رفتن به مطلب

فقط دارندگان abit IX48GT3 بخوانند

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

از زمانی که (LionComputer) در قسمت محصولات جدید این مادربرد را قرار داده به دلیل قیمت مناسب,چیپست x48

و شناختی که بر روی محصولات abit داشتم تصمیم گرفتم که ان را تهیه کنم و از دوستانی که از این بورد استفاده

می کنند سوالاتی داشتم.

1-قدرت اورکلاک این بورد در چه حدی بوده و حداکثر FSB که به ان دست پیدا کردید چه میزان بوده است(نام پردازنده هم بگویید)

2-ایا این بورد دارای مشکل خاصی نبود که شما پس از خریدن این بورد از انتخاب ان پشیمان شده باشید؟

سوالات من به این دلیل بود که برند abit دیگر مادربرد تولید نمی کند و این اخرین مدل این برند می باشد و ممکن است دارای نواقصی باشد که برطرف نشده اند

همچنین برای اورکلاک کردن نمی توان بایوس را بروزرسانی کرد و تنها دو نسخه بایوس دارد که ان هم ممکن است دارای نواقصی بوده و نتوان متغییرهای زیادی در بایوس داشت.

تاریخ اخرین نسخه بایوس ان هم به قبل از 2008 باز می گردد!

از طرفی در کنار تمام اینها به خاطر قابلیتهایی که دارد نمی توان به راحتی از کنار ان گذشت.

با تشکر Turok

لینک به دیدگاه

به نظر من مادربرد خوبی نیست چون X48 از FSB 1600 و DDR3 1600 پشتیبانی میکنه ولی این هر دورو 1333 :)

فقط تنها چیزی که در این مادربرد خریادر رو جذب خودش میکنه مدار تغیه دیجیتال هست !

شما یک بردی مثل Maximus II Formula ار ایسوز بگیرید یا Maximus II Gene خیلی بهتر از اونه . ( البته نظر شخصی هست )

X48 خیلی داغه و مصرف برقش خیلی بیشتر از P45 هست و از لحاظ کارایی تفاوت انچنانی نداره که Maximus II Formula رو بیخیال شی این برد رو بگیری ( بردهای X48 قوی حداقل ارزش خرید داره نه امثال این ! مثل Rampage Extreme یا ... )

شما در آخر بگو چه انتظاری از مادربردت داری تا بهتر کمک کنم .

لینک به دیدگاه

Maximus 2 Formula رو خودم داشتم همچین برد خیلی High End هم نیست چیپ X48 حداقل این خوبی رو داره که پرفورمانس بهتری نسبت به چیپ P45 داره

در حالت کراس فایر از سرعت کامل گرافیک 16X استفاده میکنه که ماکسیموس 2 فرمولا از سرعت 8X استفاده میکنه

ولی در حالت کلی حرف شما درسته اونقدر تفاوتی بین X48 و P45 وجود نداره که ارزش هزینه کردن داشته باشه

اگر قصد خرید ماکسیموس 2 فرمولا رو داشتید من توصیه میکنم P5Q Deluxe رو بگیرید که هیچ تفاوتی با ماکسیموس نداره

و در مورد Maximus II Gene کلاً قضیه فرق میکنه چون سوکت 1366 اینتل و Core i7 بودن آن جای بحث داره البته نه با سوکت 775

لینک به دیدگاه

خیلی ببخشید منظور من از Maximus II Gene اونی که شما میگید نبود ( Rampage II Gene ) !

این برای سوکت 775 طراحی شده و DDR2 1300 ساپرت هست و .... و مینی ATX .

و در مورد Cross Fire هم تفاوت 1 الی 5 فریم هم شما در مقایسه با x8 x8 vs x16 x16 نمیبینید .

x8 برای PCI-E ورژن 2 مثل x16 ورژن 1 میمونه !

و در آخر P5Q Deluxe هم انتخاب خیلی خوبیه نسبت به قیمتش .

