رفتن به مطلب

مشاوره خرید هدفون گیمینگ ارزان

Recommended Posts

• کاربر ویژه

تا 50 60 تومن کدوم رو پینشهاد میدین؟

http://www.philips.co.in/c/headphones/over-ear-grey-shp2700_97/prd/

http://www.a4tech.com/product.asp?cid=66&scid=67&id=456

HS-800.jpg 925603500-132168-1_s.jpg

ویرایش شده توسط fireinpole
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اصلاً به A4 tech فکر نکن که خیلی کیفیت افتضاحی داره دوستام داشتن خیلی هم سریع خراب میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

a4 tech زود خراب میشه درسته ولی خوب چاره گیمینگ زیر 60 تومن چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من اون مدل فلیپس رو امتحان نکردم ولی فکر کنم خوب باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در این رنج قیمت نمیشه انتظار چیز خوبی داشت.ولی چون برای گیم میخواهید من مدل A4tech رو به SHP2700 ترجیح میدم.چون دالبی هست و درایوهای بزرگتری داره.این مدل فیلیپس که جزو گزینه های شما هست,استریو هستش. ضمناً فیلیپس دیگه اون فیلیپس قدیم نیست از لحاظ کیفیت و از طرفی کیفیت سیم های هدفون های A4Tech پایینه.این هم در نظر داشته باشید که مدل SHP2700 کیفیت صدا و افکت خوبی نداره.

مدل Logitech H110 هم انتخاب خوبی میتونه باشه.کیفیت میکروفون بده ولی برای بازی هدست قابل قبولیه.البته اون کیفیت ساخت بالایی که در محصولات Logitech سراغ داریم در این هدست نیست ولی با توجه به قیمتش توصیه میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو سخت افزار که درباره ی فیلیپس بهت گفتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام چطوری. من فیلیپس SHP2000 داشتم شفافیت صدای پایینی داره اما بیس خیلی خوبی داره و همینطور کیفیت ساخت خوبی داره. من فیلیپس رو پیشنهاد میکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من مدل 370 این مدل رو دارم واقعاً هیچ حرفی توش نیست

کیفیت صدا اصلاً باور کردنی نیست

الان 2 سال هست دارمش و همیشه باعث میشه که از خرید اسپیکر منصرف بشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از شما

ترجیحاً ایرفون نمیخام آرمین جان

سلام چطوری. من فیلیپس SHP2000 داشتم شفافیت صدای پایینی داره اما بیس خیلی خوبی داره و همینطور کیفیت ساخت خوبی داره. من فیلیپس رو پیشنهاد میکنم

با input power 500 میلی وات خریدش اشتباه بود. امروز گرفتمش اصلاً خوب نبود.. 

من مدل 370 این مدل رو دارم واقعاً هیچ حرفی توش نیست

کیفیت صدا اصلاً باور کردنی نیست

الان 2 سال هست دارمش و همیشه باعث میشه که از خرید اسپیکر منصرف بشم

ممنونم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو سخت افزار که درباره ی فیلیپس بهت گفتم

آره خوندم امیر جان ممنونم.

شما نمیدونی کجا پیدا میشه.؟

سمت برج یاران نمیخام برم . ترجیحا ولیعصر

در این رنج قیمت نمیشه انتظار چیز خوبی داشت.ولی چون برای گیم میخواهید من مدل A4tech رو به SHP2700 ترجیح میدم.چون دالبی هست و درایوهای بزرگتری داره.این مدل فیلیپس که جزو گزینه های شما هست,استریو هستش. ضمناً فیلیپس دیگه اون فیلیپس قدیم نیست از لحاظ کیفیت و از طرفی کیفیت سیم های هدفون های A4Tech پایینه.این هم در نظر داشته باشید که مدل SHP2700 کیفیت صدا و افکت خوبی نداره.

مدل Logitech H110 هم انتخاب خوبی میتونه باشه.کیفیت میکروفون بده ولی برای بازی هدست قابل قبولیه.البته اون کیفیت ساخت بالایی که در محصولات Logitech سراغ داریم در این هدست نیست ولی با توجه به قیمتش توصیه میشه

ممنونم عزیز. در مورد لجیتک باید بگم تجربه داشتم جالب نبود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به این لینک یه سر بزن

http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=2499

انتخاب کن

بعد بیا اینجا مطرح کن ببین دوستان چه نظراتی میدن شاید مشکلتون حل شد دوست گرامی

من به شخصه از برند انرژی بدم نیومد ( یه MP3 پلیر برای دوستم خریدم کاملاً با کیفیت بود برعکس تصورم)

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به این لینک یه سر بزن

http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=2499

انتخاب کن

بعد بیا اینجا مطرح کن ببین دوستان چه نظراتی میدن شاید مشکلتون حل شد دوست گرامی

من به شخصه از برند انرژی بدم نیومد ( یه MP3 پلیر برای دوستم خریدم کاملاً با کیفیت بود برعکس تصورم)

ممنونم از لطفت ولی ظاهراً تو این رنج همون فیلیپس 2700 رو دارم فقط.

