رفتن به مطلب

ترکیب دو خط ADSL

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.هرکی برای بالابردن سرعت اینترنت درایران یکاری میکنه منم برای اینکار میخوام از ترکیب 2خطadsl به یک کامپیوتر استفاده کنم وبرای اینکار به دوخط تلفن+دو مودم ویک سیستم نیازه منتها من اطلاعاتم زیاد نیست دوستان میخواستم راهنمایی کنید البته گفتن با استفاده از برنامه connectify hot spot می تونم اینکارو بکنم

اینم یه فیلم کوتاه از ترکیب دوخط وایرلس

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این کار فقط از یه شبکه کار ماهر بر میاد 

که شما باید 2 مودم رو تنظیم و هردو رو به یه سویچ وصل کنید و از سویچ اینترنت بگیرین 

البته شاید دوستان بدونن 

ولی خوب بنده مکان قبلی که کار میکردم همچین کاری رو کرده بود ( چون امتحان آنلاین برگزار میکرد و میخاست اگه یکی از خط ها مشکل دار شد دیگری کار کنه 

ولی خوب موقع دانلود فقط از یکی حجم کم میشد 

که تا زمانی که اونجا بودم نتونسته بودن درستش کنن 

درود 

لینک به دیدگاه

اگر بخواید اصولی پیش برید باید load balancing راه بندازید، اما همین شرکت connectify که گفتید یک محصول داره به اسم dispatch اون براتون این کار رو انجام می ده

لینک به دیدگاه

کانفیگ لود بالانسینگ رو انجام میدم  رو میکروتیک قبلا 3 خط رو ترکیب کردم قرار بود رکورد سرعت بزنم که تا 1 تومن اون موقع هزینه داشت اما به 3 خط اکتفا کردم

البته کانفیگ هزینه داره و کسانی که  شیوه کانفیگ رو بلدن بسیار محدود هستند و سخت میشه کسی رو پیدا کرد تا اینکارهارو انجام بده

این هم لینک بنده در فروم persianadmins

http://www.forum.persianadmins.com/showthread.php?23154-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%81%DB%8C%DA%AF-%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%B3%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8

هزینه های که داره عبارتند از:

1- هزینه مودم به مقدار لازم بستگی به تعداد خط داره

2-ترجیها از یک شرکت سرویس بگیرید به تعداد لازم

3-یک عدد روتر برد  rb750

4 - سویچر 4 کانال با پورت 10 مگابایت

5-کابل LAN به تعداد نیاز در اندازه های 1 متری

---------------------------------------------------

ترکیب 3 خط adsl مخابرات 2 سال پیش توسط بنده که با آپتایم 28 روز تونستم 304 گیگ دانلود داشته باشم

82099579865347195790.jpg

88126334898336010401.jpg

85247708404880620106.jpg

48843314280878303327.png

ویرایش شده توسط del2771
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

روتری که کار port bonding رو انجام بده میتونی استفاده کنی یه چیزی مثل این http://www.zyxel.com/products_services/p_663h_51.shtml?t=p که دوال ون هست و 2 خط رو میتونی مستقیم وصل کنی نیازی به کانفیگ خاصی هم نداره هزینه جانبی هم نداری . در غیر اینصورت باید با لود بالانسینگ درگیر بشی و داستان های دیگه .

لینک به دیدگاه

روتری که کار port bonding رو انجام بده میتونی استفاده کنی یه چیزی مثل این http://www.zyxel.com/products_services/p_663h_51.shtml?t=p که دوال ون هست و 2 خط رو میتونی مستقیم وصل کنی نیازی به کانفیگ خاصی هم نداره هزینه جانبی هم نداری . در غیر اینصورت باید با لود بالانسینگ درگیر بشی و داستان های دیگه .

سلام میشه یه توضیح راجع به این دستگاه بدی.طرز کارش چیه وقیمتش چقدره

لینک به دیدگاه

اینم یه لینک آموزشی خوب در مورد لود بالانسینگ:

