رفتن به مطلب

سرعت 8mb/s

behnam74
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من میخواستم بدونم که چطور میشه فهمید که خط تلفن منزل تا چه سرعتی را ساپورت میکند؟ چون میخوام بدونم که اگه تا سرعت 8mb/s رو یا 6 یا 4 رو سپورت میکنه برم از شاتل بگیرم و در ضمن هر کس که چنین سرعت های رو از شاتل گرفته بگه که خوب هست با نه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز :

سرعت شما در ارتباط adsl به تکنلوژوی به کار رفته در سمت سرویس دهنده مخابرات بستگی داره :

در حال حاظر اکثر دستگاه های Dslam مخابراتی Adsl2+ رو پشتیبانی میکنند که تا 24 مگابیت برثانیه پهنای باند دانلود میتونه بده .

مشخصات ورژن های مختلف adsl :

73029373573552378370.png

لینک به دیدگاه

ما سرعت 256 داریم سرعت دانلودمون 30 کیلو بایته نامحدود یکی از اشنایان نامحدود 512 داره اونم سرعتش 30 کیلو بایت بر ثانیه است البته شهرستانی یکی از دوستانمون در کرج زندگی میکنه 256 نامحدود داره اونم 30 کیلو بایت در ثانیه است همه ی این شرکت های خصوصی به حرحال سیمشون با پهنای باندشون دست مخابرات و کسی خارج از این نمیتونه خط بگیره(شاید هم بتونه) در ضمن شرکت های تازه تاسیس اولش سرعت میدن بعد میشه مثل دیال اپ ولی نه اگر محدود بگیرید سرعت خوبی برای دانلود و گشت گزار تو اینترنت داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ADSL قبلا داشتی ؟ تو لاگ مودم اگه Attainable Rate رو نگاه کنی برای Downstream مقدارش برابر هست با ماکزیممی که خط و سرویست ساپورت میکنه برای دانلود این مقدار بستگی به عواملی داره مثلا کیفیت خط مثلانویز و فاصله تا مرکز مخابرات. تو همون قسمت اگر به عدد SNR توجه کنی بالانس نویز و شدت سیگنال رو نشون میده عدد بالای 24 میتونی بالای 12 مگ بگیری . در مورد کیفیت سرویس شاتل گوگل کن "برسی ADSL شرکت شاتل" یا میتونی مستقیم بری اینجا http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258700&page=4089

لینک به دیدگاه

من رفتم توی لاگ و برای attainable rate downstream مقدارش برابر 7136 kbs است ودر مورد snr دو تا داره یکی downstream که 8.1 است و دیگری upstream که 31.0 است یعنی چی؟

ویرایش شده توسط behnam74
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من رفتم توی لاگ و برای attainable rate downstream مقدارش برابر 7136 kbs است ودر مورد snr دو تا داره یکی downstream که 8.1 است و دیگری upstream که 31.0 است یعنی چی؟

دوست عزیز , مقدار attenuation رو هم ذکر کنید میشه تخمین زد .

فاصله تغریبتون به مرکز مخابراتی تغریبا چقدر هست ؟

اگه یه شات از جزئیات اتصال dsl مودموت بزارید خیلی خوبه .

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

فاصلمون زیاد نیست پیاده 7 یا 8 دقیقه راهه و مقدار attenuation بین 10.0 تا 20.0 است

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فاصلمون زیاد نیست پیاده 7 یا 8 دقیقه راهه و مقدار attenuation بین 10.0 تا 20.0 است

با attenuation  بین 10 تا 20 با توجه به اینکه فاصلتون هم زیاد نیست فکر میکنم 15 تا 18 مگابیت رو راحت بده .

فکر نمیکنم اتصال dsl تون پهنای باندتون رو محدود کنه .

بازم یه شات بزارید خیلی بهتره .

راستی اسپلیتر رو بردارید و بزارید بدون اسپلیتر کانکت بشه بعد جزئیات رو ذکر کنید .

موفق باشید .

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

اسپلیتر رو جدا کردم وتلفن هم قطع کردم تغییر کردند

SNR=31.0  31.3

ATTENUATION=10  20

ATTAINABLE RATE=1360  12640

RATE=384  6144

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اسپلیتر رو جدا کردم وتلفن هم قطع کردم تغییر کردند

SNR=31.0  31.3

ATTENUATION=10  20

ATTAINABLE RATE=1360  12640

RATE=384  6144

درود دوست عزیز ,

با توجه به SNR (نسبت سیگنال به نویز ) نسبتا بالا نباید مشکلی با سرعت 8 مگ و حتی بالاتر داشته باشید .

مقدار ATTENUATION (میرایی سیگنال ) هم در دریافت 20 هست که مقدار قابل قبولی هست و توی سرعت 8 مگ هیچ مشکلی پیش نمیاد .

موفق باشید .

اطلاعات بیشتر خواستید بروید به آدرس زیر :

How to interpret your adsl Line Stats

~ What is Attenuation?

Line attenuation is in relation to the "loop loss" on your line. The lower this figure the better, and the better chance you have of getting the faster speeds.

Attenuation is a term used to describe the reduction of the adsl signal strength that occurs on the copper pair over distance and is measured in dB decibels. The further you are away from the exchange the higher your attenuation figure will be as the signal loss increases.

Read more: http://www.kitz.co.uk/adsl/linestats.htm#attenuation#ixzz2cu2GquGb
 ~ What is SNR?

SNR is Signal to Noise Ratio - in other words a measurement in decibels of the Signal strength to the level of Noise on the line. 
The higher your SNR is, the better, as there is less background Noise.	
SNR - signal to noise ratio
SNR fluctuates on all lines throughout the course of the day by various amounts. Signal strength is usually best during the early part of the day. During the evenings "Noise" often occurs due to more people being at home and turning on electrical equipment etc. Electromagnetic Noise can be introduced on your line from various sources around your home and neighbouring area. The list of sources for noise is practically endless, but common culprits could be TVs, PCs, lighting, heating, pumps etc. There's also something called "cross talk" which is a small amount interference picked up on your line from other users adsl connections between the home and the exchange.

Read more: http://www.kitz.co.uk/adsl/linestats.htm#ixzz2cu27j5v9
لینک به دیدگاه

دوستان کسی isp رو سراغ نداره که سرعتی بالاتر از 8mb/s رو بده؟

ویرایش شده توسط behnam74
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما 8مگ رو بگیر فعلا که ازدست نره تا داری اون 8 مگ رو تست میکنی و حالش رو میبری بالاترش هم پیدا میشه :D جدای از شوخی :از هر ISP میتونی سرعت مورد نیاز رو تهیه کنی به شرط اینکه هزینش رو پرداخت کنی . اگر منظورت از سرعت بالای 8 مگ تو سرویس اشتراکی هست، بین سرعت اسمی و واقعی هیچ تضمینی نیست تو اون لینکی که پست کردم یه شاخه بالاتر میتونی وضعیت رو ببینی . اگر سرویس های حجمی مد نظر هست و "حجم بالایی" رو برای سرویس میخوای تهیه کنی فکر میکنم با ISP صحبت کنی با توجه به اینکه حجم بالایی درخواست میکنی احتمالا سرویس مورد نیازت رو بهت بدن .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...