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست من, باید بگم که من به این مسائل کاملا اگاهم

شما در نظر بگیر که من با یک حافظه 1333mhz و با زمان تاخیر 20-6-6-6 به راحتی میتونم پهنای باند لازم رو کسب کنم در ضمن این بورد با اورکلاک حداقل فرکانس 1400mhz را برای رم فراهم می کنه این را هم باید بگویم که مادربردهای با یک نوع چیپست حداکثر 5 الی 10 درصد از لحاظ کارایی با هم فرق می کنند و هزینه اضافی که برای خرید یک برد گرانتر صرف می شود فقط می تواند در اورکلاک شما را به چند مگاهرتز بالاتر برساند وامکانات و لوازم جانبی بیشتری در اختیار شما قرار می دهد و مطمعنا داشتن 12 یا 14 پورتUSB و داشتن 6 یا8 SATA و... اکثرا برای کاربردهای نیمه حرفه ای بلا استفاده می ماند.

اگر شما مادربردی که از همین چیپست بهره ببرد و از حافظه DDR3 پشتیبانی می کند می شناسید (تا 250T ) ممنون می شم که من را در جریان قرار دهید.

در ضمن هدف من از تهیه X48 کراس فایر کردن 2*RADEON HD 4890 و مطمعنا با چیپست P45 و داشتن 16 لنز PCIE2 بدلیل پهنای باند بسیار بالای کارتها قطعا به مشکل بر می خورم اگر من قصد خرید 2*RADEON HD 4850 را داشتم MAXIMUS II FORMULA قطعا پیشنهاد فوق الاده ای بود.

با تشکر Turok

ویرایش شده توسط Turok
لینک به دیدگاه

ببینید شما دقیقا دست گزاشتید روی برندی که دیگه شرکتش اصلا تعطیل شده و مادربرد تولید نمیکنه !!!

Abit در کل ارزش خرید در مقایسه با Asus رو نداره .

عزیزم شما تشریف ببر روی یک مادربردی که PCI-E ورژن 1 هست گرافیک 4890 رو نصب کن بعد تست بگیر و بعدش بیا با PCI-E 2 تست کن اگر فرقی داشت میتونی بگی که x8 ورژن 2 با x16 تفاوت داره .

cross Fire هم اصلا پیشنهاد نمیشه به دلایل زیاد ( مثلا مصرف برق زیاد و ساپرت نکردن بازی و در مواقع ای که بازی نمیکنی یک کارت دیگه بیخودی داره کار میکنه و .... )

شما به جای 2 تا 4890 یدونه GTX295 که بگیرید با برند ایسوز میتونید خیلی راحت اورکلاکش هم بکنید و نهایت کارایی رو ازش بگیرید ( از 2 تا 4890 اورکلاک شده هم قوی تر میشه ) .

پیشنهاد من P5Q Pro Turbo یا P5Q Pro هست یا در نهایت P5Q-E یا بودجه رو زیاد کن Rampage Formula بگیر .

Rampage Formula زیر 300 هست .

اگر واقعا نمیتونی بیخیال کراس فایر بشی Rampage Formula بگیر !

لینک به دیدگاه

با سلام

Giforce GTX 295 می تونه انتخاب خیلی خوبی باشه به خاطر پایین امدن فرکانس عملیاتی هسته و حافظه و پایین امدن مصرف انرژی در زمان بیکاری, PhicX , CUDA و... ودر قدرت اون هیچ شکی نیست.

ولی اگه برای بازی جدید درایور کارت رو به روز رسانی نکنی مشکل انتخاب نکردن بهترین حالت برای رندر فریم برای این کارت هم به خاطر دو هسته ای بودنش پیش می اید و فرقی نداره که کارت در چینش کراس فایر اس ال ای و یا دو هسته در کنار هم باشند.

اما قیمت غیر واقعی این کارت موجب می شود که کمتر کسی به دنبال ان برود.

rampage formula مدل خوبی است و البته توانا در اورکلاک

اما حافظه قابل شناسایی اون DDR2 پس باید بی خیال این یکی هم بشم مثل این که تنها راه حل RAMPAGE EXTREME

که من خیلی قبولش دارم و به جنون قدرت شهرت داره!