http://forum.persiannetworks.com/f90/t49321.html

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

2 تا خط تلفنت رو مستقیم وصل میکنی به این مودم درواقع یه موردم ADSL هست که 2 تا لاین میخوره و دیگه نیاز به 2 تا مودم و غیره نداری و خروجی که داری ترکیب سرعت 2 خط میشه . نیاز به کانفیگ و لود بالانسینگ و ... نداره . مسئله اصلی توی لود بالانسینگ تک کانکشن ها هست مثل موقعی که از سرویس استریم استفاده میکنی ( تماشای ویدئو آنلاین و وب کم و ... ) که نمیشه کاریش کرد در واقع اسمش روش هست . مثلا تو IDM 2 کانکشن و بیشتر که داشته یاشی تراکنش ها بالانس میشه بین سرویس . اون مودم رو من وایرلسش رو جند سال پیش خریدم 200 تومان زمان ارزونی بود الان باید 2-3 برابر شده باشه . 1-2 مدل دیگه هم هست که ارزون تر هست تو نت جستجو کن . راه حل دیگه استفاده از 2 موذم و یک روتری هست که خوذش لود بالانسینگ ساپورت کنه ( داخلی ) که دردسر نداشته باشی البته اون هم نیاز به یه کانفیگ کوچولو داره . راه حل های دیگه هم شاید بشه ولی برای ترکیب 2 خط به معنای واقعی باید بری سراغ port bonding .

لینک به دیدگاه

2 تا خط تلفنت رو مستقیم وصل میکنی به این مودم درواقع یه موردم ADSL هست که 2 تا لاین میخوره و دیگه نیاز به 2 تا مودم و غیره نداری و خروجی که داری ترکیب سرعت 2 خط میشه . نیاز به کانفیگ و لود بالانسینگ و ... نداره . مسئله اصلی توی لود بالانسینگ تک کانکشن ها هست مثل موقعی که از سرویس استریم استفاده میکنی ( تماشای ویدئو آنلاین و وب کم و ... ) که نمیشه کاریش کرد در واقع اسمش روش هست . مثلا تو IDM 2 کانکشن و بیشتر که داشته یاشی تراکنش ها بالانس میشه بین سرویس . اون مودم رو من وایرلسش رو جند سال پیش خریدم 200 تومان زمان ارزونی بود الان باید 2-3 برابر شده باشه . 1-2 مدل دیگه هم هست که ارزون تر هست تو نت جستجو کن . راه حل دیگه استفاده از 2 موذم و یک روتری هست که خوذش لود بالانسینگ ساپورت کنه ( داخلی ) که دردسر نداشته باشی البته اون هم نیاز به یه کانفیگ کوچولو داره . راه حل های دیگه هم شاید بشه ولی برای ترکیب 2 خط به معنای واقعی باید بری سراغ port bonding .

ممنون از راهنماییتون .فقط یه سوال اونم اینه که این مودم دو خط روباهم ترکیب میکنه درنتیجه سرعت نهایی برای دانلود تقریبا چقدره؟

میخوام راحترین کارو انجام بدم لود بالاستینگ یه سری تنظیمات داره که کار ما نیست درنتیجه میرم سمت همین مودم چون من فعلا یدونه مودم معمولی دارم خرید یه مودم دیگه بسته به نوعشحدودابین45تا80تومن باید هزینه کنم(برای استفاده بیشتر از امکانات مادر بوردم که خودش وایرلس داره).تصمیمم بر این میشه که میرم یکی از این دو مودم رو میگرم هر کدوم تو ایران موجود باشه مودم زایکسل مدلp-663H-51یانوع وایرلسشvmg4325-b10a

میخواستم بدونم از نوع وایرلس اینجور مودما مارکهای دیگه مثلtp-linkیاd-linkوجود داره(اگه هست مدل وقیمتش چقدره).از کمک همه دوستان ممنون.

ویرایش شده توسط mohammadreza1987
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سرعت خروجی میشه جمع سرعت 2 تا خط ADSL و قابلیت سوییچ بین 2 خط و تنظیم رنج IP ها روی هرکدوم داستانش اینجوری هست :

45819741965965785814.jpg

اینجور مودم ها کم هست شاید 2-3 مارک تولید کرده باشن داخل ایران باید پرس و جو کنی ولی تو Ebay و آمازون راحت گیر میاد .

ویرایش شده توسط UnforgiveN
لینک به دیدگاه

ببخشید اینقدر سوال میکنم وقتی که به این مودم2خط رو بهش وصل کنم همزمان از 2خط استفاده میکنه برای دانلود وبارگذاری صفحات یا نه

( اگه درست فهمیده باشم سرعت دانلود من از یک خطم190ودیگری120هستش بعد که باهم جمع بشه چیزی حدود300کیلو بایت در ثانیه سرعت دانلودش میشه)

83542747740605456452.png

لینک به دیدگاه

شما دو راه دارید برای این کار

یکی استفاده از دستگاه های لود بالانسینگ که قیمت زیادی دارند دور و بر 800 900 هزار تومن هستند . اما استفاده ازشون راحته و تنظیم خاصی نمیخواد .

