رفتن به مطلب

مشکل با IDM

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من از مرورگر web freer استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا دانلود منجر روی این مرورگر فعال نیست. کسی میتونه این مشکل رو حل کنه؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

رفتین در option خود IDM مرورگر رو معرفی کنین بهش ؟؟

Downloads=> Options => General و بعدش اون پایین دکمه  Add Browser میزنید و باید محل فایل اجرایی مرورگر رو بهش بدین- IDM رو ببندین و مرورگر رو هم همچنین / فکر درست بشه /

اگه نشه باید اکستنشن های IDM رو پیدا کنین برا دانلود ( مراقب باشین آلوده نباشن ) /

بهترین راه هم ایمیل به پشتیبانی IDM هستش

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

همون طوری که استادم ATA جان گفت میری قسمت اپشن . بعد گزینه Add brower رو میزنی. مرور گرتو پیدا میکنی . اون تیکارم بزن که من زدم. :D

post-11090-0-43933600-1376039418_thumb.png

لینک به دیدگاه

همون طوری که استادم ATA جان گفت میری قسمت اپشن . بعد گزینه Add brower رو میزنی. مرور گرتو پیدا میکنی . اون تیکارم بزن که من زدم. :D

این کار رو انجام دادم ولی درست نشد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اینجا همه دوستیم و استاد نداریم / چیزی که اختلاف ایجاد میکنه بین من و حمید - حامد - بهزاد - بهمن -عطا - هومن - محمد و فرجام و شما خودتون و سایر بچه ها که الان اسمشون یادم نیست ، داشتن تجربه های مختلف در زمینه های مختلف هستش که وقتی همه اینا کنار هم قرار میگیرن ، میشه یه سیستم کامل ( همون آچار فرانسه ) /

مخلصیم از نوع زیادش/

از استارتر عزیز هم عذرخواهی میکنم که بیربط پست دادم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
این کار رو انجام دادم ولی درست نشد

دنبال اکستنشن بگرد ولی آلوده نباشه / یا اینکه با پشتیبانی IDM هماهنگ کن/ اگه می خوایی من این کارو انجام بدم ؟؟ !!  ورژن IDM و  web freer  رو بهم بده

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...