من برای کراس فایر می تونم P5E رو هم بردارم قیمت خیلی خوبی هم داره ولی DDR3 نیست.

P5E3 هم خیلی بد پیدا میشه و من از قیمت دقیق اون مطلع نیستم مطمعن باش تو هم نمی تونی تو اینترنت قیمتش رو در بیاری

من در انتخاب مادربرد خیلی حساسم و کوچکترین ایرادی من رو از خرید یک مدل منصرف می کنه :)

من تا العان مدلهای زیادی رو انتخاب کردم اما بعد از دیدن مشخصات از خریدش منصرف شدم.

مدل های پیشنهادی شما مادربردهای خوبی هستند و من به خاطر این پیشنهاد ها از شما تشکر می کنم.

ضمنا من خودم طرفدار ASUS هستم.

ولی abit اورکلاکرهای قدرتمندی تولید کرده و مطمعنا این مدل در اورکلاک حرف های زیادی برای گفتن داره!

قیمت این مدل قبل از فروش شرکت abit در حدود 270T بود اما حالا قیمت اون خیلی پایین اومده و می تونه انتخاب خوبی باشه.

لینک به دیدگاه

من خودم قبلا یه X38 ابیت داشتم و واقعا راضی بودم، چیزی که در ابیت دیدم و الان وقتی با مادربورد های دیگه کار میکنم

بخصوص در اور چیپ µGuru است که واقعا دلم واسش تنگه.

در خصوص اور رم هم باید بگم که بسته به چیپ رم پایداری خوبی میتونه در اور بدهد، نکته جالبی که در بایوس این مادربورد

قسمت اور رم دیدم که در مادربورد های دیگه ندیدم، تقریبا تنظیمات حرفه ای با استایل راحت است، طوریکه من در اور معمولی

رم با رم ها ترنسی که داشتم باس و تایمینگ را تنظیم میکردم خودش ولتاژ پایدار را ست میکرد، بجز مواردی که میخواستم بالا

باس 1000 و تایمینگ 4 باشم که مجبور بو.دم دستی هم چیزهایی را ست کنم

مادربورد خوبی نسبت به P45 با توجه به قیمتش است ( البته به نظر من )

در کل شما باید ببینید چقدر میتوانید هزینه کنید و براساس آن تصمیم بگیرید

لینک به دیدگاه

در مورد درایور باید بگم چه تک کارتی باشه چه دوال چه تک هسته ای باشه چه دو هسته ای و چه Ati باشه و چه Nvidia همشون نیاز به آپدیت در ایور برای بهبود کاراییشون دارند ( اینو میتونی توی spec's درایور جدید بخونی و از کسایی که سر رشته دارند بپرسید .)

خوب در مورد DDR2 و DDR3 شما بگو ببینم DDR3 در LGA775 چقدر از DDR2 بهتر عمل میکنه یا اصلا مطمئنی بهتر عمل میکنه ؟

این مادربردی قدیمی و هر لحظه امکان داره پشتیبانی از لحاظ نرم افزاری این مادربرد هم قطع بشه و اگر خدای نکرده مشکلی واسش پیش بیاد باید پرتش کنی دور .(مثلا شاید الان ویندوز 7 رو پشتیبانی نکنه ! )

من پیشنهادم اینه که کلا بیخیال ATi شو و یدونه Striker II Formula بگیر با چیپ 780i و SLI کن ، یا اگر به هیچ وجه نمیتونی بیخیال DDR3 بشی خوب Rampage Extreme بخر یا همین Abit لگنه :)

در مورد DDR2 و DDR3 شما اگر مصارف گیم استفاده کنی یک DDR3 1600 6-6-6-18 با یک DDR2 1066 5-5-5-15 خیلی که فرق فریم ریت باشه 3 فریم .

خواهشمیکنم کاری نکردم فقط نظرمو گفتم برای کمک به بنده خدا .

موفق باشی .

