رفتن به مطلب

نظرتون درباره این اسپیکر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان 

نظرتون راجع به این اسپیکر چیه از این بهترم هست؟

logitech-z906 

لینک به دیدگاه

فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین شیشه های خونه میریزه پایین :D

ویرایش شده توسط c100cc
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پول یه پراید صفر هست فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین شیشه های خونه میریزه پایین :D

عزیز پراید چی  :D  :D  :D  :blink:  :blink:  1300 تومنه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهتر بودن از چه لحاظ؟ کاربرد اصلی این اسپیکر چیه؟

اگر گیم یا موسیقی vocal یا دیدن فیلم های زبان اصلی باشه و در کل کیفیت صدا خیلی مهمه به لطف THX و DTS اسپیکر Z906 انتخاب بسیار خوبیه.

اگر موسیقی با Bass عالی و کیفیت مورد قبول مد نظره و سبک های یورودنس یا تـرنس و موارد مشابه و اهل موسیقی گوش کردن با صدای زیاد هستید Edifier S550 توصیه میشه.

به طور کلی بهتر از اینها هم هست ولی در بازار داخلی حق انتخاب بسیار محدوده. مثلاً اسپیکرهای KEF در بازار داخلی پیدا نمیشه وگرنه مدلی مثل KHT3005SE با هیچکدام از اینها قابل مقایسه نیست مخصوصاً تکنولوژی منحصر به فرد Uni-Q در اسپیکرهای KEF

لینک به دیدگاه

اره من اشتباه کردم ولی خدایی با این اندازه ی کوچیکش اگر به لپتاب وصلش کنی ای سی صدای لپ تاب که هیچی خود لپ تاب هم میسوزونه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهتر بودن از چه لحاظ؟ کاربرد اصلی این اسپیکر چیه؟

اگر گیم یا موسیقی vocal یا دیدن فیلم های زبان اصلی باشه و در کل کیفیت صدا خیلی مهمه به لطف THX و DTS اسپیکر Z906 انتخاب بسیار خوبیه.

اگر موسیقی با Bass عالی و کیفیت مورد قبول مد نظره و سبک های یورودنس یا تـرنس و موارد مشابه و اهل موسیقی گوش کردن با صدای زیاد هستید Edifier S550 توصیه میشه.

به طور کلی بهتر از اینها هم هست ولی در بازار داخلی حق انتخاب بسیار محدوده. مثلاً اسپیکرهای KEF در بازار داخلی پیدا نمیشه وگرنه مدلی مثل KHT3005SE با هیچکدام از اینها قابل مقایسه نیست مخصوصاً تکنولوژی منحصر به فرد Uni-Q در اسپیکرهای KEF

نه من برا گیم میخام 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه من برا گیم میخام 

در این صورت Z906 توصیه میشه. البته اگر Z5500 پیدا کردید با قیمت معقول نه 1500 ! به نظرم انتخاب بهتریه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Z5500 باس عمیق تری داره و اصطلاحاً room-shaking بهتری داره :) ساب ووفرش بهتره.

من اگر بخوام انتخاب کنم Z906 رو انتخاب میکنم ولی بیشتر کاربران Z5500 رو توصیه میکنن.طبق تجربه ای که داشتم Z5500 افکت ها رو بهتر و عمیق تر پخش میکرد که برای گیم بهتره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Z5500 باس عمیق تری داره و اصطلاحاً room-shaking بهتری داره :) ساب ووفرش بهتره.

من اگر بخوام انتخاب کنم Z906 رو انتخاب میکنم ولی بیشتر کاربران Z5500 رو توصیه میکنن.طبق تجربه ای که داشتم Z5500 افکت ها رو بهتر و عمیق تر پخش میکرد که برای گیم بهتره

قیمت حدودی اون چنده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر موجود باشه با قیمت نجومی 1500 

البته مطمئن نیستم شاید با قیمت کمتر هم گیر بیاد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...