رفتن به مطلب

یه راهنمای برای مشکل صدا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت اساتید محترم من یه مادربرد ‏msi z77 gaming ‎دارم ولی این مادربرد مشکل صدا داره و از همه جهت هم تست شده مشکل از جایه دیگه به غیر از برد نبود میخواستم بدونم با خرید یک کارت صدا جدا این مشکل برطرف میشه یا بفرستم گارانتی

لینک به دیدگاه

بفرست گارانتی من هم یه مدل از همین رو داشتم ولی یه مشکل دیگه داشت با اینکه اک خریده بودم فرستادم گارانتی یه درستش رو برام فرستادن

لینک به دیدگاه

دوست گلم سلام ممنون از پیشنهادتون منم کمتر از یک هفته هست که خریدم ۸۰۰ تومن هم پولش دادم اخه من تهران نیستم که خودم ببرم با تیپاکسم بفرستم تا برگرده کلی زمان میبره از یه طرف هم ببرم تعمیرگاه گارانتیش شاید باطل شه با یه کارت صدا ارزون میشه راهش انداخت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستمون که درست گفتند شما اگر ببرید گارانتی بهتره. اما در مورد کارت صدا, بله میشه.از بایوس کارت صدای آنبورد رو dissable میکنید و از کارت صدای مجزا استفاده میکنید.فقط در انتخاب کار صدا دقت کنید که PCI-Ex1 باشه

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از راهنمایتون امروز میفرستم گارانتی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...