مطمئن باش گیر نمیده .......

لینک به دیدگاه

منم چند بار بخاطر سیستم امنیتی یاهو ، از دسترسی به ایمیل های ضروریم عقب موندم . باز خوبه شما اون دوتا سوال امنیتی یادت هست . من جواب سوال دوم یادم نمی اومد و بالاخره با یه بدبختی تونستم ایمیلم رو از لاک در بیارم .

فک می کنم راه حلی که دوستمون در پست بالا ارائه دادند خوب باشه من بهش کاراکتر آندرلاین رو هم اضافه می کنم    (shift)+ (-)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگر پسورد ضعیف یا متوسط باشه هر چند وقت یکبار موقع ساین شدن گیر میده.همونطور که دوستمون گفتند حتماً حداقل از یک حرف بزرگ و چند عدد استفاده کنید تا پسورد strong باشه. مثل پسورد ساختن برای اپل آیدی که باید حروف پسورد رو یکی در میون کوچیک و بزرگ وارد میکردیم

-------------

دوستان از بکار بردن پسورد های ضعیف یا متوسط جداً خودداری کنید ایمیل اصلی من و تمام اکانت های شبکه های اجتماعی که با اون ایمیل ایجاد شده بود 2 هفته پیش هـک شد! تمام اکانت ها لاک شدند و ایمیلم هم نابود شد. پسوردم معمولی بود.ضمناً هر چند وقت یکبار پسورد رو حتماً عوض کنید

لینک به دیدگاه

هر پسوردی میذاری ، اطلاعات کنار چراغها رو بخون . ایرادی که داره رو بهت میگه . اون ایراد رو برطرف کن . حل میشه .

لینک به دیدگاه

از همتون ممنونم درست شد (*)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...