رفتن به مطلب

مشکل پاک نشدن System Volume Information

mm65
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام خدمت همه عزیزان

امروز با برنامه app center درایورهای مادربورد رو آپدیت میکردم که متوجه شدم پوشه System Volume Information و $RECYCLE.BIN در درایو D اضافه شدند. ویندوز روی درایو C نصب شده. پوشه RECYCLE پاک میشه ولی بعد از یک رفرش دوباره ایجاد میشه! اصل کاری حذف پوشه System Volume Information هست که نه پاک میشه و نه میتونم واردش بشم و پرمیشن ورود رو ندارم.

اما کارهایی که خودم انجام دادم:

1-غیر فعال کردن system restore در درایو D 

2-با کلیک راست روی درایو D و از SECURITY سعی کردم در GROUP OR USER NAME دسترسی ورود به پوشه رو ایجاد کنم تا بتونم وارد پوشه بشم یا پاکش کنم.

3-با کلیک راست و از طریق disk cleanup و Cleanup System Files اقدام به پاک کردن system restore and shadow کردم

4- سی دی Boot live هم امتحان کردم.وارد پوشه شد ولی نتونست دو تا فایل درون پوشه رو پاک کنه

تمام راه های بالا با شکست مواجه شد.و همچنان دو پوشه یاد شده به صورت هیدن وجود دارند. ضمناً حدود 900گیگ اطلاعات روی هارد هست و نمیتونم هارد رو فرمت کنم! سیستم عامل هم ویندوز8 هست

ممنونم میشم اگر دوستان در حل این مشکل کمک کنند  @};-

لینک به دیدگاه

سلام، دوست عزیز میتونم بپرسم چرا میخواین اینکارو بکنین؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام.

درایو D به عنوان آرشیو استفاده میشه و نمیخوام آثاری از برنامه ها و فایل های سیستمی ویندوز روش باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رفیق این پوشه ها تو تمام درایوها بصورت اتوماتیک بعد نصب ویندوز ایجاد میشن

برای اینکه قابل رویت نباشن برو تو folder option  بعد سربرگ view بعد گزینه restore defult روبزن

فقط اینجوری میتونی مخفیش کنی که رو اعصابت هم نباشه :D

در ضمن این دوتا پوشه حجمی ندارن که بخوان مزاحمت ایجاد کنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو مورد 4 با بوت لایو چرا پاک نشد ؟ چه پیغامی گرفتی ؟ سیستم رو ری استارت کن بعد F8 بزن و گزینه تعمیر رو انتخاب کن بعد از بالا اومدن اینترفیس کامند پرومپت رو انتخاب کن اونجا میتونی پاک کنی . دستور پاک کردن دایرکتوری هم rd هست مثلا D:\rd hasan فولدر hasan رو پاک میکنه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو مورد 4 با بوت لایو چرا پاک نشد ؟ چه پیغامی گرفتی ؟ سیستم رو ری استارت کن بعد F8 بزن و گزینه تعمیر رو انتخاب کن بعد از بالا اومدن اینترفیس کامند پرومپت رو انتخاب کن اونجا میتونی پاک کنی . دستور پاک کردن دایرکتوری هم rd هست مثلا D:\rd hasan فولدر hasan رو پاک میکنه .

اروری نداد. در واقع شروع کرد به پاک کردن ولی همچنان موجود بود.مثل اینکه یه پوشه رو پاک کنی ولی به سرعت دوباره ایجاد بشه

لینک به دیدگاه

درود مجید جان خوبی داداش گل

تا جایی که اطلاعات ناچیز بنده جواب میده ، فایل های سیستمی که درحال خوندن توسط ویندوز هست و مربوط به اون درایو میشه توی این پوشه درحال ذخیره سازی هست و به رنگ آبی هم هستن اون فایل ها!

برای پاک کردن هم من همیشه از طریق منوی security تمام محتویات اون پوشه رو پاک کنم ولی بعد از یک بار ریست کردن دوباره اون پوشه ایجاد میشه!

حالا سوال اینجاست اینکه تومیخوای برای همیشه اون پوشه پاک بشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود مجید جان خوبی داداش گل

تا جایی که اطلاعات ناچیز بنده جواب میده ، فایل های سیستمی که درحال خوندن توسط ویندوز هست و مربوط به اون درایو میشه توی این پوشه درحال ذخیره سازی هست و به رنگ آبی هم هستن اون فایل ها!

