رفتن به مطلب

کمک در پخش فایل های تصویری از روی لپ تاپ روی تلویزیون

parsomash111
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.کسی می دونه چجور میشه فیلم و عکس و... رو از روی لپ تاپی که مجهز بهWI-DI یاWIFI DIRECT هست رو روی تلویزیون های هوشمند پخش کرد؟؟؟

مدل لپ تاپHP PAVILION M6 1070 SE تلویزیون هم سری اسمارت ال جی

لینک به دیدگاه

آقا اگه فهمیدی به ما هم بگو من دهنم صاف شد ولی نشد از این فناوری استفاده کنم خیلی انحصاریه اینتله ! 

سی پی یو ، گرافیک ، فرستنده و گیرنده وای فای همه باید از مدل های تائید شده ایتل باشه 

لینک به دیدگاه

البته واسه فیلم و عکس نیازی به وای دای نیست، وای دای مال به اشتراک گذاشتن صفحه لپ تاپ یا پی سی روی صفحه تلویزیون یا مانیتور مجهز به این فناوریه فرز کن وای دای یه جور کابل dvi یا vga بی سیمه، واسه فیلم و عکس من mezzmo رو توصیه می کنم. 

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

ظاهرا شما هدفتون اینه که فیلم و عکس های تو لپتاپ رو به اشتراک بزارین;روش های معمول اصولا از طریق کابل HDMI صورت میگیره اما روش های دیگه ای هم برای اینکار وجود داره

بهترین راه ممکن استفاده از یه مودم وایرلس هستش بدین صورت که شما مودمو از طریق یه کابل شبکه به درگاه شبکه پشت تلویزیون متصل کنید(البته نیازی به اینترنت ندارین) و هدف اینه که از طریق یه دیوایس مودم بین لپتاپ و tv ارتباط برقرار کنیم و ضمنا حتما از اتصال مودم و لپتاپ اطمینان حاصل کنید;در ادامه میتونین نرم افزار Conceiva Mezzmo  رو از تو نت دانلود کنید وبعد از اجرا این نرم افزار دیوایس های تو شبکه رو پیدا میکنه و از قسمت راست نرم افزار گزینه Add Folder رو بزنید و فیلم و عکس هاتون رو انتخاب و  تو tv مشاهده کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...