رفتن به مطلب

چندش آور ترین غذاهای دنیا همراه با عکس

Recommended Posts

• کاربر ویژه
سوپ خفاش

ترشی بچه موش در چین

سالاد عنکبوت در چین

معجون مار و عقرب در ویتنام

بالوت ، خوراک جنین جوجه در فیلیپین

سوپ لانه پرندگان در تایلند

استفاده از سوسک به عنوان یک غذا(کباب و سوپ) در چین

چشم ماهی تن در اندونزی

اسکامولس، طبخ غذا با دل و روده حیوانات در مغولستان

سوپ کرم ابریشم

منبع

لینک به دیدگاه

یادمه که توی سایت خارجی که اینا رو گذاشته بود؛ زده در آخر و از همه نفرت انگیزتر بعد زیرش عکس کله پاچه زده بود :lol:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به به /

مهدی من خودم فیلم آب نباتهای عقرب - پشه - عنکبوت - کرم رو دیدم که می فروختن و مردم هم می خریدن

شبیه آب نبات چوبی های بزرگ ما بودش ولی شفاف که توش لاشه اون جک و جونورا معلوم بودش / برا خودش کارخونه درست حسابی هم داشت / اه اه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آره منم کله پاچه رو دیده بودم..

جالب تمامش برای کشورهای جنوب شرق آسیا هست، چین با اون جمعیتش مجبورند اینطور غذاها روهم مصرف کنند.

چند وقت پیش هم یک ایمیل برام اومده بود که تو تعدادی از رستورانهای هلند فقط خوراک حشرات سرو میشه.

بعدش یک کارشناس تغذیه هلندی گفته بود که تا 2050 همه دنیا مجبورند برای تامین پروتئین بدنشون از حشرات هم استفاده کنند و اونها رو منبع کامل پروتئین معرفی کرده بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من برا مسافرت رفته بودش چین ، یعنی از نظام مهندسی برده بودن و اونجا فیلم هایی از طبیعت و مکانشها برداشته که این جک و جونورا هم هستن

محله ای بودش که کلاً از این نوع غذا ها می فروختن / عقرب ها رو زنده زنده سیخ می کردن و بعدش رو اونا می موندن و جون می دادن /

فیلم هاشو دارم هنوزم

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همه اینها بستگی به عادت داره. برای ما اینا چندش آوره برای یه عده هم باورش غیر ممکنه که کله پاچه و سیرآبی رو یه جایی بخورن! در حالی که ما ازخوردنشون خیلی هم لذت میبریم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
همه اینها بستگی به عادت داره. برای ما اینا چندش آوره برای یه عده هم باورش غیر ممکنه که کله پاچه و سیرآبی رو یه جایی بخورن! در حالی که ما ازخوردنشون خیلی هم لذت میبریم!

من حداقل یکبار باید کله پاجه بخورم

لینک به دیدگاه

عطا مگه تا حالا کلپچ نخوردی؟؟؟

البته من هم کلپچ دوست ندارم ولی 3 4 بار امتحان کردم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
عطا مگه تا حالا کلپچ نخوردی؟؟؟

البته من هم کلپچ دوست ندارم ولی 3 4 بار امتحان کردم.

چرا بابا خوردم و برا سیرابی هم میمیرم/ میگم باید و هرطور شده 1 بارم رو بخورم / حالا خارجی ها خوششون نمیاد در حالیکه ما ها می خوریم / منظورم برا حرف بهمن بودش که گفت عادته / راست میگه همه چی رو عادت هستش

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

اقا از این چینی ها هر چی بگید برمیادهرچی سگ  و گربه در قشم بود خوردن  الان نسل سگ گربه  های قشم در حال انقراض هست

ویرایش شده توسط j.m
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعاً قرار گرفتن کله پاچه گوسفند در این لیست ظلمه! (غیر از ایران مردم ایسلند هم کله پاچه گوسفند میخورن و خیلی هم دوست دارند) مثلاً فرانسوی ها کله خوک رو میپزند و باهاش ساندویچ درست میکنند.میگن خیلی هم خوشمزه است.ولی کله پاچه گوسفند رو نمیخورن! اصلاً در فرانسه حتی فروش کله پاچه گوسفند ممنوعه

Escamole هم لارو مورچه است و تاجایی که میدونم در امریکای لاتین این غذا رو میخورند.

بدترین چیزی که دیدم یکی ساناک جی هست که هشت پای زنده رو در کره جنوبی میخورند و هر کس بتونه بخروه میگن مَرد شده! از اون بدتر هم Casu marzu هست که ایتالیایی ها پنیر گوسفند رو در فضای آزاد قرار میدن تا مگس روش تخمگذاری کنه و بعدش که لارو مگس از تخمش بیرون اومد با پنیر میخورنش!

کله پاچه گوسفند و سیراب شیردون هزار بار شرف داره به این آت و آشغالا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...