یا می تونید از روتر بورد های میکروتیک استفاده کنید که باید کانفیگ کنید و کانفیگ بسیار پیچیده ای داره . و کانفیگش هم چند مدل داره مثلا یک مدلش اینطوره که همزمان از هر چند خط استفاده می کنه یا در یک روش ضرفیت خط اول پر شد میره خط دوم وووو ....

البته روشهای دیگه هم هست مثل استفاده از ویندوز سرور و کانفیگ اون .

اگر نخواید از لود بالانس استفاده کنید کار ساده ای نیست و باید اطلاعاتی در زمینه شبکه داشته باشید

خودم از روتربورد استفاده می کنم و همزمان از 4 خط اینترنت استفاده می کنم که تو IDM دو مگ سرعت دانلود بهم میده .

ویرایش شده توسط salmanclever
لینک به دیدگاه

شما دو راه دارید برای این کار

یکی استفاده از دستگاه های لود بالانسینگ که قیمت زیادی دارند دور و بر 800 900 هزار تومن هستند . اما استفاده ازشون راحته و تنظیم خاصی نمیخواد .

یا می تونید از روتر بورد های میکروتیک استفاده کنید که باید کانفیگ کنید و کانفیگ بسیار پیچیده ای داره . و کانفیگش هم چند مدل داره مثلا یک مدلش اینطوره که همزمان از هر چند خط استفاده می کنه یا در یک روش ضرفیت خط اول پر شد میره خط دوم وووو ....

البته روشهای دیگه هم هست مثل استفاده از ویندوز سرور و کانفیگ اون .

اگر نخواید از لود بالانس استفاده کنید کار ساده ای نیست و باید اطلاعاتی در زمینه شبکه داشته باشید

خودم از روتربورد استفاده می کنم و همزمان از 4 خط اینترنت استفاده می کنم که تو IDM دو مگ سرعت دانلود بهم میده .

سلام مدل روتر بوردتون چیه میشه یه عکس ازش بذارین وقیمتش چقدره میشه یکم بیشتر درمورد این روتر بورد خودتون توضیح بدید؟

لینک به دیدگاه

سلام مدل روتر بوردتون چیه میشه یه عکس ازش بذارین وقیمتش چقدره میشه یکم بیشتر درمورد این روتر بورد خودتون توضیح بدید؟

عزیز شما بی خودی می خوای هزینه کنی و کار رو پیچیده کنی

نرم افزار Connectify Dispatch رو دانلود کن کرکشم هست راحت استفاده کن

پاسخ گوی کار شما هست

ویرایش شده توسط ArashSDT
لینک به دیدگاه

عزیز شما بی خودی می خوای هزینه کنی و کار رو پیچیده کنی

نرم افزار Connectify Dispatch رو دانلود کن کرکشم هست راحت استفاده کن

پاسخ گوی کار شما هست

تست کردم دوست من کار نکرد فقط یکی از مودمها به اینترنت وصل میشه دومیش کار نمیکنه تا جایی که من تو نرم افزار دیدم واسه شیر کردن اینترنت بود نه ترکیب.هردو رو درحالت اتومات هم قرار دادم ولی فقط از یکیشون ارسال ودریافت داشت.البته با مودم وایرلس هم میخوام تست کنم به این صورت که مودم معمولی رو با کابل لن ومودم وایرلس رو با وایرلس مادربورد متصل کنم ببینم نتیجه چی میشه.

لینک به دیدگاه

تست کردم دوست من کار نکرد فقط یکی از مودمها به اینترنت وصل میشه دومیش کار نمیکنه تا جایی که من تو نرم افزار دیدم واسه شیر کردن اینترنت بود نه ترکیب.هردو رو درحالت اتومات هم قرار دادم ولی فقط از یکیشون ارسال ودریافت داشت.البته با مودم وایرلس هم میخوام تست کنم به این صورت که مودم معمولی رو با کابل لن ومودم وایرلس رو با وایرلس مادربورد متصل کنم ببینم نتیجه چی میشه.

مشکل از تنظیمات شما هست

این محصول یکی از اهدافش load-balancing اه wan هاست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

2 تا wifi داری ؟ :D از برنامه ایی که دوستمون ArashSDT معرفی کرده استفاده کن قبلا برای این کار تست شده .

