رفتن به مطلب

فروش دسته ی Xbox 360 wireless for windows، Logitech G500 ، Steelseries siberia v2 و Apple iPod Touch 4G

Recommended Posts

باز هم سلام، قصد دارم ایندفعه به امید یاری شما دوستان قطعات ذکر شده در تیتر تاپیک را با شرایط زیر به فروش برسانم:

1- دو عدد دسته ی بازی Microsoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows یک سال کارکرد که هر دو با هم فروخته می شوند( یکی از دسته ها دارای Play & Charge kit می باشد)،

قیمت پایه 210 هزار تومان، فروخته شد، ممنون از همکاری شما.

2- یک عدد موس Logitech G500 یک سال کارکرد که دلیل مطرح شدن آن در این قسمت قصد به دست آوردن یک موس ارگونومیک می باشد،

قیمت پایه 150 می باشد.  توجه: احتمالا به دلیل مشکل کلیک چپ که تازگی پیش آمده نفروشمش.

3- steelseries Siberia v2 شش ماه کارکرد که البته این مدل به احتمال زیاد های کپی می باشد، ولیکن کیفیت صدای آن با مدل اصلی تفاوت چندانی نداشته و هر دو مدل(اصل یا کپی) صدای های متوسط و زیر را خوب پخش کرده ولی باس ضعیفی دارند.

قیمت پایه ی این هدست 100 تومان بوده

4-Apple iPod 4G 32 یک سال کارکرد که با کاور و پایه ی شارژ بوده و محافظ صفجه می باشد قیمت پایه 420 هزار تومان می باشد. رزرو، مگر آنکه پیشنهاد بالاتری شود.

توجه جدید: تمامی مدل ها به فروش گذاشته می شود.

پایان مزایده: مزایده به اتمام رسیده ولی اگر نظری دارید خوشحال می شوم بیان کنید.

از اینکه وقت گذاشتید و تاپیک را مرور کردید هم پیشاپیش سپاسگذارم.

post-11905-0-65604700-1376477832_thumb.jpg

post-11905-0-70658000-1376477842_thumb.jpg

post-11905-0-69348200-1376477855_thumb.jpg

post-11905-0-71698000-1376477869_thumb.jpg

post-11905-0-45847500-1376477880_thumb.jpg

post-11905-0-31572300-1376477968_thumb.jpg

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

درود یکی از گیم پدها رو در صورت امکان فوری حضوری خریدارم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3- steelseries Siberia v2 که البته این مدل به احتمال زیاد های کپی می باشد، ولیکن کیفیت صدای آن با مدل اصلی تفاوت چندانی نداشته و هر دو مدل(اصل یا کپی) صدای های متوسط و زیر را خوب پخش کرده ولی باس ضعیفی دارند.

قیمت پایه ی این هدست 100 تومان بوده

ولی در شرایط عادی فروشی نیست و با یک هدست یا هدفون از برند های منتخب تعویض می شود. (ترجیحا مانند UE6000 دارای آمپلیفایر درونی باشد یا اینکه مانند هدفون های BeyerDynamics دارای باس قوی و ترجیحا امپدانس کمی بالا (البته نه بیشتر از 100 اهم)).ما به تفاوت نیز پرداخت خواهد شد.

درود

با توجه به فرمایش خودتون گمان نمیکنم کسی حاضر باشه هدفون بیرداینامیکس رو به مدل های کپی تعویض کنه.به نظر بنده هدست خودتون رو بفروشید و هدست مورد نظرتون رو تهیه کنید. ضمناً ue6000 لاجیتک فکر نمیکنم در بازار ایران موجود باشه. در مورد بیرداینامیک هم اصولاً بیشتر محصولات مانیتورینگش معروف هستند.مگر مدل هایی مثل mmx2 که اونم باس عالی نداره.ایمپدنس 100اهم بیشتر برای مانیتورینگ مناسبه برای هدف شما 50 اهم هم زیاده. بیشتر سعی کنید دنبال مدل های bose و بیتس باشید که Bass بالایی دارند.

لینک به دیدگاه

بابت پاسختان ممنونم.

