رفتن به مطلب

عدم پشتیبانی چیپست‌های سری 8 اینتل از پردازنده‌های Broadwell

Recommended Posts

نهایت پشتیبانی از رم این سری هم همون 32 گیگ هست؟

لینک به دیدگاه

حمید جان یعنی به هاسول ارتقا ندم؟؟!!:(

تازه میخواستم 4770k و maximus vi formula بخرم!

این broadwell کی میاد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه زمانی خیلی دیر به دیر سوکت عوض میشد من نمیدونم این اینتل چشه ؟؟جو گرفتتش هر ساعت یه سوکت میزنه !من z87 گرفتم حالا دارمش مهم نیست ساله دیگه چی بزنه چون فکر نکنم خیلی تفاوت باشه بینشون دوستانی هم که z87 گرفتن چرا غصه میخورن خوب مین بورد سرعت خوب با کلی cpu برای انتخاب هست استفاده کنید حالا مهم نیست سال دیگه یا چند ماه دیگه چی میشه چون اگر آدم بخواد منتظر اینا باشه کی می ایستن هیچ وقت توقف نمیشه تکنولوژی!

لینک به دیدگاه

نهایت پشتیبانی از رم این سری هم همون 32 گیگ هست؟

بله دوست عزیز 32 گیگ هست

لینک به دیدگاه

حمید جان یعنی به هاسول ارتقا ندم؟؟!! :(

تازه میخواستم 4770k و maximus vi formula بخرم!

این broadwell کی میاد؟

والا این طور گفته شده و بنده هم اطلاع رسانی کردم!حالا اینکه حتمی هست مشخص نیست!

من خودم به شخصه چندروز هست که ارتقا دادم به 1150

برادول هم گفته شده حدود8تا9 ماه دیگه میاد باید منتظر موند!

لینک به دیدگاه

یه زمانی خیلی دیر به دیر سوکت عوض میشد من نمیدونم این اینتل چشه ؟؟جو گرفتتش هر ساعت یه سوکت میزنه !من z87 گرفتم حالا دارمش مهم نیست ساله دیگه چی بزنه چون فکر نکنم خیلی تفاوت باشه بینشون دوستانی هم که z87 گرفتن چرا غصه میخورن خوب مین بورد سرعت خوب با کلی cpu برای انتخاب هست استفاده کنید حالا مهم نیست سال دیگه یا چند ماه دیگه چی میشه چون اگر آدم بخواد منتظر اینا باشه کی می ایستن هیچ وقت توقف نمیشه تکنولوژی!

کاملا با صحبت های شما موافق هستم رضا جان بنده هم فعلا با شرایط موجود تصمیم به داشتن 1150 گرفتم و کاملا هم راضی هستم!

ویرایش شده توسط Hamid Parniyan
لینک به دیدگاه

چه خوب، من که میخواستم از 775 برم 1150، دنبال بهانه می گشتم که اینکار رو نکنم.

اینم یه بهانه ی خوب، فعلاً صبر می کنم تا Broadwell بیاد، فقط مونده تهیه ی یه Intel Core 2 Quad برای 775 که بالاخره پیدا می کنم.

صد البته بصورت کلی هر کسی بسته به نیازش و یا بودجش چیزی رو تهیه می کنه که اینجا نیاز من اجازه ی اینکار رو نمی ده، کار من با همین 775 هم راه می افته.

جناب پرنیان از اطلاع رسانی شما متشکرم.

لینک به دیدگاه

بله در خبرى كه سايتهاى خارجى گذاشته بودن سرى 9 از پردازنده هاى برادول پشتيبانى ميكنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

خوبه که سریع خبرش لو رفته

حالا اینتل که خوبه

من نگران AMD هستم فکر کنم هنوز توی آخرین چپستهایی که برای مادربرد هاش میده مورد داره و نمیتونه PCI3 رو بزاره هیچیکی هم کاریش نداره :D

لینک به دیدگاه

با سلام

حالا اینتل که خوبه

من نگران AMD هستم فکر کنم هنوز توی آخرین چپستهایی که برای مادربرد هاش میده مورد داره و نمیتونه PCI3 رو بزاره هیچیکی هم کاریش نداره :D

نمی تونه بزاره؟، تا این حد؟...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چی بگم والا

از کاربرهای با سابقه میپرسیم

جواب میدن: که تاثیر چندانی نداره برای همین نمیزاره

من میگم اینتل روی ارزونترین چیپ هاش داره میزاره حالا چرا AMD اینکار رو نمیکنه خدا میدونه

لینک به دیدگاه

با سلام

حالا اینتل که خوبه

نمی تونه بزاره؟، تا این حد؟...

چی بگم والا

از کاربرهای با سابقه میپرسیم

جواب میدن: که تاثیر چندانی نداره برای همین نمیزاره

من میگم اینتل روی ارزونترین چیپ هاش داره میزاره حالا چرا AMD اینکار رو نمیکنه خدا میدونه

:wacko:  :blink:

من نون خوره AMD نیستم اما تورو خدا یخورده تحقیق کنید 

CPU ها و APU های FM2+ همشون از PCIe3 پشتیبانی میکنند

از بهترین چیپ (A88X) تا ارزون ترین چیپ (A55) همگی از PCIe3 پشتیبانی میکنند

اگر همین AMD نبود الان 4770 دو میلیون بود 780 پنج میلیون بود یه خورده هوای رقیبم داشته باشید. :wub: 

ویرایش شده توسط Saeed#
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:wacko:  :blink:

