رفتن به مطلب

مشکل در نصب ویندوز سون

OXIN60
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان عزیز  من به یه مشکلی برخوردم که نمیتونم حلش کنم اونم اینه که یه سیستم دارم با سی پی یو 2.4 فول یک گیگ رم DDR هارد 320 SATS گرافیک 128  هر کاری میکنم که بتونم ویندوز سون را روی این سیستم نصب کنم نمیشه تنظیمات ستاپ را چند بار چک کردم تغییر دادم ولی نصب نمیشه و مرتب مینویسه  :

CANNOT BOOT FROM CD  CODE :5  و برای نصب ویندوز اکس پی هیچ مشکلی نداره  از دوستان خواهش میکنم که راهنمایی کنند که حسابی هنگ کردم.    با تشکر

لینک به دیدگاه

سیستمت قدیمیه و سیستم عامل نمیتونه با سخت افزارت مچ بشه تا نصب کنه خودشو

باید یه فلاپی بوت بسازی و باهاش دیویدی ویندوز رو بیاری بالا

اساتید در این زمینه کمکت میکنن چون خودم خیلی وقته با فلاپی کار نکردم از یادم رفته :D

ویرایش شده توسط Assass1n
لینک به دیدگاه

سلام، دوست عزیز این مشکل داره میگه که دی وی دی ویندوز شما بوتیبل نیست! و سیستم قادر به بوت کردن این ویندوز نمی باشد!

دیسک شما درست رایت شده؟

لینک به دیدگاه

بله  این ویندوز مال شرکت گردو هست با این DVD مرتب ویندوز نصب میکنم ولی برای امتحان هم DVD RW   و هم DVD را هم عوض کردم ولی باز نشد جالب اینجاست ویندوزی که روش بود سون بود ولی خراب شده بود خواستم عوضش کنم که اینجوری گیر کردم.

لینک به دیدگاه

اگر فلش مموری 8 گیگابایت یا بیشتر دارید؟ من بگم چکار کنید...

منبع خطای: Windows 7 Cannot boot from CD: Code 5

http://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/ed144a05-bcd8-4fcb-8b0e-16351f100251/windows-7-cannot-boot-from-cd-code-5

ویرایش شده توسط black.editor
لینک به دیدگاه

البته اگر ویندوز قبلی رو حذف نکرده باشی، راحت میتونی از توی محیط ویندوز اقدام به نصب کنی که دیگه نیازی به بوت شدن دیسک نباشه. اما همچنان دیسک درون درایو باشه...

لینک به دیدگاه

با استفاده از نرم افزار windows.7.usb.dvd.download.tool و یک فلش 4یا 8gb میتونی ویندوز رو نصب کنی اول برنامه رو نصب میکنی و بعد فیل iso رو بهش میدی و بعد روی فلش میریزی و حتما ویندوز 32bit بریز چون سخت افزارت نمیکشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز دارم میرم جایی، برگشتم یه راه حلی میگم اینو هم امتحان کن.

موفق باشی...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببینید دوست عزیز این سیستم داره با زبان ساده به شما میگه ، ابزار بوت شما قادر به خواندن DVD حاوی سیستم عامل نیست . 

شما با LinuxLive USB Creator فایل iso ویندوز را داخل فلش بوتیبل کن و بوت کن . این نرم افزار بهتر از بقیه جواب میده . 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز میتونی Windows 7 Live رو بوت کنی؟ فکر کنم توی گردو باشه... تا من بگم چکار کنی.

یا برنامه Active @ Boot Disk رو هم اگر بتونی بوت کنی خوبه...

یکی از این 2 برنامه رو بوت کن و توی محیط این برنامه ها اقدام به نصب ویندوز 7 کن...

موفق باشی...

ویرایش شده توسط black.editor
لینک به دیدگاه

البته عیبی که شما نوشتید معمولا در صورت ایراد رم هم نمایش داده میشه ولی راه حل پیشنهادی من:

گرفتن یه ایمیج از سی دی بوتیبل ویندوز

نصب برنامه "ultra iso"

باز کردن برنامه مذکور و انتخاب گزینه "open file" از منوی بالا و دادن آدرس محل فایل ایمیج

انتخاب گزینه "write disk" از منوی بالا و انتخاب فلش دیسک و زدن گزینه استارت یا رایت  و صبر کردن تا اتمام کار

حالا شما یه فلش بوتیبل دارید که به راحتی میتونین به سیستم خودتون وصل کنین و با بوت کردن سیستم از روی فلش ویندوز رو نصب کنین

فقط چند تا نکته:

اول اینکه بهتره فلش رو قبل از بازکردن برنامه وصل کنین و پس از انتخاب اون توسط برنامه ، با استفاده از گزینه فرمت برنامه فلش رو فرمت کنین و سپس اقدام به رایت کنین

دوم اینکه بهتره گزینه مدهای فلش روی حالت های usb hdd  بگذارید

سوم اینکه در هنگام بوت کردن سیستم با فلش دو حالت رخ میده:

اول اینکه نمایش گزینه usb hdd یا اسم و مدل فلش که در این حالت به راحتی فلش رو انتخاب میکنین و به نصب میپردازید

دوم اینکه در بعضی از سیستم ها فلش به عنوان یه هارد در سیستم تلقی میشه که شما در این موارد که معمولا در مادربردهای قدیمی رخ میده شما باید به تنظیمات بایوس رفته و به بخش هارد های شناسایی شده توسط سیستم رفته و هارد اول رو فلش انتخاب کنین و تنظیمات رو ذخیره کنید و پس از انجام مراحل نصب ویندوز و اولین ریست سیستم دوباره به بخش تنظیمات رفته و هارد اصلی را به عنوان گزینه اول برگردانید

اما در هر دومورد در صورت وجود گزینه "use other boot device" در تنظیمات بایوس باید اون گزینه رو "enable" کنید

یا علی

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزSEYYED.MINOO مشکل اینجاست که همانطور که قبلا گفتم از روی FLASH به هیچ وجه بوت نمیشه. ولی با راهنمایی دوست عزیزمون BLACK.EDITOR از طریق ACTIVE BOOT DISK تونستم ویندوز سون را نصب کنم از همه دوستان کمال تشکر را دارم.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزSEYYED.MINOO مشکل اینجاست که همانطور که قبلا گفتم از روی FLASH به هیچ وجه بوت نمیشه. ولی با راهنمایی دوست عزیزمون BLACK.EDITOR از طریق ACTIVE BOOT DISK تونستم ویندوز سون را نصب کنم از همه دوستان کمال تشکر را دارم.

همیشه به دوستانی که بهت کمک میکنن مثبت بده. همون فلش سبزه سمت چپ هر پست.

لینک به دیدگاه

چند روز پیش همین مشکل روی سیستم دوستم پیش اومد !

فکر کنم اشکال از DVD Writer  باشه ...

موقع نصب ویندوز ایکس پی از رو سی دی مشکلی نداشت ها ... ولی موقع دی وی دی ....

اول فکر کردم اشکال از DVD ویندوز 7 هستش ! یه DVD دیگه گرفتیم ... اونم همین اشکال رو داش ...

بعد اومدم DVD Writer خودم که مطمئن بودم سالمه رو روی سیستم بستم , ویندوز 7 مثل بچه آدم نصب شد !

شما با یه DVD Writer دیگه امتحان کنید (از دوستانتون قرض بگیرید...)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...