رفتن به مطلب

پایداری اورکلاک

behnam74
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

من power limit رو از 100٪ به 110٪ بردم دیگه آخرشه یعنی حالا فرکانس بیشتری میده؟

بله اگر موقعیتی باشه که به خاطر این که مصرف از 100 درصد بیشتر میشده کلاک رو پایین میاورده حالا دیگه پایین نمیاره. به شرطی که مصرف باز از 110 درصد بیشتر نشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر یه کابل dvi 19pin رو به مانیتور 25pin وصل بشه چی میشه؟

مانیتور120 هرتزه؟ اگه 120 هرتز باشه حتما باید کابل Dual Link DVI بهش وصل بشه تا حالت 120 هرتزش فعال بشه

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

محمد جان بهت مثبت دادم تا منفیت بره ولی جوابت خیلی بی ربط بود چون GPU-z اصلا به فریم کاری نداره

بهترین برنامه و دقیق ترین برنامه Frabs است که  امکان شات و فیلم گرفتن از بازی رو نیز میدهد

امیر محمد عزیز عرض کردم یک لحظه احساس کردم ایشون میگن فرکانس نه fsb...بازم عذر میخوام. @};-

لینک به دیدگاه

نه بهمن جان مانیتور من 19 اینچ و1440*900 میگیره وتا 75hz میگیره من یک کابل dvi19pin گرفتم ولی مال مانبتور من 25pin است میخواستم ببینم اگر با ای کابل وصل بشه روزولوشن رو پایین نمیاره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه بهمن جان مانیتور من 19 اینچ و1440*900 میگیره وتا 75hz میگیره من یک کابل dvi19pin گرفتم ولی مال مانبتور من 25pin است میخواستم ببینم اگر با ای کابل وصل بشه روزولوشن رو پایین نمیاره؟

نه مشکلی نداره و رزولوشن رو هم پایین نمیاره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...