رفتن به مطلب

تاپیک پاور 750oc گرین

Recommended Posts

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان منم این پاور رو تهیه کردم.

ولتاژ ریل 12 ولت به نظر با ثبات میاد اما ولتاژ های 3.3 و 5 اصلا" تعریفی ندارند. :(

الان من موندم بالاخره اگه عکس بالا درست باشه چرا 80 پلاس سیلور داره و برای ما 80 پلاس گلد داره :-?

فکر کنم باید بریم کم کم طرف کرسیر های بدون گارانتی تو بازار

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

• ارسال 54
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

الان من موندم بالاخره اگه عکس بالا درست باشه چرا 80 پلاس سیلور داره و برای ما 80 پلاس گلد داره :-?

فکر کنم باید بریم کم کم طرف کرسیر های بدون گارانتی تو بازار

کورسیر خرابی پاور هاش زیاده. بعضی از از مدلهاش خوبن، یعنی خیلی خوبن، اما خیلی هاش نه.

پاور بی گارانتی خیلی خطر ناکه. به هر صورت گرین هست کاریش نمیشه کرد با چشمان باز افتادیم تو چاه. در قیاس با پاورهای گذشته اش خیلی هم بد نیست. من یادمه دوران نوجوانی پاور گرین هرچی میخریدم Out of Box همه ریل هاش زیر حد نرمال بود. الان حداقل باید بره زیر لود تا ولتاژ هاش بیان پایین، ایشالا در آینده این مشکل برطرف میشه.

لینک به دیدگاه

با سلام به دوستان.میخواستم بدونم پاورهای انرمکس اوضاعشون چطوره؟

هم کیفیت هم گارانتی

و اینکه پاورهای این برند رو هم شرکتهای دیگه تولید و بسته بندی میکنن؟

ویرایش شده توسط mansour14606
لینک به دیدگاه

هم کیفیت هم گارانتی

پاور های انرمکس در کل خیلی خوب هستند. کیفیت خوبی دارند. منتها بعضی پاور هاش رو خودش میزنه و بعضی هاش رو نه. مثلا" سری Revolution X't ساخت شرکت CWT هستش که پاور های گرین OC هم ساخت همونجاست. اما برخی دیگه از مدلهاش که خیلی خیلی بهتر هستند رو خودش میزنه. مثلا" سری پلاتیمکس Platimax یا Revolution که بعضی مدل هاش کیفیت خیلی خوبی هم دارند. Platimax 1000 انرمکس یک اثر هنری و شاهکار به حساب میاد.

گارانتیش هم از هر لحاظ تایید میشه. جزو معدود شرکت های گارانتی با شناسنامه و نماینده رسمی انرمکس در ایرانه.

ویرایش شده توسط ARMIN 2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

هم کیفیت هم گارانتی

انرمکس رو همه میگن که خوبه ولی فکر کنم مدل های حرفه ایی ش خوب باشه نه معمولی هاش

در مورد اینکه جای دیگه تولیدش میکنه باید بگم فکر نکنم اینطور باشه و انرمکس همه چیش برای خودش هست

ویراش://// پست آقا آرمین دقیق تر هستش

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...