رفتن به مطلب

کمک در مورد نورپردازی در داخل کیس cosmos 2

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان گل لیونی 

میخواستم ببینم چیکار کنم که تو کیس cosmos 2 یه نور پردازی توپ صورت بگیره گفتم اول به اینجا رجوع کنم و چند تا فن قدرتمند نیاز  داره میشه بگین ممنون میشم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای نور پردازی نمیخواد فن اضافه کنی. برو نوار های LED بخر فکر میکنم یکسری داره متری 12 تومن و یک سری هست متری 6 تومن. برو چند متر بخر و توی کیست دیسکو راه بنداز:D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای نور پردازی نمیخواد فن اضافه کنی. برو نوار های LED بخر فکر میکنم یکسری داره متری 12 تومن و یک سری هست متری 6 تومن. برو چند متر بخر و توی کیست دیسکو راه بنداز :D

اون نوارهایی که میگین تو این عکس از همونا استفاده کرده؟

http://images.bit-tech.net/news_images/2013/06/cooler-master-unveils-cosmos-se-and-cm-693/cosmos-se-1b.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اون نوارهایی که میگین تو این عکس از همونا استفاده کرده؟

http://images.bit-tech.net/news_images/2013/06/cooler-master-unveils-cosmos-se-and-cm-693/cosmos-se-1b.jpg

بله. این نوار ها رو میتونی به پاور بزنی اگر هم دوست نداشتی برقشون رو از پاور بگیری میتونی پاور 1 آمپر یا 2 آمپر بخری و استفاده کنید. اگر تهران هستید برای تهیه نوار ها باید برید پاساژ امجد پاور هم همون جا دارن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله. این نوار ها رو میتونی به پاور بزنی اگر هم دوست نداشتی برقشون رو از پاور بگیری میتونی پاور 1 آمپر یا 2 آمپر بخری و استفاده کنید. اگر تهران هستید برای تهیه نوار ها باید برید پاساژ امجد پاور هم همون جا دارن

نمیشه به همین پاور خودم وصلشون کنم ؟؟؟؟

اپدیت :

سایتی نیست دشته باشه چون من تهران نیستم

ویرایش شده توسط NVIDIA&
لینک به دیدگاه

اپدیت :

درود دوست عزیز شما کجا تشریف دارید؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز شما کجا تشریف دارید؟

من طبس استان خراسان جنوبی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اپدیت :

آره میشه برقش رو از پاور خودتون بگیرید مشکلی نداره باید از شاخه 12 ولت برق بگیرید

لینک به دیدگاه

من طبس استان خراسان جنوبی

اگه میتونید به یکی از دوستان بگید تا ازتهران براتون بگیرن!

اگه دوست داشته باشید بنده میتونم از اصفهان هم براتون تهیه کنم و بفرستم با پست پیشتاز!

این led نواری ها از متری 7 تومن تقریبا هست تا متری 20 تومن هم داره که بستگی به کیفیت و اندازه نور و قدرت نور و ماندگاری و ضد آب بودنشون تفاوت قیمت دارن!

بنده برای خودم یک متر خریدم البته متری 18 تومن هست و بهترین مدل از این سری نواری ها هست!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه میتونید به یکی از دوستان بگید تا ازتهران براتون بگیرن!

اگه دوست داشته باشید بنده میتونم از اصفهان هم براتون تهیه کنم و بفرستم با پست پیشتاز!

این led نواری ها از متری 7 تومن تقریبا هست تا متری 20 تومن هم داره که بستگی به کیفیت و اندازه نور و قدرت نور و ماندگاری و ضد آب بودنشون تفاوت قیمت دارن!

بنده برای خودم یک متر خریدم البته متری 18 تومن هست و بهترین مدل از این سری نواری ها هست!

میتونین بیاین یاهو هماهنگ کنیم؟

لینک به دیدگاه

میتونین بیاین یاهو هماهنگ کنیم؟

بنده یاهو هستم id هم توی پروفایل هست

توی پیام خصوصی هم میشه صحبت کرد!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...