لینک به دیدگاه

در نظر هم داشته باش نمیگم حتما این کارو بکن یا اینو فقط بخری فقط نظر دادم شما خودت مختاری که هر چیزی دوست داری انتخاب و خرید کنی .:)

لینک به دیدگاه

خوب,مثل اینکه نمی تونی بذاری من وارد جزئیات نشم.

من فقط یک سوال مطرح کردم و فقط جواب ان را می خواهم نه چیز دیگری

من در اینجا فقط انواع تکنیک رندرینگ مربوط به تکنولوژی SLI رو معرفی می کنم:

SLI از دو روش برای رندر تصاویر استفاده می کند

تکنیک اول, AFR را رندر متناوب فریم می گویند که انویدیای عزیز در حالت SLI, به صورت پیشفرض از این تکنیک استفاده می کند که باعث پردازش موازی بین 2 کارت می شود

در این روش پردازنده های گرافیکی یکی در میون فریم ها را رندر می کنند که از لحاظ تئوری این روش بالاترین بازده را از لحاظ زمان رندر کردن دارد

در تکنیک دوم که SFR یا رندر فریم تقسیمی نام دارد تصویر ابتدا بررسی می شود تا بار پردازشی به طور مساوی بین دو پردازنده گرافیکی تقسیم شود به این صورت که تصویر در راستای افقی به یک نسبت خاص به دو قسمت تقسیم

می شود و هر کدام توسط یک پردازنده پردازش می شود مثلا اگر نصف یک فریم اسمان خالی باشد چون پردازش این قسمت سبکتر از نصف دیگر فریم است تقسیم این فریم از کمی پایین تر از قسمت اسمان صورت می گیرد تا در نهایت بار پردازشی برای هر دو پردازنده گرافیکی برابر باشد

درباره SLI Antialiasing هم می توانم بگویم که روشی است برای بال بردن کیفیت تکنیک AA که SLI بار پردازشی ناشی از به کار گیری این تکنیک را به گونه ای بین دو پردازنده تقسیم می کند که در نهایت کیفیت تصویر نسبت به حالت تک پردازنده بهتر می شود

در درایور کارت های جیفورس یک بانک اطلاعاتی کامل از بازی های گوناگون وجود دارد که مشخص کرده برای هر بازی استفاده از کدام تکنیک رندر نتیجه بهتری خواهد داد و منظور من دقیقا همین است

در مورد رم هم باید بگم که تنها فاکتور من گیم و سرعت فریم بالاتر نیست

برای گیم های امروزی حداکثر از دو هسته پردازنده مرکزی استفاده می شود و همون طور که می دونید پردازنده انتخابی من دو هسته ای نیست.

لینک به دیدگاه

وقتی بخرمش اورکلاکش می کنم و حداکثر fsb که بهش برسم رو برات می زارم تا ببینی همین مادربردی که بهش گفتی "لگن" کاری می کنه که کفت ببره!

لینک به دیدگاه

:)

من که گفتم فقط نظر دادم ، شما خودت مختاری نظر من فقط برای کمک به شما بود .

بعد من کف ندارم که بخواد ببره !! شما با یک مادربرد از رده خارج و قدیمی و ..... و به قیمت 190 میخوای مثلا در کرایسیس با کراس 4890 مثلا 60 فریم بگیری من با P5Q Pro که 150 هزار تومانه و کلی دنگ و فنگ زیاد تر داره و خیلی هم از اون بهتره واست 57 فریم میگیرم حداقلش و حداکثرش 63 فریم .

:->

ویرایش شده توسط EVGA_EVGA
لینک به دیدگاه

در خصوص این مادربورد که باید بگم هرگز ایسوس را با ابیت مقایسه نکنید، تکنولوژی ابیت کجا و ایسوس کجا

اما علت کاهش قیمت بخاطر این است که ابیت موقتا تولید مادربورد را رها کرده است و حتی احتمال دارد سال آینده به این عرصه برگردد

در خصوص گارانتی هم مال شرکت شاپ است که اگه اشتباه نکنم 2 سال گارانتی باشد، پس مشکلی نیست

لینک به دیدگاه

در خصوص این مادربورد که باید بگم هرگز ایسوس را با ابیت مقایسه نکنید، تکنولوژی ابیت کجا و ایسوس کجا

