رفتن به مطلب

روشن شدن سیستم و قطع شدن wifi !

obka
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب

اخیرا مشکل جالبی واسم اتفاق افتاده که خیلی تلاش کردم رفعش کنم اما نشد !

این مشکل زمانی ایجاد شد که بنده از 1366 کوچ کردم به 2011 :D

زمانی که سیستم رو روشن میکنم اگر گجتی مثل لپ تاپ و گوشی و امثالهم به وای فای وصل باشند ، وای فای قطع میشه و قابلیت پیدا کردن ویلس منو ندارن حالا نمیدونم سیستم زورش زیاد و میگه : هیشکی مثل من نمیتونه از اینترنت استفاده کنه ! :D

خلاصه فایروال اف کردم و اینا جوابی نگرفتم کسی تا حالا با این مشکل مواجه شده ؟

لینک به دیدگاه

UP  :)

ویرایش شده توسط ARMIN 2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یک موردی رو بر اساس تجربه شخصی خودم عرض کنم شاید به مشکل شما بی ارتباط نباشه

من چنین مشکلی رو داشتم که بعضی وقتا بدون هیچ دلیل خاصی wifi قطع می شد با 3 تا سیستم مختلف همین مشکل رو داشتم

متوجه شدم همسایه بالایی هم سیستم wifi توی خونه راه اندازی کرده دقیقا روی همون کانالی که سیستم بنده قرار داشت ( به صورت پیشفرض کانال 11 هست) و چون همسایه هم روی همین کانال بود تداخل باعث مشکل می شد

مشکل بنده با تغییر کانال کاملا حل شد

لینک به دیدگاه

یک موردی رو بر اساس تجربه شخصی خودم عرض کنم شاید به مشکل شما بی ارتباط نباشه

من چنین مشکلی رو داشتم که بعضی وقتا بدون هیچ دلیل خاصی wifi قطع می شد با 3 تا سیستم مختلف همین مشکل رو داشتم

متوجه شدم همسایه بالایی هم سیستم wifi توی خونه راه اندازی کرده دقیقا روی همون کانالی که سیستم بنده قرار داشت ( به صورت پیشفرض کانال 11 هست) و چون همسایه هم روی همین کانال بود تداخل باعث مشکل می شد

مشکل بنده با تغییر کانال کاملا حل شد

اقا دمت گرم گذاشتم روی کانال 12 اوکی شد داداش خودش روی Auto بود خیلی مردییییییییییییی :x:X یه هفته درگیر بودم :D تجربت خیلی مفید بود مرسی :*

ویرایش شده توسط X.M.P
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا دمت گرم گذاشتم روی کانال 12 اوکی شد داداش خودش روی Auto بود خیلی مردییییییییییییی :x:X یه هفته درگیر بودم :D تجربت خیلی مفید بود مرسی :*

خواهش می کنم عزیز، خیلی خوشحالم که مشکل حل شد :D

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...