انرژی رو نمیدونم حدس میزنم بد نباشه اگه از دوستان کسی هدفون انرژی رو امتحان کرده بهم بگه ممنون میشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خلاصه اگه میتونی یه سر به پاساژ پایتخت(میرداماد) بزن که مغازه های خوبی داره که مدل های مختلفی توشون هست از برند های معتبر (تقریباً کمیاب و استثنائی در ایران ولی قیمتهاشون رو نمیدونم)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خلاصه اگه میتونی یه سر به پاساژ پایتخت(میرداماد) بزن که مغازه های خوبی داره که مدل های مختلفی توشون هست از برند های معتبر (تقریباً کمیاب و استثنائی در ایران ولی قیمتهاشون رو نمیدونم)

پایتختیا که قربونشون برم اکثرشون خیلی نا جنس تشریف دارن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پایتختیا که قربونشون برم اکثرشون خیلی نا جنس تشریف دارن

آره اونموقع کع من SHP2000 رو از بازار کامپیوتر ولیعصر 35 خریدم پایتخت 48 میدادن و بازار رضا هم 40 ولی باید یک سر هم به پایتخت بزنی جنس های خوب و متنوعی دارن همونطور که آقای رمضانی در پست قبلی گفتن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آره اونموقع کع من SHP2000 رو از بازار کامپیوتر ولیعصر 35 خریدم پایتخت 48 میدادن و بازار رضا هم 40 ولی باید یک سر هم به پایتخت بزنی جنس های خوب و متنوعی دارن همونطور که آقای رمضانی در پست قبلی گفتن

متشکر از شما و آقای رمضانی عزیز...

امیر جان امروز یه SHP 2000 گرفتم مستقیم که وصلش میکردم به کیس اونم 3.5 عقب کیس صداش رو تا ته زیاد میکردم ضعیف بود همین طور به موبایل....

صداشم کاملاً بیرون بود و اطرافیان حالشو میبردن

به اسپیکر وصل کردم و صدای اسپیکر رو زیاد کردم بد نبود ولی شفاف نبود و فرکانسهای بالا رو خوب تفکیک نمیکرد

برای شما هم همین بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متشکر از شما و آقای رمضانی عزیز...

امیر جان امروز یه SHP 2000 گرفتم مستقیم که وصلش میکردم به کیس اونم 3.5 عقب کیس صداش رو تا ته زیاد میکردم ضعیف بود همین طور به موبایل....

صداشم کاملاً بیرون بود و اطرافیان حالشو میبردن

به اسپیکر وصل کردم و صدای اسپیکر رو زیاد کردم بد نبود ولی شفاف نبود و فرکانسهای بالا رو خوب تفکیک نمیکرد

برای شما هم همین بود

بله همین بود. اگر صدا رو تا ته زیاد میکردی باز هم از بیرون صدا میومد. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظرت همینو نگه دارم تا بعداً یه RAZER بگیرم بهتر نیست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظرت همینو نگه دارم تا بعداً یه RAZER بگیرم بهتر نیست؟

آره اما هدفون خوب کارت صدای خوب هم میخواد من هم الان این مشکل رو دارم با اورکا به پشت مادر بورد که میزنم انگار هدفون نویز داره و گاهی اوقات یک صدایی میاد که انگار قطعی داره اما وقتی میزنمش به سیستم صوتی خونمون این مشکل رو ندارم!!!! 

اما تنها مشکل این اورکا اینه که ارگونومیک نیست!!!!!!!!!!!!! بر خلاف اون چیزی که روی جعبش نوشته

ویرایش شده توسط koenigsegg
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته مادربورد من هم از چیپ صدای ضعیفی استفاده میکنه اگر مادربورد درست و حسابی داری فکر نمیکنم به کارت صدا نیازی داشته باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته مادربورد من هم از چیپ صدای ضعیفی استفاده میکنه اگر مادربورد درست و حسابی داری فکر نمیکنم به کارت صدا نیازی داشته باشید

http://www.asrock.com/mb/AMD/970%20Extreme4/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آره اما هدفون خوب کارت صدای خوب هم میخواد من هم الان این مشکل رو دارم با اورکا به پشت مادر بورد که میزنم انگار هدفون نویز داره و گاهی اوقات یک صدایی میاد که انگار قطعی داره اما وقتی میزنمش به سیستم صوتی خونمون این مشکل رو ندارم!!!! 

اما تنها مشکل این اورکا اینه که ارگونومیک نیست!!!!!!!!!!!!! بر خلاف اون چیزی که روی جعبش نوشته

مادربردت چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مادربردت چیه؟

توی امضام هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جالبه برای هر دو شما 892 هست کارت صداتون

من وقتی MX370 رو مستقیم به پشت کیس میزنم حالم بد میشه نمیدونم چرا کیفیتش زمین تا آسمون فرق میکنه

برای همین همیشه به پنل جلو میزنم کیفیت فوق العاده هستش

البته توی تنظیمات بایوس کیفیت صدای پنل جلو رو گزاشتم روی hd audio فکر کنم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...