اما علت کاهش قیمت بخاطر این است که ابیت موقتا تولید مادربورد را رها کرده است و حتی احتمال دارد سال آینده به این عرصه برگردد

در خصوص گارانتی هم مال شرکت شاپ است که اگه اشتباه نکنم 2 سال گارانتی باشد، پس مشکلی نیست

دوست عزیز من خودم همیشه طرفدار گیگابایت وتک شاخ بودم.شما هیچوقت نمیتونی بگید ابیت از تک شاخ بهتره.در ضمن به قول دپارتمان مرکزی گیگابایت:قطعات خوب مادربوردی با کیفیت میسازد نه یک شرکت خاص

برو ببین از چه قطعاتی استفاده میکنن که در حال حاظر گیگابایت از نظر من نوع قطعاتش شماره 1 هست و تک شاخ بخاطر نوعش شماره 2

البته شاید پستم به بحث ربطی نداشت اما گفتم که یه هو نیایید و تک شاخ رو جلو ابیت خورد کنید

درضمن باید به دوست عزیزمون بگم اگر دنبال رکورد fsb هستید همه رو بندازید دور برید سراغ tpower i45 چون رکورد دار بالاترین fsb یعنی 734 هست

ویرایش شده توسط ASUS
لینک به دیدگاه

مطمئنا اگه ابیت بخری پشیمون نمیشی.

کمپانی ابیت هم چند ماه پیش اعلام کرد که دیگه مادربرد تولید نمیکنه و میخواد لوازم خانگی تولید کنه!!!!!!!!!! حالا چی شو نمیدونم.

ولی با این وجود اخیراً برد برای 1366 هم به بازار داده و دوباره میخواد وارد کار قبلیش بشه.

برد هایه ابیت همیشه و همیشه تو رده حرفه ای بودن و گرون قیمت.

ولی به خاطر داشته باش که با خریدن رم ddr3 اونهم برای چیپست 775 فقط داری پولتو دور می ریزی .

لینک به دیدگاه

TPOWER i45 رو یکی از هفته نامه های معتبر (عصر...) باE6750 تست کرد

حداکثر FSB پایدار بدون ولتاژ اضافی 518mhz بود

مطمعنا بدون انجام دادن تغییرات سخت افزاری خاص و داشتن خنک کننده LN2 و یک دو هسته ای Wolf Dale نمی توان

از مرز 530 فراتر رفت.

(این فقط نظر من بود)

ویرایش شده توسط Turok
لینک به دیدگاه

TPOWER i45 رو یکی از هفته نامه های معتبر (عصر...) باE6750 تست کرد

حداکثر FSB پایدار بدون ولتاژ اضافی 518mhz بود

مطمعنا بدون انجام دادن تغییرات سخت افزاری خاص و داشتن خنک کننده LN2 و یک دو هسته ای Wolf Dale نمی توان

از مرز 530 فراتر رفت.

(این فقط نظر من بود)

سلام دوست عزیز

بدون تغییرات خاص و داشتن LN2 و البته با E8200 میتوان به FSB بالایی هم رسید این یک نمونه اش اگر خواستید باز هم لینک میتونم پیدا کنم:)

Aircooled!!Biostar TPower I45 600FSB

لینک به دیدگاه

بله کاملا حق با شماست اگه ضریب حافظه رو روی کمترین مقدار خود قرار بدیم یعنی 2 ما حداکثر می تونیم به 600 FSB

برسیم که فرکانس حافظه روی 1200(حداکثر فرکانس حافظه قابل پشتیبانی) میرسد

اما این کار فقط از پس یک کار کشته اورکلاک برمیاد!

این فرکانس518 که اونا بدست اوردن فقط برای نشون دادن اخرین فرکانس قابل دستیابی برای یک اورکلاکر عادی بود

و قطعا می تونستن به راحتی با خنک کننده هیت سینک و فن به مرز 600mhz برسن

اما واقعا این به درد خوانندگان نیمه حرفه ای مجله می خورد؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...