من نون خوره AMD نیستم اما تورو خدا یخورده تحقیق کنید 

CPU ها و APU های FM2+ همشون از PCIe3 پشتیبانی میکنند

از بهترین چیپ (A88X) تا ارزون ترین چیپ (A55) همگی از PCIe3 پشتیبانی میکنند

اگر همین AMD نبود الان 4770 دو میلیون بود 780 پنج میلیون بود یه خورده هوای رقیبم داشته باشید. :wub: 

با سلام

ممنون از پاسختون دوست گرامی به این عکس پایین نگاه کنید

و

اینکه اینقدر از AMD نا امید شده بودم که دیگه پیگیر آخرین چیپ که داده نشدم تازه باید CPU هم FM2+ باشه که اونم برای خودش دردسر یه

ضمناً روی AM3+ هم خبری نیست که بخواد PCI3  رو بزاره یا حداقل من بیخبرم بازم

post-7377-0-76461700-1386115428_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

با سلام

ممنون از پاسختون دوست گرامی به این عکس پایین نگاه کنید

و

اینکه اینقدر از AMD نا امید شده بودم که دیگه پیگیر آخرین چیپ که داده نشدم تازه باید CPU هم FM2+ باشه که اونم برای خودش دردسر یه

ضمناً روی AM3+ هم خبری نیست که بخواد PCI3  رو بزاره یا حداقل من بیخبرم بازم

attachicon.gif11112.jpg

amd خدایش کارش درسته..... من یه مین بورد ازش داشتم 3 تا سی پی یو عوض کردم.......خداوندا AMD رو در پناه خودت نگه بدار تا این INTEL  رو روزی شکست بده و ما ببینیم... نشه ارزومون و ناکام بریم.اما یه وقتی نگن AMD  ورشکست کرد دیگه تو این وضع دلار  نمیشه یه سی پی یو celeron بخرم 1000 دلار !

اگر این اینتل سال دیگه سی پی یو های 14nm تولید کنه و z87 ساپورتشون نکنه ..... خدایش ضد حاله..... اگر شد خدا کنه که اینتل مثل نوکیا سرش بیاد........ ;)

ویرایش شده توسط evrin1941
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در کل اینجور که معلومه تو سال 2014 اینتل میخواد بره سمت 14 نانو متری و حداقل برای یک سال کاربرها خیالشون راحته

من خودم طرفدار AMD هستم ولی بازاری های عزیز نمیزارن آدم اسمش رو ببره

هم اینکه AMD کلاً ارزون هست و کارا

ولی توی بازار ما قیمتش با اینتل مقایسه میشه و دیگه صرفه خرید پیدا نمیکنه و یه نکته قدیمی دیگه هم اینکه اگه هنوز هم بری تو یه مغازه بگی میخوام AMD ببندم حالا بیا مغازه دار رو بگیر  و کنترلش کن بهش حالی کن که اخه مگه صاحب اینتل هستی اینقدر ازش تعریف میکنی

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

ولی توی بازار ما قیمتش با اینتل مقایسه میشه و دیگه صرفه خرید پیدا نمیکنه و یه نکته قدیمی دیگه هم اینکه اگه هنوز هم بری تو یه مغازه بگی میخوام AMD ببندم حالا بیا مغازه دار رو بگیر  و کنترلش کن بهش حالی کن که اخه مگه صاحب اینتل هستی اینقدر ازش تعریف میکنی

من هم از AMD خوشم میاد، خیلی دوست دارم بجای اینکه از 775 سوئیچ کنم روی 1150، برم سمت AMD، یه سوژه ی تعویض مناسب پیش بیاد تعویض می کنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هم قطعاً تو سال 2014  به سمت +FM2 میرم واقعاً هیچ اعتباری به اینتل دیگه نیست (مشکل روانی پیدا  کرده یجورایی 8-X 8-X 8-X )

لینک به دیدگاه

والا این طور گفته شده و بنده هم اطلاع رسانی کردم!حالا اینکه حتمی هست مشخص نیست!

من خودم به شخصه چندروز هست که ارتقا دادم به 1150

برادول هم گفته شده حدود8تا9 ماه دیگه میاد باید منتظر موند!

8-9 ماه دیگه؟؟!!

بیخیال باو!

من تا 8-9 ماه دیگه میپوسم! به 1150 ارتقا میدم تا برادول بیاد اگه دیدم ارزش داره عوضش میکنم اگر هم ارزش نداشت 1150 رو نگه میدارم

لینک به دیدگاه

من میگم بیایم INTEL تحریم کنیم تا یکم ادب بشده -_-

من شانس اوردم پول ندادن هاسول نگرفتم پووووووووووووف

:D

لینک به دیدگاه

در کل اینجور که معلومه تو سال 2014 اینتل میخواد بره سمت 14 نانو متری و حداقل برای یک سال کاربرها خیالشون راحته

من خودم طرفدار AMD هستم ولی بازاری های عزیز نمیزارن آدم اسمش رو ببره

هم اینکه AMD کلاً ارزون هست و کارا

درسته.من اهل شیرازم اینجا اگر حتی AMD هم توی تست های سایت های معروف بهتر عملکرد داشته باشه بازم میگن اینتل ! چون اصلا اهل بررسی درست و حسابی موضوع نیستن....... طرف مغازه دار دو ماه پیش گفتم سی پی یو سوکت 1150 میخوام گفت نگیریا شده کارایی شون کلا خراب شده ! بیا سوکت 1155 بهت بدم ! حالا چون موجود نداشت سوکت جدید رو رد کرد...... من 3 سال یه سی پی یو PHENOM II X955BL داشتم خدایش کاملا راضی بودم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...