رفتن به مطلب

آیا پاور مشکل داره ؟

Recommended Posts

من یه پاور 535گرین دارم ولی نمیدونم چرا وقتی با برنامه ATI Tools به کارت گرافیک فشار میارم everest ولتاژ شاخه 12 ولت رو این طور نشون میده !

اول که 9800GT داشتم everest شاخه 12 ولت رو در حالت نرمال 11.78 نشون میداد و در حالت فشار روی گرافیک تا 11.39 افت میکرد .

حالا که GTX 260 خریدم everest شاخه 12 ولت رو در نرمال 11.97 نشون میده و در حالت فشار با ATI tools تا 11.2 افت میکنه .

حالا میخوام بدونم پاورم مشکل داره ؟ یا مشکل از سنسور مادربورده؟ و یا خود everest اشتباه میکنه ! ضمنا من با چندین برنامه این رو تست کردم وهمه همینو نشون میدادن !

خواهش میکنم کمکم کنید .

motherboard : Giga M56 S3p

Ram : 2*2gig 800

Cpu : phenom 8650

VGA : GTX 260

Hard : 250 Maxtor

Drive : Cdrom & Dvd Writer

PCIs : Dvb Card & modem

Power : Green 535A

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز به نظر من پاور شما یرای کارت گرافیک 260 پائین هست برای شما یه پاور 650 به بالا مناسب است و اگه بخواید به صورت حرفه ای اور کلاک کنید پاور 800 باید داشته باشید

با تشکر

لینک به دیدگاه

اینو خودمم میدونستم .

این پست رو زدم ببینم الان این پاوری که دارم مشکل داره یا نه ؟

لینک به دیدگاه

باور تون برای این سیستم کمه 650 وات حداقل باوری که نیاز دارید (اما دقیقا نمیتونم بگم ایرادی که اشاره کردید به این خاطره)

نمی دونم چجوری با 9800 به مشکل بر نخوردید :)

اگه خواستید عوض کنید یه چیزی بگیرید که اگه دوباره قطعه ای رو ارتقا دادید مشکل بیدا نکنید

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز به نظر من پاور شما یرای کارت گرافیک 260 پائین هست برای شما یه پاور 650 به بالا مناسب است و اگه بخواید به صورت حرفه ای اور کلاک کنید پاور 800 باید داشته باشید

با تشکر

پاور 650 ؟؟؟

دوست عزیز برای gtx 260 پاور 580 گرین کافی است

ویرایش شده توسط Alireza_Pc
لینک به دیدگاه

باور تون برای این سیستم کمه 650 وات حداقل باوری که نیاز دارید (اما دقیقا نمیتونم بگم ایرادی که اشاره کردید به این خاطره)

نمی دونم چجوری با 9800 به مشکل بر نخوردید :)

اگه خواستید عوض کنید یه چیزی بگیرید که اگه دوباره قطعه ای رو ارتقا دادید مشکل بیدا نکنید

درود :

دوست عزیز برای 9800 همان پاور 535 گرین کافی هست و مشکلی پیش نمی آید

و برای gtx 260 هم پاور 580 گرین کافی خواهد بود.

ویرایش شده توسط Alireza_Pc
لینک به دیدگاه

اینو خودمم میدونستم .

این پست رو زدم ببینم الان این پاوری که دارم مشکل داره یا نه ؟

بله دوست عزیز مشکل به احتمال زیاد از پاور شماست.

لینک به دیدگاه

پاور های 585 گرین برای کارتهای 260 بهتر هستند (بهینه شده اند) البته اوایل تیر ماه بیرون می آید.

لینک به دیدگاه

درود

همونطور که دوستان اشاره کردند شما با داشتن یک پاور b585 گرین توان مصرفی قطعات سیستمتون تامین خواهد کرد

63bpn6q89ow4hqvb117.jpg

و 580 فعلی اصلا انتخاب خوبی نیست چون هم از بابت صدای فن مشکل داره و هم کابل منجمنت نداره.شما تا زمان ورودپاور 585 صبر کنید و سیستمتون رو اور نکنید و زمان دقیق ورودش به بازار رو هم از جناب مهندس عمرانی در شرکت آینده سیما میتونید سوال بفرمایید.

ویرایش شده توسط MR PC
لینک به دیدگاه

سيستم من هم كمي بالاتر از اين سيستمه و تازه رم و سي پي يو و كارت گرافيك رو هر سه در حالت اوركلاك كار مي كنند كه مصرف توي اين حالت به حداكثر مي رسه. چرا حتي من يكبار به مشكل نخوردم ؟؟؟!!! :)

motherboard : asus p5q se

Ram : 2*1gb 1066

Cpu : intel e7200

VGA : GTX 260

Hard : 500Maxtor

Drive : Cdrom & Dvd Writer

PCIs : wireless card & modem

Power : icute 550

لینک به دیدگاه

من نگفتم مشكلي برام ايجاد شده !

