رفتن به مطلب

مشکل با هارد لپ تاپ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

بنده لپ تاپی با مدل asus k55vd دارم از همان موقعی که خریدم وقتی یک بازی رو نصب می کنم و می خوام فایلی رو جابجا کنم سیستم چند لحظه هنگ میکنه یا کلا هر موقع که چند کار همزمان انجام میدم سرعت خیلی افت میکنه یا هنگ میکنه و برای نصب ویندوز یا بعضی نرم افزارهای حجیم خیلی زمان میبره یا وقتی یه سری برنامه های سنگین رو اجرا میگرم و در کنارش حتی یه کپی یا موزیلا رو هم که اجرا بگیرم برنامه ها هنگ میکنن  با این که من همین روند رو روی کامپیوترم هم تست کردم با همچین مشکلاتی برنخوردم

سی پی یو رو روی حداکثر کارایی بردم یا کل فضای رم رو پر کردم هیچ مشکلی ایجاد نشد

بردم گارانتی چند روز نگه داشت بعد هم بهم گفتن سالمه هر چی گفتم بابا هنگ میکنه فقط میگفت همین جا هنگش بندازم تا ببینم چشه!!

بعد این هه بحث به جای نرسیدم و لپ تاب رو پس گرفتم 

تنها موردی که خودم به ذهنم رسید ایراد از سرعت هارد هست چون کارایی هارد در task manager بیشتر مواقع رو 100درصده (ویندوز من 8 هستش)

در آخر تصمیم گرفتم هارد رو تعویض کنم ببینم مشکل رفع میشه یا نه

چون من نیاز به فضای زیاد روی لپ تاپ دارم نمیتونم فقط SSD بزارم و همچنین اطلاعی در مورد اینکه کدوم HDDبیشترین سرعت رو بهم میده ندارم

هارد فعلی مدلش Hitachi HTS547575A9E384 هست تو خود سایت ایسوس فقط نوشته هارد 2.5 اینچ میخوره چیز دیگه ای ننوشته

با برنامه speccy هارد فعلی رو چک کردم نوشته sata 2 3Gb/s.

سعی کردم کامل توضیح بدم لطفا دوستان منو راهنمایی کنین

آیا مشکل از یه قطعه ی دیگه است؟

اکر صلاح به خرید هارد هست کدوم مدل بیشترین سرعت رو به من میده؟(ازHDD)

شنیدم یه خشابایی هست که به جای درایو نوری قرار میگیره و به کمک اون میشه یه هارد دیگه هم اضافه کرد آیا از این موارد در ایران گیر میاد؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...