رفتن به مطلب

Recommended Posts

• کاربر ویژه
حامد جان، آقا پوريا كه دم مسيحايى داره، قطعه 100 سال مرده رو زنده ميكنه مياره تو HWBOT باهاش ركورد هم ميزنه،‌ آقا محمد هم كه معجزه گره، همين چند وقت پيش با كمك ايشون از فاصله 250 كيلومترى سينماى خانگى من تعميير شد.

خدا عمرشون بده هر دو عزيز رو كه بى هيچ چشم داشتى اطلاعاتشون رو به بقيه كاربران ارائه ميدن.

سلام

بدون هیچ ریایی موافقم با حرف هاتون

لینک به دیدگاه

• ارسال 59
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

خدا بهت صبر بده داداش

زبونم بره لای تریلی اگه احتمالا درست نشد

کولرشو ازت میخرم به شرطی که روی asus gtx560 ti سوار بشه ^_^ ;)

دوستان برای کولرش مشتری پیدا شد :D اگه برای بردشم مشتری پیدا بشه فروشنده هستیم :D

راستی دوستان اون قطعاتی که پشت کارت کنده شده بود رو بعد از کلی برسی متوجه شدم کار بنده نبوده چون خودم هم متعجب بودم که چرا کنده شده گوشه کارت گرافیکو که نگاه کردم دیدم ضربه خرده چون بغیر از اون سه تا تو چند جای دیگه یه سری مقاومت دیگه کنده شده بودند گوشه کارت هم کاملا مشخص هست که ضربه خرده از اون اقای محترم که تو پی تی خریده بودم انداخته بود همینجوری به ما :D 

ویرایش شده توسط mohsenmtm
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
دوستان برای کولرش مشتری پیدا شد :D اگه برای بردشم مشتری پیدا بشه فروشنده هستیم :D

راستی دوستان اون قطعاتی که پشت کارت کنده شده بود رو بعد از کلی برسی متوجه شدم کار بنده نبوده چون خودم هم متعجب بودم که چرا کنده شده گوشه کارت گرافیکو که نگاه کردم دیدم ضربه خرده چون بغیر از اون سه تا تو چند جای دیگه یه سری مقاومت دیگه کنده شده بودند گوشه کارت هم کاملا مشخص هست که ضربه خرده از اون اقای محترم که تو پی تی خریده بودم انداخته بود همینجوری به ما :D 

سلام

حالا اسم و نام کاربریش رو می تونین لطف کنین بگین ماهم بشناسیم !!!!

لینک به دیدگاه

سلام

حالا اسم و نام کاربریش رو می تونین لطف کنین بگین ماهم بشناسیم !!!!

نه دوست عزیز یه کارت گرافیک ارزششو نداره که ادم بخواد ابرویه کسیرو ببره در ضمن کارت گرافیک من به خاطر اون قطعات نسوخته به خاطر اور کردن سوخته پس مقصر من هستم البته اون طرف هم هست چون باید میگفت که کارتش بعضی از قطعاتش کنده شده ما که ازش میگذریم خدا کنه خدا هم ازش بگذره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

محسن جان شما که تهران هستی برو پیش آقا پوریا ، ببینه شاید فرجی شد !

خدا هم بخاد کاری برای کسی بکنه ، توسط وسیلش انجام میده . 

لینک به دیدگاه

ا

محسن جان شما که تهران هستی برو پیش آقا پوریا ، ببینه شاید فرجی شد !

خدا هم بخاد کاری برای کسی بکنه ، توسط وسیلش انجام میده . 

اقا پوریا کیه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

poorya_lion منظورم هست . 

لینک به دیدگاه

دوستان من کارت گرافیکو دادم دسته یکی از دوستان مثله اینکه میگه چندتا از رگلاتورهاش تعویض شده و برق داخله کارت گرافیک میره (یعنی gpu داغ میکنه :lol: ) فقط به گفته خودش یه چندتا مقاومت هستند که کنده شدند اونارو هم از کارت مشابه اندازه گیری کنه و بندازه احتماله راه افتادنش زیاده

ویرایش شده توسط mohsenmtm
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...