رفتن به مطلب

AMD vs NVIDiA ‎کدام برای بازی بازده بیشتری دار

اشتراک گذاری

Recommended Posts

تو کارتهای بالا بهترین 770 هست از لحاظ قیمت و کاراییو...همون 680 هست که تو فرکانس بالاتر کار میکنه اما با قیمت ارزون تر.

نکته مهم:واسه این رزلوشن کارت پایینتر هم جواب میده اما با این رزلوشن کیفیت تصویر تو تلوزیون 50 اینچ واقعا خیلی بد میشه.

(این قضیه سازگاری cpu و کارت و اینها رو جدی نگیرید فقط موارد خاص apu های amd که به بحث ما ربط نداره)

کارتهی 590 و 6990 رو توصیه نمیکنم بهتون چون هم فدرت کارتها 680 و 770 و 7970 ghz ed هستن ولی دوال جی پی یو هستن که این یه مشکل هست و داغن و پرمصرف.

با اومدن سری 7 انویدیا و قیمت های انقلابش خرید سری 6 های اند توصیه نمیشه چون 680 با نام جدیدش یعنی 770 و کلاک بالاتر 300-400 ارزونتر قیمت میخوره.

الان تو موقعیتی هستیم که انتخاب کارت بسیار ساده و بی معطلی هست.

770 قیمت مناسبی به شدت نسبت به 7970 و 680 داره که هم رده هاش هستن.پس کاملا توصیه میشه.و بی درنگ.

اگر بودجتون کمتر هست تو رده بعدی 760 با قیمت مفت تو رده 7950 و با اختلاف خیلی کمی ضعیفتر از 670 هست.

بنده اشاره کردم که کارت پایینتر هم جواب میده تو پست اولم.

ولی این کارت p/p خوبی داره و خریدش آینده نگرانه هست برای بعدا نیازی نیست خیلی زود دوباره کارت بخرین.

و.اسه رزلوشن 1042 در 720 فعلا کارت 660 هم حتی پاسخگوی نیاز حتی فراتر هست.

دو کارت هست فعلا که قیمت خیلی مناسب دارن یکی 760 و دیگری 770 هردو برای اون رزلوشن زیادی هم هستن اما قیمتشون درحد کارتای پایینتره واسه همین بین این دو یکی رو انتخاب کنین.

چون شما به آینده نگری اشاره کردین 770 آینده نگرانه تره و گرنه 760 هم جواب میده زیادی هم هست.

مثلا الان 760 گلکسی 1020 گیر میاد که هم رده کارتایی هست که قیمتشون بالاتره واسه همین ارزش خریدش بالاست.یا همینطور 770 هم به همین صورت هست.و هر دو تا حدی برای آینده هم مناسبن.

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

عزیزم از راهنمایت ممنونم اینده نگری الویت اول من هست من اگه الان ۷۷۰ بگیرم بازیهای سال اینده با امدن پلی استشن ۴ اگه بیش از ۲ گیکابت رم نیاز داشته باشه این ۷۷۰ میتونه اجراش کنه

لینک به دیدگاه

عزیزم از راهنمایت ممنونم اینده نگری الویت اول من هست من اگه الان ۷۷۰ بگیرم بازیهای سال اینده با امدن پلی استشن ۴ اگه بیش از ۲ گیکابت رم نیاز داشته باشه این ۷۷۰ میتونه اجراش کنه

طبق مطالبی که بنده مطالعه کردم ps4 با کارتی از خانواده amd 7000 وارد بازار میشه که معادل 7870 هست.

7870 حدودا هم رده 660 و نهایتا در مواردی 660ti هست.

760 اندکی از 660ti قوی تر هست و همرده همون 660ti و 7950 هست و 770 همرده 7970 هست.

ازونجا که 660ti تو مایه قیمت 760 هست پس بنده 760 رو توصیه میکنم.البته بجز یه مدل 660ti که الان تو سایت هست(گمونم گیگا باشه) بقیه از 760 گرونترن مثلا 660ti pe msi دست دوش حدود 950 الی 1 تومن هست که البته 760 رفرنس گلکسی 1020 تومن هست که ابن دو کارت چون 660ti رفرنس نیست هم قدرتن تقریبا و لی کارت نو بهتره بنظرم.

پس هر دو کارت 770 و 760 قانونا باید بخوبی پاسخگو باشد.

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

دوستان از راهنمایهاتون ممنونم فقط یکم توضیح درباره حافظه هم بهم بدید اگر بازی بیا که مثلان ۲ گیگ رم لازم داشته باشه کارتی که ۱.۵ گیگ رم داشته باشه میتونه اون بازی رو اجرا کنه

لینک به دیدگاه

اگر هم بازی بیاد که 2gb واقعی رم لازم داشته باشه که تا الان هیچ بازی نبوده از رم سیستمتون شیر میکنه مثلا gtx 580 اگر بازی بیاد می تونه تا 3gb شیر کنه. البته به رم کامپیوترت هم بستگی داره مثلال اگر 16gb رم داشته باشی ممکنه تا 5 گیگ هم شیر کنه.

کلا بحث رمگرافیک فقط در یه مواقع خاصی مهم میشه و زیاد چیز مهمی نیست

لینک به دیدگاه

پس من یه ۷۷۰ بگیرم چند سالی راحت هستم اره چون خیلی ها ۷۷۰ پیشنهاد کردن میرم دنبال اون من از ایسوس و گیگابیت و ام اس ای کدام یک را نتخاب کنم

لینک به دیدگاه

فعلا msi تو بازار نیومده  گیگا و اسوس در یه حد هستن هر کدوم که ارزونتر گیر آوردی بگیر.

http://lioncomputer.ir/product/2600/ASUS%20GTX%20770%20OC%20DCII%202GB%20GDDR5/

http://lioncomputer.ir/product/2453/GIGABYTE%20GTX%20770%20OC%20WF%203X%202GB%20GDDR5/

ویرایش شده توسط HUAWEI
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...