رفتن به مطلب

مشاوره ی انتخاب قطعات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان

من میخام یه سیستم خوب ببندم ولی در انتخاب بعضی قطعات دچار سردرگمی شدم لطفا راهنمایی کنید.

Mainboard: GigaByte GA-EP45T-UD3R ya ASUS P5Q Delux

CPU: Core2 Dou E8500 ya Core2 Quad Q8400

VGA: Zotac 250GTS 1GB ya Zotac 9800GT 1GB

Ram: نمیدونم DDR3 بگیرم یا DDR2 و 1*4GB یا 2*2GB

CASE: NZXT TEMPEST

POWER: NZXT 600W PP

لینک به دیدگاه

سلام subo-ir عزیز .

مینبورد رو GigaByte GA-EP45T-UD3R بردارید و در مورد cpu اگر برای گیم میخواهید e8500 انتخاب بسیار خوبیه .

و در مورد کارت خوب gts 250 قویتره و انتخاب بهتریه .

و رمهای ddr3 بازار همشون تایمینگهای بالایی دارند و کارایی زیاد خوبی ندارند به نظر من همونddr2 رو بردارید .

کیس تمپست هم کیس خیلی خنکیه و به سرعت گرما رو خارج میکنه و انتخاب خوبیه و پاور رو 580 گرین بردارید مطمئن تره .

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

مین رو که انتخاب کنید معلوم میشه رم چی باید بردارید اما این مین هایی که شما اسم بردید همون ddr2رو ساپورت میکنند در مورد بقیه هم نظرات اقا رضا جامع اند فقط رم ها رو 4 گیگ بردار که بعدا نخواهی ارتقا بدی اگه ازمین هایی که اسم بردی گرفتی با باس 1066 بگیر

لینک به دیدگاه

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

سلام

یه cpu =e6750 intel دارم

لطف کنید بگید چه مین بوردی مناسب این cpu هس..

با تشکر

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

لینک به دیدگاه

.

.

.

.

.

.

.

.

.

سلام

یه cpu =e6750 intel دارم

با تشکر

.

درود :

دوست عزیز مادربوردی که می خواهید DDR2 ساپورت باشد یا DDR3 ساپورت

لینک به دیدگاه

سلام

یه cpu =e6750 intel دارم

با تشکر

چقدر میخواید هزینه کنید .

لینک به دیدگاه

سلام subo-ir عزیز .

مینبورد رو GigaByte GA-EP45T-UD3R بردارید و در مورد cpu اگر برای گیم میخواهید e8500 انتخاب بسیار خوبیه .

و در مورد کارت خوب gts 250 قویتره و انتخاب بهتریه .

و رمهای ddr3 بازار همشون تایمینگهای بالایی دارند و کارایی زیاد خوبی ندارند به نظر من همونddr2 رو بردارید .

کیس تمپست هم کیس خیلی خنکیه و به سرعت گرما رو خارج میکنه و انتخاب خوبیه و پاور رو 580 گرین بردارید مطمئن تره .

موفق باشید.

ممنون از راهنماییتون اقای Dominator. ببخشید من منظورم Q9400 بود که اشتباه تایپ کرده بودم.آخه شنیدم سری core2 quad جدیدتر و قوی تر از core2 duo هستند.در مورد رم 2*2GB بهتره یا 1*4GB؟ بعد الان کیفیت TeamGroup بهتره یا OCZ؟پاور Green قویتر از NZXT؟

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنماییتون اقای dominator. ببخشید من منظورم q9400 بود که اشتباه تایپ کرده بودم.آخه شنیدم سری core2 quad جدیدتر و قوی تر از core2 duo هستند.در مورد رم 2*2gb بهتره یا 1*4gb؟ بعد الان کیفیت teamgroup بهتره یا ocz؟پاور green قویتر از nzxt؟

سلام .

خواهش میکنم عزیز . خوب کارایی شما چیه ؟؟؟

اگر برای گیم بخواهید که 8500 خیلی بهتر از 9400 عمل میکنه ولی اگر نه که 9400 انتخاب خوبیه و قیمتش حدودا 230 تومانه ولی به نظر من کمی بیشتر هزینه کنید و q9550 بگیرید و قیمتش 275 تومانه که 12 مگابایت کش داره و فرکانسش هم 2.88 هستش ولی 9400 کشش 6 مگ هست و فرکانس کاریش 2.66 هست به نظر من ارزش داره هزینه کردن برای 9550 .

و در مورد رم 4x1 بهتر عمل میکنه و کیفیت رمهای تیم عالیه و از لحاظ کارایی فرقی با ocz نداره .

پاور هم nzxt زیاد مطمئن نیست و گرین بردارید .

سوالی بود در خدمتم .

لینک به دیدگاه

sub0_ir عزیز یه نکته ای رو هم لازم بود بهتون بگم اگر اهل اور پردازنده هستید 9400 انتخاب بسیار خوبیه .

در ضمن اگر رمها رو هم oc میکنید 2x2 بردارید در غیر اینصورت همون 4x1 رو بردارید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...