و تا حالا ١ بار هم سيستم هنگ يا رستارت نشده .

من مشكلم اون افت ولتاژ هست كه غير عاديه و ميخوام بدونم دليلش چيه؟

سنسور مادربورد؟ برنامه ها؟ و يا خود پاور؟ چون شنيدم اين افت ولتاژ به قطعات آسيب ميزنه.

لینک به دیدگاه

من گفتم اگه ایشون قصد ارتقا باور دارند بهتره به فکر اینده هم باشند میزان باوری هم ک بیشنهاد دادم نظر شخصی خودم بود شاید بعد ها قطعاتشون عوض بشند امامسلما نظر دوستانی که سیستم معادل دارند نظرشون کارشناصی تره تا دیگران

لینک به دیدگاه

سنسور مادربورد؟ برنامه ها؟ و يا خود پاور؟ چون شنيدم اين افت ولتاژ به قطعات آسيب ميزنه.

درود :

دوست عزیز من منظور شما را متوجه شدم افت ولتاژ به خاطر اینکه توان پاور شما برای گرافیک کم هست و

شما باید پاور 580 گرین برمی داشتید تا دچار افت ولتاژ نشوید.

لینک به دیدگاه

سيستم من هم كمي بالاتر از اين سيستمه و تازه رم و سي پي يو و كارت گرافيك رو هر سه در حالت اوركلاك كار مي كنند كه مصرف توي اين حالت به حداكثر مي رسه. چرا حتي من يكبار به مشكل نخوردم ؟؟؟!!! :)

Motherboard : Asus p5q se

ram : 2*1gb 1066

cpu : Intel e7200

vga : Gtx 260

hard : 500maxtor

drive : Cdrom & dvd writer

pcis : Wireless card & modem

power : Icute 550

چون پاور شما خیلی توپه! منم یکی دارم واقعا" پاور قشنگ و بی صدایی هست،

راستی به زودی یک 260 gtx هم میگیرم.

لینک به دیدگاه

Motherboard : Asus p5q se

ram : 2*1gb 1066

cpu : Intel e7200

vga : Gtx 260

hard : 500maxtor

drive : Cdrom & dvd writer

pcis : Wireless card & modem

power : Icute 550

درود :

دوست عزیز پاور 535 گرین در مدتی می تواند پاسخگوی کار شما باشداما با توجه به اینکه قطعات الکترونیکی راندمان

100 درصد ندارند و قسمتی از برق ه انرژِی گرمایی تبدیل خواهد شد پاور شما بعد از مدتی دچار افت ولتاژ شده

و در نتیجه باعث داغ کردن قطعات ، عدم کارایی قطعات و در نتیجه باعث آسیب به قطعات خواهد شد

لینک به دیدگاه

شما با برنامه ای که خود گیگابایت داره ولتاژ رو چک کن.

لینک به دیدگاه

درود :

دوست عزیز پاور 535 گرین در مدتی می تواند پاسخگوی کار شما باشداما با توجه به اینکه قطعات الکترونیکی راندمان

100 درصد ندارند و قسمتی از برق ه انرژِی گرمایی تبدیل خواهد شد پاور شما بعد از مدتی دچار افت ولتاژ شده

و در نتیجه باعث داغ کردن قطعات ، عدم کارایی قطعات و در نتیجه باعث آسیب به قطعات خواهد شد

=> مهندس جان منو با كاربر امير كه اين تاپيك رو زد اشتباه گرفتي. پاور من 535 نيست بلكه icute 550 active است:)>-

لینک به دیدگاه

در عين نا باوري امروز برنامه hardware sensor monitor 4.4.3.3 كه آخرين ورژن و بهترين برنامه تو اين زمينه هست رو امتحان كردم و متوجه شدم كه واقعا مشكلي وجود نداره و اين everest داره اشتباه ميكنه .

در نرمال ولتاژ 11.9 بود و در بالاترين فشار هم 11.8 و ديگه همين مقدار موند تا زمانيكه دوباره برگشتم به نرمال !

لینک به دیدگاه

=> مهندس جان منو با كاربر امير كه اين تاپيك رو زد اشتباه گرفتي. پاور من 535 نيست بلكه icute 550 active است:)>-

درود :

دوست عزیز ببخشید به خاطر اینکه داشتم از پتروشیمی برای شرکت خرید اینترنتی می کردم اشتباه شد

از شما بابت این تذکر متشکرم

لینک به دیدگاه

شما با اقای عمرانی تماس بگیر و ازشون سوال کن ببین پاورت مشکل داره یا نه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...