برای پاک کردن هم من همیشه از طریق منوی security تمام محتویات اون پوشه رو پاک کنم ولی بعد از یک بار ریست کردن دوباره اون پوشه ایجاد میشه!

حالا سوال اینجاست اینکه تومیخوای برای همیشه اون پوشه پاک بشه؟

درود حمید عزیز

بله میخوام برای همیشه پاک بشه ولی فکر میکنم چون هارد فرمت NTFS هست دوباره ایجاد میشه! در یکی از فروم های همجوار هم یکی از دوستان حرفی زد که به نظرم منطقی هست. ایشون گفت این فایل ها قبلاً هم بودن ولی نوعی هیدن سیستمی بودن و من ندیدمشون. چون دقیقاً وقتی این دو پوشه ایجاد شدن,تمام آلبوم آرت های مخفی فایل های موسیقی به همراه چند تا پوشه دیگه هم ایجاد شدن که اونها رو تونستم پاک کنم ولی این دو تا پوشه پاک نمیشوند

لینک به دیدگاه

درود حمید عزیز

بله میخوام برای همیشه پاک بشه ولی فکر میکنم چون هارد فرمت NTFS هست دوباره ایجاد میشه! در یکی از فروم های همجوار هم یکی از دوستان حرفی زد که به نظرم منطقی هست. ایشون گفت این فایل ها قبلاً هم بودن ولی نوعی هیدن سیستمی بودن و من ندیدمشون. چون دقیقاً وقتی این دو پوشه ایجاد شدن,تمام آلبوم آرت های مخفی فایل های موسیقی به همراه چند تا پوشه دیگه هم ایجاد شدن که اونها رو تونستم پاک کنم ولی این دو تا پوشه پاک نمیشوند

بله مجید جان این فایل ها پاک نمیشه چون فایل های سیستمی خود ویندوزه!

وقتی از منوی folder option تیک گزینه show hidden رو میزنی زیراون گزینه سه گزینه دیگه هست که سومی مربوط به فایل های سیستمی هست و نیاز نیست تیک زده بشه!

راهی هم برای ازبین بردن دائمش نیست!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وقتی از منوی folder option تیک گزینه show hidden رو میزنی زیراون گزینه سه گزینه دیگه هست که سومی مربوط به فایل های سیستمی هست و نیاز نیست تیک زده بشه!

من تا اینجا هم پیش رفتم وقتی پاکش میکنم دوباره ظاهر میشه:

post-11166-0-47073300-1377981293_thumb.png

نمیدونم چرا هر کاری میکنم درست بشو نیست.

لینک به دیدگاه

من تا اینجا هم پیش رفتم وقتی پاکش میکنم دوباره ظاهر میشه:

attachicon.gifUntitled.png

نمیدونم چرا هر کاری میکنم درست بشو نیست.

والا مجید جان فکرنمیکنم از بین بره!هرفایلی توی یه درایور اجرا بشه و انتخاب بشه آدرسش رو یه جورایی توی اون پوشه نگه داری میکنه!

من راهی به ذهنم برسه که دائم پاک بشه!

بذار بقیه دوستان بیان ببینیم راهی به ذهنشون میرسه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من برای سطح دسترسی به فایل های درون پوشه تا اینجا اومدم. ولی بعدش نمیدونم در این قسمت خالی چی باید بنویسم: با فلش مشخص کردم

post-11166-0-79848200-1377983009_thumb.png

کسی میدونه؟

لینک به دیدگاه

بله دوستمون HAMID PARNIYAN کاملا درست میفرمایند، این دو تا پوشه از بین نمیرن! شما فقط میتونی محتویاتشونو پاک کنی، اونم با اجازه ی دسترسی داشتن به این پوشه ها.

البته یه راه داره که از بین برن: با غیرفعال کردن چندتا سرویس توی ویندوز که من اصلا پیشنهاد نمیکنم، چراکه اونوقت باید قید درایوتو بزنی چون درایوت دیگه چک نمیشه و ریسکش بالاست!

