رفتن به مطلب

مشاوره خرید هدفون گیمینگ ارزان

Recommended Posts

• کاربر ویژه

جالبه برای هر دو شما 892 هست کارت صداتون

من وقتی MX370 رو مستقیم به پشت کیس میزنم حالم بد میشه نمیدونم چرا کیفیتش زمین تا آسمون فرق میکنه

برای همین همیشه به پنل جلو میزنم کیفیت فوق العاده هستش

البته توی تنظیمات بایوس کیفیت صدای پنل جلو رو گزاشتم روی hd audio فکر کنم

نه برا من جلو که کامل تعطیل کردم سوکت پشتی هم که ضعیفه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من کیسم مگنوم 2 هستش

طبق عکس پایین خروجی پنل جلو رو روی HD Audio  زدم روی مین و پشت هم به احتمال زیاد داره از AC97 استفاده میکنه برای همین کیفیت مطلوبی نمیده

ولی پنل جلو خیلی با کیفیت هستش

67078471842669445541.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متشکر از شما و آقای رمضانی عزیز...

امیر جان امروز یه SHP 2000 گرفتم مستقیم که وصلش میکردم به کیس اونم 3.5 عقب کیس صداش رو تا ته زیاد میکردم ضعیف بود همین طور به موبایل....

صداشم کاملاً بیرون بود و اطرافیان حالشو میبردن

به اسپیکر وصل کردم و صدای اسپیکر رو زیاد کردم بد نبود ولی شفاف نبود و فرکانسهای بالا رو خوب تفکیک نمیکرد

برای شما هم همین بود

من یه نکته رو خدمتتون عرض میکنم در مورد صدا که میفرمائید ضعیف هست و در حجم بالا از هدفون خارج میشه.هم 2000 و هم 2700 از نوع هدفون های باز هستند.هدفون باز هدفونی هست که کاملاً ایزوله نیست و صدا ازش خارج میشه.در نتیجه صدا نمیپیچه و بخشی از صدا خارج میشه.حالا هر چی صدا رو بیشتر کنید,صدای بیشتری هم از هدفون خارج میشه.ولی مزیتش اینه که صدا رو طبیعی تر نشون میده.البته این مورد کلی نیست و طبیعی نشون دادن صداها معمولاً در هدفون های رده بالای پشت باز هست.

در واقع این مورد طبیعی هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من یه نکته رو خدمتتون عرض میکنم در مورد صدا که میفرمائید ضعیف هست و در حجم بالا از هدفون خارج میشه.هم 2000 و هم 2700 از نوع هدفون های باز هستند.هدفون باز هدفونی هست که کاملاً ایزوله نیست و صدا ازش خارج میشه.در نتیجه صدا نمیپیچه و بخشی از صدا خارج میشه.حالا هر چی صدا رو بیشتر کنید,صدای بیشتری هم از هدفون خارج میشه.ولی مزیتش اینه که صدا رو طبیعی تر نشون میده.البته این مورد کلی نیست و طبیعی نشون دادن صداها معمولاً در هدفون های رده بالای پشت باز هست.

در واقع این مورد طبیعی هست

ممنونم دوست من...

لینک به دیدگاه

• 4 سال بعد...

سلام من میخوام یه هدست گیمینگ بخرم تو قیمتای 150 تا 200 برای ps4 هست لطفا یه مدل خوب پیشنهاد کنید بیشتر از 200 هم نمیتونم بدم مگرنه هدست گلد پلی استیشن میخریدم یه پیشنهادم خودم دارم نمیدونم خوب باشه یا نه msi ds502

ممنون میشم کمکم کنید

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...