لینک به دیدگاه

RB750

http://www.nrd.ir/product/185/RouterBOARD-750UP/

نمایندگیش همین لینکیه که دادم

فکر انجام این کار رو با یک نرم افزار ساده از سرتون بیرون کنید که شدنی نیست اگر هم بشه با نرم افزارهای آبدوغ خیاری نمیشه و تنها توی محیط ویندوز سرور امکانش هست

کار با Microtik OS ساده نیست اما نشدنی هم نیست یک کتاب فارسی آموزش میکروتیک هست که می تونید بخونید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چرا باید باید فکر انجام این کار رو با یه نرم افزار ساده بیرون کنه ؟ چرا شدنی نیست ؟

اگر 2 تا سورس wifi داشته باشه 100% شدنی هست حتی بدون اون نرم افزار هم میشه اینکار رو کرد با 2 تا NIC ( یا هر سورس متفاوت دیگه ) من با یه فایروال لینوکسی اینکار رو کردم

تو وین 7 هم حتی بایه ابزار ساده رایگان میشه اینکار رو کرد یه ابزار رایگان و ساده هست http://www.sortbyte.com/software-programs/networking/network-manager که یکی از امکاناتش این هست : "enable basic load balancing on Windows 7 and above in two clicks" با 2 تا کلیک توضیح اینجا هست با عکس http://www.sortbyte.com/software-programs/networking/network-manager/tutorials/enable-load-balancing-on-windows-7-with-2-or-more-nics

پس به راحتی شدنی هست من فکر میکنم مشکل دوستمون این هست که تو راه اندازی سورس سرویس ها مشکل دارن ورودی 2 سرویس OK باشه با نرم افزار راحت میشه یه لود بالانسینگ ساده راه انداخت که کارش رو واسه دانلود تو IDM راه بندازه .

2 تا داستان داریم اینجا یکی network bonding هست "بهترین راه" مثل همون مودمی که معرفی کردم یکی load balancing که را های زیادی داره و هر کدوم داستان خودشون رو دارن که معرفی شدن . یا باید هزینه کنه برای راه خوب و بدون دردسر برای خرید دیوایس یا فکر و وقت بگذاره .

لینک به دیدگاه

چرا باید باید فکر انجام این کار رو با یه نرم افزار ساده بیرون کنه ؟ چرا شدنی نیست ؟

اگر 2 تا سورس wifi داشته باشه 100% شدنی هست حتی بدون اون نرم افزار هم میشه اینکار رو کرد با 2 تا NIC ( یا هر سورس متفاوت دیگه ) من با یه فایروال لینوکسی اینکار رو کردم

تو وین 7 هم حتی بایه ابزار ساده رایگان میشه اینکار رو کرد یه ابزار رایگان و ساده هست http://www.sortbyte.com/software-programs/networking/network-manager که یکی از امکاناتش این هست : "enable basic load balancing on Windows 7 and above in two clicks" با 2 تا کلیک توضیح اینجا هست با عکس http://www.sortbyte.com/software-programs/networking/network-manager/tutorials/enable-load-balancing-on-windows-7-with-2-or-more-nics

پس به راحتی شدنی هست من فکر میکنم مشکل دوستمون این هست که تو راه اندازی سورس سرویس ها مشکل دارن ورودی 2 سرویس OK باشه با نرم افزار راحت میشه یه لود بالانسینگ ساده راه انداخت که کارش رو واسه دانلود تو IDM راه بندازه .

2 تا داستان داریم اینجا یکی network bonding هست "بهترین راه" مثل همون مودمی که معرفی کردم یکی load balancing که را های زیادی داره و هر کدوم داستان خودشون رو دارن که معرفی شدن . یا باید هزینه کنه برای راه خوب و بدون دردسر برای خرید دیوایس یا فکر و وقت بگذاره .

سلام از کمک وراهنمایی شما دوستان ممنون .الان میشه من یه مودم وایرلس بگیرم وبه یک خط بزنم بعد از طریق وایرلس مادربورد(asus p8z77v) به اینترنت وصل بشم بعد اون یکی مودمم که معمولی هست رو با کابل لن به اینترنت وصل بشم.بعد باnetwork bonding با هم ترکیبشون کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام از کمک وراهنمایی شما دوستان ممنون .الان میشه من یه مودم وایرلس بگیرم وبه یک خط بزنم بعد از طریق وایرلس مادربورد(asus p8z77v) به اینترنت وصل بشم بعد اون یکی مودمم که معمولی هست رو با کابل لن به اینترنت وصل بشم.بعد باnetwork bonding با هم ترکیبشون کنم؟

درود دوستان , درود دوست عزیز ,

میتونی یکی از مودم هارو با usb بزنی , چرا اینکارو نمیکنی ؟

درود مورد استفاده از دو خط اینترنت برای دانلود تمام راه کار ها به دو روش ختم میشه :

روش اول اینکه توسط یک نرم افزار یا یک سخت افزاری میان درخواست هارو به سمت سرور رو به دو قسمت تبدیل میکنند و از هر دوخط برای ارتباط جداگانه به سرور مقصد استفاده میکنند .