شما شاید با توجه به راهنمائی دوستان بتونی این پوشه ها رو توسط دیسک های نجات Windows Live و امثال اینها پاک کنی، اما مطمئن باش به محضی که ویندوز اصلی استارت بشه دوباره بر میگردن! دلیلشم اینه که وقتی هنگام استارت لوگوی ویندوز نمایش داده میشه درایوها دارن چک میشن و همون لحظه دوباره بر میگردن این پوشه ها!

به تصاویر زیر دقت کنید:

لوگوی پیش فرض ویندوز

01908916026604814783.png

* اما در پشت این لوگو چی میگذره:

اول این فایلهای سیستمی چک میشن:

00067862627142894290.png

بعدش مشخصات سیستم آنالیز میشه:

49082965078914750209.png

و در آخر درایوها چک میشن:

38388809352663636122.png

ویرایش شده توسط black.editor
لینک به دیدگاه

من برای سطح دسترسی به فایل های درون پوشه تا اینجا اومدم. ولی بعدش نمیدونم در این قسمت خالی چی باید بنویسم: با فلش مشخص کردم

attachicon.gif123.png

کسی میدونه؟

بله دوست عزیز:

1- اونجایی که فلش زدی روی دکمه ی Advanced... کلیک کن.

2- بر روی دکمه ی Find Now کلیک کن.

3- حالا از لیست نمایش داده شده کاربر مورد نظر رو انتخاب و تایید کن.

4- ودر آخر هم دسترسی های لازم رو اعمال کن.

موفق باشی...

لینک به دیدگاه

احتمالا تا الان باید تونسته باشید پاک کنید

اما اگر هنوز نتونستید پوشه مورد نظر رو پاک کنید

مراحل زیر رو برید (چون ساده نوشتم زیاد به نظر میرسه ولی کلا 30 ثانیه طول میکشه !)

1 فایل ضمیمه رو دریافت کنید و از ZIP خارج کنید. (اجرا نکنید)

2 روی فایل راست کلیک کنید و Edit رو بزنید

3 آخره خط اول بجای XXX اسمِ اکانتِ ویندوز رو بنویسید

4 ادیتور رو ببندید و سیو کنید

5 فایل رو تو درایو مورد نظرتون کپی کنید

6 اجرا کنید و تمام

نکته: بنده روی Win7 امتحان کردم و جواب داده ، به احتمال قوی روی 8 هم جواب میده !

اگه جواب نداد هم آسیبی نمیزنه نگران نباشید.

icacls "System Volume Information" /grant XXX:(OI)(CI)F
pause
rd /s /q "System Volume Information"
pause

SVI Remover.zip

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله دوست عزیز:

1- اونجایی که فلش زدی روی دکمه ی Advanced... کلیک کن.

2- بر روی دکمه ی Find Now کلیک کن.

3- حالا از لیست نمایش داده شده کاربر مورد نظر رو انتخاب و تایید کن.

4- ودر آخر هم دسترسی های لازم رو اعمال کن.

موفق باشی...

ممنون بازم نشد ارور میده:

post-11166-0-64865400-1378009964_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمالا تا الان باید تونسته باشید پاک کنید

اما اگر هنوز نتونستید پوشه مورد نظر رو پاک کنید

مراحل زیر رو برید (چون ساده نوشتم زیاد به نظر میرسه ولی کلا 30 ثانیه طول میکشه !)

1 فایل ضمیمه رو دریافت کنید و از ZIP خارج کنید. (اجرا نکنید)

2 روی فایل راست کلیک کنید و Edit رو بزنید

3 آخره خط اول بجای XXX اسمِ اکانتِ ویندوز رو بنویسید

4 ادیتور رو ببندید و سیو کنید

5 فایل رو تو درایو مورد نظرتون کپی کنید

6 اجرا کنید و تمام

نکته: بنده روی Win7 امتحان کردم و جواب داده ، به احتمال قوی روی 8 هم جواب میده !

اگه جواب نداد هم آسیبی نمیزنه نگران نباشید.

icacls "System Volume Information" /grant XXX:(OI)(CI)F
pause
rd /s /q "System Volume Information"
pause

ممنون

وارد پوشه شدم با این روش.داخلش یه پوشه با نام EfaData و یک فایل tracking.log وجود داره . هیچکدوم نه باز میشوند و نه پاک میشوند. 