راستش را بخواهید برند بیتز، باس و مانستر باس خوبی دارند، اما نسبت به قیمتشان اصلا ارزش خریدن را ندارند، جدا از اینکه احتمال تقلبی بودن در این برندها نیز بسیار زیاد است.

برای بنده هم هدف صرفا تعویض نیست، همین که یکی حاضر شود هدست را بخرد و دیگری هدستی خوب را به بنده پیشنهاد دهد کافی است.

ویرایش: به همین دلیل از ادمین یا Mod محترم درخواست می کنم که "و خریدار جایگزین" یا عبارتی مشابه این را به تیتر اضافه کند، و البته جای عبارت "دسته" را اصلاح کند. ممنون.

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

سلام یه هدفون سونی مدل XB-1000  آکبند دارم که قیمت نمایندگی حدود 850...830 هست و من 780 میدم...

با گارانتی.. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

لینک از گیم پد ها دارین؟

شارژی هستن؟ یا باتری میخورن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
سلام یه هدفون سونی مدل XB-1000  آکبند دارم که قیمت نمایندگی حدود 850...830 هست و من 780 میدم...

با گارانتی.. 

اگرچه نسبت به xb 700 و xb 500 باس کمتری داره.در ولوم های بالا باس خوبی داره و اگر در کنارش یک آمپ هم داشته باشید با ولوم پایین هم باس بسیار خوبی داره در کنار صدای شفاف و با کیفیت. هدفونی هست که کاملاً توصیه میشه 

لینک به دیدگاه

درود یکی از گیم پدها رو در صورت امکان فوری حضوری خریدارم .

دوست عزیز دو تا گیم پد هم رسیور دارن ؟ یا فقط یدونه رسیور موجوده ؟

لینک به دیدگاه

لینک از گیم پد ها دارین؟

شارژی هستن؟ یا باتری میخورن 

یکی از آنها شارژی و دیگری باتری خور است

دوست عزیز دو تا گیم پد هم رسیور دارن ؟ یا فقط یدونه رسیور موجوده ؟

گیم پدی که شارژی است ریسیور ندارد و دیگری دارد.جمعا یک ریسیور می باشد.

با گارانتی.. 

اگرچه نسبت به xb 700 و xb 500 باس کمتری داره.در ولوم های بالا باس خوبی داره و اگر در کنارش یک آمپ هم داشته باشید با ولوم پایین هم باس بسیار خوبی داره در کنار صدای شفاف و با کیفیت. هدفونی هست که کاملاً توصیه میشه 

فکر نکنم این مدل را خیلی دوست داشته باشم. البته نه از این لحاظ که کیفیتش خوب نباشد، بلکه از این لحاظ که تقلبی اش مثل ریگ(با اغراق!) در بازار ریخته است. و بنده تشخیص دهنده ی تقلبی از اصل خیلی خوبی نیستم.

شاید تصمیم داشته باشم بدهم برایم یکی وارد کنند. ولی به هر حال اگر اصل باشد خریدارم.

لینک به دیدگاه

فکر نکنم این مدل را خیلی دوست داشته باشم. البته نه از این لحاظ که کیفیتش خوب نباشد، بلکه از این لحاظ که تقلبی اش مثل ریگ(با اغراق!) در بازار ریخته است. و بنده تشخیص دهنده ی تقلبی از اصل خیلی خوبی نیستم.

شاید تصمیم داشته باشم بدهم برایم یکی وارد کنند. ولی به هر حال اگر اصل باشد خریدارم.

دوست عزیزم این مدلی که گفتم تقلبی نداره و میتونید ببرید ایران رهجو از اصالتش مطمئن بشید..

شرکت وارد کننده و گارانتی کنندش ایران رهجو هست که محصولات سونی رو وارد و گارانتی میکنه..

ویرایش شده توسط rasmus
لینک به دیدگاه

دسته ها به زودی فروخته می شوند. کس دیگری نظری ندارد؟

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

نمردیم و توانستیم دسته ها را بفروشیم.

بقیه ی اقلام هم خریده نشدند. البته بجز آیپاد که با یک نفر قرار گذاشتم وقتی Note 3 یا چیزی مشابه وارد کرد یکی اش را با این آیپاد عوض کند. البته نه 1 به 1.

خوب دوستان خسته نباشید تاپیک فروش به سر رسید.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...