رفتن به مطلب

مشکل هاردم داره بزگتر میشه(کــــــــــــــــمک)

mahdi2kare
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یه مشکلی دارم یکم عجیب هست اگه راه حلی دارین بگین ممنون میشم

مشکلم اینه که وقتی دارم با کامپیوتر کار میکنم یکدفعه ای هنگ میکنه منم مجبور میشم ریست کنم وقتی که ریست کردم تو یه صفحه ی سیاهی این پیغام رو میده:

reboot and select proper boot device or Insert boot media in selected boot device and press a key

منم مجبور میشم سی دی ویندوزم رو که 7 هست بذارم ولی نمیتونم ویندوزم رو reaper کنم تو صفحه ای که میاد boot from hard disk رو میزنم این ارور رو میده:

(INT13/02H READ ERROR (ax=0101,dl=80

و دیگه ویندوزم بالا نمیاد اما من با یه راهی ویندوز رو میتونم بالا بیارم اونم اینه که پورت هاردم رو از مادر بورد خارج میکنم بعد وصل میکنم بعد روشن میکنم دیگه هیچ اروری نمیده و ویندوز بالا میاد البته فقط برای 3 روز یا یه هفته بعد یه هفته بازم مشکلات شروع میشه

درضمن پورتم ساتا هست

لینک به دیدگاه

متاسفانه هاردتون داره به رحمت ایزدی می پیونده... نظر من اینه که هرچی اطلاعات به در بخور دارید سریعا از روش کپی کنید

لینک به دیدگاه

داداش هاردتون صدای بیش از حد و غیر عادی میده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این ایراد داستانی هست بعضی وقتا مربوط میشه به بایوس بعضی وقتا هم خود هارد . بایوس رو دیفالت ست کن و پورت ها رو هم چک کن بعد تست سلامتی هارد ( تو فروم جستجو کن ) بعد اسکن دیسک و بعد چک کردن کابل دیتا و برق و حتی خود پاور .

لینک به دیدگاه

فکر میکنم که باید کابل ساتا رو عوض کنی امکانش خیلی قویه چون که این کابل ها خیلی زود خراب میشن.

لینک به دیدگاه

فکر میکنم که باید کابل ساتا رو عوض کنی امکانش خیلی قویه چون که این کابل ها خیلی زود خراب میشن.

دوست عزیز حرفه این دوستمون به شدت تایید میشه 90 مواقع ایراد از همین کابلاست اگه با تعویضه کابل مشکل پا برجا بود با یه پاوره دیگه تست کن اگه بازم مشکل پا برجا بود بگو تا راهنماییت کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...