لینک به دیدگاه

ممنون بازم نشد ارور میده:

attachicon.gifUntitled.png

دوست عزیز Administrator اگر کاربری شما هستش وارد کن. شما Administrators رو وارد کردین که خطا میده!

یه حرف s اضافه ست!

لینک به دیدگاه

ممنون

وارد پوشه شدم با این روش.داخلش یه پوشه با نام EfaData و یک فایل tracking.log وجود داره . هیچکدوم نه باز میشوند و نه پاک میشوند. 

دوست عزیز همین که میگین وارد پوشه شدین یعنی اینکه دسترسی رو درست تنظیم کردین...

اما در مورد پاک شدن این پوشه هم باید بگم که: با روشی که دوستمون Saeed# فرمودن، میشه پوشه رو پاک کرد، اما همونطور که گفته بودم توی 6 پست قبل: که وقتی دوباره وارد ویندوز بشید این پوشه بر میگرده!

و بهترین کار اینه که شما توی Folder Options و سربرگ View تیک گزینه ی Hide protected operating system files رو فعال و تایید کنید.

موفق باشید...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سیستم رو ری استارت کن بعد F8 بزن و گزینه تعمیر رو انتخاب کن بعد از بالا اومدن اینترفیس کامند پرومپت رو انتخاب کن اونجا میتونی پاک کنی . دستور پاک کردن دایرکتوری هم rd هست مثلا D:\rd hasan فولدر hasan رو پاک میکنه . اگر نرم افزاری فایل لاگ یا فایل دسترسی تو اون فولدر داشته باشه با دسترسی ادمین هم نمیشه پاکش کرد چون به نوعی درحال استفاده هست و ... تو اون وضعیت تعمیر من این فولدر رو کلا پاک کردم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به این نتیجه رسیدم که از همون اول هم نباید این فایل ها رو پاک میکردم.همون چند تا پوشه ای هم که پاک کردم اشتباه کردم.الان دیگه پوشه ها رو hide کردم که بدتر از این نشه.

الان بعد از چند ساعت که سیستم خاموشه,وقتی استارت میزنم سیستم بوت نمیشه و led debug ارور 64 نشون میده که تا جایی که اطلاع دارم مربوط به اتصالات جانبی مثل هارد و کیبورد و اتصالات usb میشه.یعنی به معنای واقعی گند زدم ;)

لینک به دیدگاه

به این نتیجه رسیدم که از همون اول هم نباید این فایل ها رو پاک میکردم.همون چند تا پوشه ای هم که پاک کردم اشتباه کردم.الان دیگه پوشه ها رو hide کردم که بدتر از این نشه.

الان بعد از چند ساعت که سیستم خاموشه,وقتی استارت میزنم سیستم بوت نمیشه و led debug ارور 64 نشون میده که تا جایی که اطلاع دارم مربوط به اتصالات جانبی مثل هارد و کیبورد و اتصالات usb میشه.یعنی به معنای واقعی گند زدم ;)

فدای سرت مجید جان اشکال نداره یه تجربه به تجاربت اضافه شد!

اون مشکل رو هم میتونی با یه بار نصب ویندوز البته به صورت آپدیت احتمال برطرف شدن هست!

خود ویندوز کم و کاستی هارو نصب میکنه دوباره!

اگرم برات ممکنه یه ابر ویندوز رو کامل عوض کن و کلا دیگه خیالت راحت میشه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فدای سرت مجید جان اشکال نداره یه تجربه به تجاربت اضافه شد!

اون مشکل رو هم میتونی با یه بار نصب ویندوز البته به صورت آپدیت احتمال برطرف شدن هست!

خود ویندوز کم و کاستی هارو نصب میکنه دوباره!

اگرم برات ممکنه یه ابر ویندوز رو کامل عوض کن و کلا دیگه خیالت راحت میشه!

اول باید مطمئن بشم مشکل از هارده.بعد از مثلاً 10ساعت که سیستم خاموش بوده و برق جریان نداشته بدون اتصال هارد روشن میکنم اگر بازم اینطوری بشه باید هارد رو فرمت کنم متاسفانه بعضی از فایل هام currupt شدن :(

در ضمینه خراب کردن هارد کمربند مشکی گرفتم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...