رفتن به مطلب

انتخاب مادربورد برای هکینتاش

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من میخوام برای دیوایس های اپل برنامه نویسی کنم که نیاز به یک مکینتاش دارم ولی بودجم نمیرسه بخرم.

حالا میخوام همین سیستم رو که دارم ارتفاع بدم تا هکینتاش نصب کنم.

من سی پی یو اینتل رو نتخاب کردم (core i3 یا core i5 انتخاب یکی از این دو بسته به قیمت مادربورد دارد.)

خب حالا من برای مادربورد تحقیق کردم و موارد زیر برای هکینتاش مناسب هستند (به قول معروف Hackintosh frindly) چون نیازی به DSDT ندارند.

ga-z77-ds3h
ga-h77-ds3h
ga-b75m-d3p
ga-q77m-d2h

خب به نظر شما مادربورد های بالا برای کار برنامه نویسی مناسب هستند؟(اگر مادربورد دیگه ای سراغ دارید که Hackintosh frindly معرفی کنید.)
یکی از دوستان گفت این مادربورد ها Ivy Bridge هستند. یعنی sandy رو پشتیبانی نمیکنند؟ ممکنه در آینده برای ارتقاع مشکل پیدا کنم؟

راستی بودجه من برای مادربورد و سی پی یو 1 میلیون تومان است.

ممنون
لینک به دیدگاه

دوست عزیز مادربرد های سری 7 از پردازنده های سندی بریج (دو نسل قبل که در حال حاضر هم استفاده می شوند) و آیوی بریج (نسل قبلی که همچنان پر طرفدار است) پشتیبانی میکنند. اما مادربردهای سری 8 (نسل فعلی) با سوکت 1150 از هیچ کدام از پردازنده های یادشده پشتیبانی نمیکنند! بنابراین به فکر ارتقای پردازنده بدون تغییر مادربرد و بر عکس در آینده نباشید.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مادربرد های سری 7 از پردازنده های سندی بریج (دو نسل قبل که در حال حاضر هم استفاده می شوند) و آیوی بریج (نسل قبلی که همچنان پر طرفدار است) پشتیبانی میکنند. اما مادربردهای سری 8 (نسل فعلی) با سوکت 1150 از هیچ کدام از پردازنده های یادشده پشتیبانی نمیکنند! بنابراین به فکر ارتقای پردازنده بدون تغییر مادربرد و بر عکس در آینده نباشید.

پس به فکر سوکت 1150 باشم؟

الان با این بودجه میتونم سوکت 1150 خوبی ببندم یا 1155؟

لینک به دیدگاه

گیگابایت شیطون مادربورداشو طوری ساخته که هکینتاش راحت روش بالا بیاد

من هم ایسوز و هم ام اس آی و هم گیگابایت رو امتحان کردم تنها مینی که اذیت نکرد و مک بطور نتیو روش بالا اومد گیگابایت بود پس اگه هکینتاش براتون مهمه صد درصد از گیگابایت خارج نشید

سری z77 بهینه ترین مدلها رو برای مک داره برای 1150 هنوز kext زیادی نیومده و مولتی بیست هم توی 1150 کلی باگ داره

لینک به دیدگاه

من هم توی سایت tonymacx86 پرسیدم.

بهم این جواب رو داد. 

http://www.tonymacx86.com/mountain-lion-desktop-support/107806-best-motherboard-hackintosh.html

اون هم مثل شما چیپست Z77 یعنی MSI Z77-G43 رو انتخاب کرد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...