روش دوم که معمولا هزینه بر هستش همانند روش اول هست با این تفاوت که هر دو خط اینترنت شما به یک سرور میزبان وصل میشن ویک ای پی مشترک بهشون تعلق میگیره و دریافت از سرور میبان بین دو خط شما تقسیم میشه و به شما میرسه .

الان خیلی راحت میشه متوجه شد که روش اول بدون هیچ هزینه ای و فقط با یک نرم افزار ساده مدیریت قابل به اجرا هست , اما روش دوم به یک سرور نیاز داره و بدون اون قابل به اجرا نیست .

تفاوت این دو روش هم که کاملا مشخص هست فرض کنید شما میخواهید از یک هاست سرور مانند مدیافایر دانلود رایگان انجام بدید همانطور که میدونید لینک هایی که به شما میده مخصوص به یک ای پی هست و اگه بخواهید از هز دو خط به اون دسترسی پیدا کنید و دانلود رو کامل کنید ناکام میمونید (البته یک راه هایی بازم هست) اما در روش دوم چون از هردوخط به یک سرور تونل زدید و یک ای پی دریافت کردید مشکلی ندارید .

با روش اول با لینک های مستقیم و مرور صفحات وب (اکثرا) مشکلی نخواهید داشت.

لینک به دیدگاه

یک کار دیگه ای هم میتونید بکنید اکثر مودمها روتر هم هستند یعنی یا چند پورت شبکه دارند یا یک پورت شبکه یا یک یو اس بی

میتونید از طریق Vmware یک سیستم عامل سبک روی سیستمتون راه بندازید و یک خط اینترنت رو تعریف کنید روی اون سیستم عامل و اون خط رو اختصاص بدید به دانلود و روی سیستم عامل اصلی خودتون هم وبگردی یا دانلود کنید اینطور همزمان از دو لاین روی یک سیستم استفاده کردید

با این روش می تونید به تعداد پورتهای شبکه ای که میتونید بطور سخت افزاری بشناسونید یک Virtual Machine راه بندازید و روش عملیات دانلود رو انجام بدید

به نظرم استفاده از یک نرم افزار شمارو به نوع خطوط ورودی محدود می کنه مثلا همزمان نمیشه چند ادرنت استفاده کرد و باید یک ادرنت و یک وایفای باشه

یادش بخیر اون زمانایی که هنوز اینترنت انقدر بگیر و ببند نداشت و اکانتها مولتی بود با یک مودم چند پورت و یک سوییچر با یک اکانت و چند آداپتور شبکه یو اس بی همزمان روی 5 6 استیشن به یک اکانت کانتکت می شدم و دانلود میزدم :)

اکثر نرم افزارها رو تست کردم اکثرآ بطور تئوری چند خط رو ترکیب می کنند ولی در عمل تنها از یک خط استفاده می کنند مخصوصآ در جاهایی که مثل دانلود منیجر مولتی کانکت نیست مثل آپدیت ویندوز یا وبگردی ووو ...

اما در روش بالانسینگ توسط روتر عملا در هر محیطی همزمان از 4 خط استفاده میشه حتی در زمان آپدیت و وبگردی .

ویرایش شده توسط salmanclever
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام من با یه مودم وایرلس ویه مودم معمولی بدون هیچ گونه تنظیماتی با هردو همزمان کانکت شدم. اما با برنامهconnectify dispach نتونستم باهم یکیشون کنم(فکرکنم قبل از اجرای برنامه خود برنامه سریالی رو که برای کرک استفاده میکردم رو باطل کرده اینم عکسش) فقط هینجوریه یه مدت هم منتظر شدم بازم همونجوری بود.ایا نرم افزار دیگه واسه ترکیب وجود داره؟

64095405536653517070.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نسخه تریال که 7 روزه هست رو امتحان کردی ؟ از کیفیت کار نسخه کرک شده اطلاعی ندارم . نرم افزار رایگان دیگه معرفی کردم تو پست های قبل . یک بار دقت کن به کانفیگ ورودی ها . با عکس بود اون توضیحات ...

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...