رفتن به مطلب

سلام در مورد یک لپ تاب فوق سبک و قی بهم پیشنهاد بدید لطفا

hajloo
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام می خوام یک لپ تاب خیلی سبک برای خانم یکی از دوستان بخرم

بهم سفارش داده تا براش تهیه کنم

قیمتش زیر 2 میلیون باشه

کاربریش بیشتر توی دانشگاه است و نمایش اسلاید و این جور چیزها است

حتما سبک باشه

باتری خوبی داشته باشه

لینک به دیدگاه

Z500 لنوو با سی پی i5 فعلا بهترین گزینه ای هست که میشه با این بودجه، البته 200 تومان هزینه بیشتر خرید. کارت گرافیک 740m، شش گیگابایت رم، یک ترابایت هارد و وزن کالی 2.3 کیلوگرم به همراه باتری داخلی غیر قابل جداسازی، از مشخصه های این دستگاه است که تمام نیازهای کاری شما رو حتی گیم در حد معمولی رو برآورده میکنه. برندهای دیگه با قیمت مشابه، کانفیگ و توانایی در این سطح ندارند. در یک کلام، زیبایی، کارایی و قابلیت نگهداری شارژ 5 ساعته همه در این لپ تاپ نهفته است.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فوق سبک یعنی میشه اولتار بوک ها مثل zenbook ایسوز که فکر نمیکنم زیر 3.5 میلیون باشه. سایز براش مهمه؟ مثلا حتما باید 15 اینچ باشه؟

ویرایش شده توسط koenigsegg
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز 

بهترین گزینه تو این رنج قیمت Asus Vivobook S200

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز 

بهترین گزینه تو این رنج قیمت Asus Vivobook S200

سلام ممنون

یکمی فقط سی پی یوش ضعیفه

نظر خودم اس 550 بود ولی گران تر است :)

لینک به دیدگاه

فوق سبک یعنی میشه اولتار بوک ها مثل zenbook ایسوز که فکر نمیکنم زیر 3.5 میلیون باشه. سایز براش مهمه؟ مثلا حتما باید 15 اینچ باشه؟

اتفاقا دیشب باهاشن صحبت می کردم

می گفتم این همه آپشن توی یک نوت بوک که پیدا نمیشه

هم سبک باشه

هم ازان باشه

هم قوی باشه

11 اینچ به بالا نباشه

وزنش از 1.5 کیلو بالا نرود

:)

لینک به دیدگاه

Z500 لنوو با سی پی i5 فعلا بهترین گزینه ای هست که میشه با این بودجه، البته 200 تومان هزینه بیشتر خرید. کارت گرافیک 740m، شش گیگابایت رم، یک ترابایت هارد و وزن کالی 2.3 کیلوگرم به همراه باتری داخلی غیر قابل جداسازی، از مشخصه های این دستگاه است که تمام نیازهای کاری شما رو حتی گیم در حد معمولی رو برآورده میکنه. برندهای دیگه با قیمت مشابه، کانفیگ و توانایی در این سطح ندارند. در یک کلام، زیبایی، کارایی و قابلیت نگهداری شارژ 5 ساعته همه در این لپ تاپ نهفته است.

وزنش یکمی زیاده  نیست ؟ :blink:

لینک به دیدگاه

وزنش یکمی زیاده  نیست ؟ :blink:

هر سایتی برای خودش یه وزنی زده ولی این وزن رو سایت معتبر notebookcheck.net گفتم. خودم N53SV دارم که 2.7 کیلوگرمه و کمی سنگینه. این لپ تاپ رو دوستم داره و وزنش واقعا ایده آله. زیر 2 کیلو لپ تاپ قوی پیدا نمیشه، یا مشکل باتری داره یا سی پی یوش ضعیفه یا هزار تا ضعف دیگه. ولی بنظر من این لپ تاپ هیچ ایرادی نداره و با توجه به قدرتش، وزن ایده آلی داره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...