رفتن به مطلب

راهنمايي براي خريد msi z77 g45-gaming

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. من مي خواستم مين msi z77 g45-gaming رو بخرم. مي خواستم مشكلات و خوبي هاي اين مين رو بدونم. ممنون مي شم دوستان راهنمايي كنند. ( اور نمي كنم و براي بازي مي خوام. )

به نظر شما مي ارزه پول بيشتر بدم تا همين مدل با چيپ z87 رو بگيرم؟؟

ویرایش شده توسط Dr.Mac
لینک به دیدگاه

دوست عزیز کلا مین بردهای msi رو پیشنهاد نمی کنم  ولی این هم مین برد خوبی هست ولی اصلا زیر فشار اورکلاک نمی تونه طاقت بیاره و جون به جون افرین می سپارد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چیپ z87 که سوکت 1150 هست و Z77 سوکت 1155. این ها باهم فرق دارند. مادربورد خوبی هست اورکلاک هم میتونی باهاش انجام بدی ولی نه اورکلاک سنگین.

لینک به دیدگاه

چیپ z87 که سوکت 1150 هست و Z77 سوکت 1155. این ها باهم فرق دارند. مادربورد خوبی هست اورکلاک هم میتونی باهاش انجام بدی ولی نه اورکلاک سنگین.

همون ديگه....... مي ارزه پول بيشتر براي مين بدم و سوكت جديد بردارم؟ قدرت cpu هاي جديد چقدر بيشتر شده؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مادربرد فقط گیگابایت و ایسوس و بایوستر 

بعضی از مادربرد های ایسوس و خیلی از بایوسترها ساخته شدن برای اورکلاک و سگ جونی طوری که با 18 چرخ از روشون رد بشی هیچی شون نمیشه و بایوستر ها هم که از 2 تا 8 پین خوردنشون دیگه میشه فهمید  چی هستن

ولی مادربرد های گیگابایت ها هم واقعا محشر هستن طوری که 10 سال کار مفید و بدون خرابی راحت انجام میدن البته اگر اورکلاک نشده باشن.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز کلا مین بردهای msi رو پیشنهاد نمی کنم  ولی این هم مین برد خوبی هست ولی اصلا زیر فشار اورکلاک نمی تونه طاقت بیاره و جون به جون افرین می سپارد.

من دنبال پيشنهاد شما نيستم. حرف علمي بزنيد. اگر دليلي بر ضعف اين برد هست رو عنوان كنيد. من اور نمي كنم ولي شايد ١٤ ساعت پشت سر هم بازي سنگين كنم. اين براي مادربرد مشكلي پيش مي اره؟؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من دارم کلی بهت میگم یعنی اینکه شما همین z77 رو خریدید رفتی خونه وصلش کنی می بینی پایه cpu کج شده ولی سی پی یو رو بالا میاره میگی ولش کن میایی رمت رو وصل کنی میبینی یکی از سوکت هاش رم رونمی خونه بعد چهار روز که باهاش بازی کردی میبینی ای سی صداش سوخت و کلا........

پیشنهاد بهت میکنم همون 1150 رو بگیری چون هم جدیدتر هست و هم msi هنوز وارد بازار نشده و تو کارایی هم خیلی تفاوت چشمگیری بین 1155 با 1150 نیست ولی به خاطر 200 تومن تفاوت قیمت بین این دوتا چرا عاقل کند کاری که باز ارد پشیمانی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من دنبال پيشنهاد شما نيستم. حرف علمي بزنيد. اگر دليلي بر ضعف اين برد هست رو عنوان كنيد. من اور نمي كنم ولي شايد ١٤ ساعت پشت سر هم بازي سنگين كنم. اين براي مادربرد مشكلي پيش مي اره؟؟

نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت. قدرت سی پی یو های جدید حدود 5 درصد بیشتر شده اما کمی هم داغ تر هستند. اگر مشکل مالی ندارید هاسول یا همون سوکت 1150 بخرید اما اگر محدودیت بودجه دارید همون 1155 بخرید. در ضمن اگر هنوز رم نخریدید اصلا طرف رم های XMSکورسیر نرید ترجیحا از برند gskill مثا ares بخرید.

ویرایش شده توسط koenigsegg
لینک به دیدگاه

مادربرد خوبیه. گارانتی بسیار خوبی هم داره.

اما من هم به شما خرید از سوکت 1150 رو پیشنهاد می کنم.

اگر قصد خرید سیستم دارید، در بخش مشاوره ی تاپیک مشاوره ی سیستم بزنید تا دوستان شما رو راهنمایی کنن در خرید سیستم.

لینک به دیدگاه

نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت. قدرت سی پی یو های جدید حدود 5 درصد بیشتر شده اما کمی هم داغ تر هستند. اگر مشکل مالی ندارید هاسول یا همون سوکت 1150 بخرید اما اگر محدودیت بودجه دارید همون 1155 بخرید. در ضمن اگر هنوز رم نخریدید اصلا طرف رم های XMSکورسیر نرید ترجیحا از برند gskill مثا ares بخرید.

در كل برنامه ام براي سيستم جديد اين هست:

Main: z77 g45-gaming

Cpu : 3570k

Ram: Ares 4GBx2 / DDR3 2133 Mhz

اين سيستم رو بدون گرافيك راه مي اندازم. يه پاور ٤٨٠ گرين هم دارم. بعد ٣ ماه بعد يه msi gtx 760 gaming با يه ٥٨٥ گرين براي سيستم مي گيرم. فقط از بردهاي msi توي نظرات newegg و نظرات tomshardware خوب تعريف نكرده بودند شك كردم تو خريد اين برد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در كل برنامه ام براي سيستم جديد اين هست:

Main: z77 g45-gaming

Cpu : 3570k

Ram: Ares 4GBx2 / DDR3 2133 Mhz

اين سيستم رو بدون گرافيك راه مي اندازم. يه پاور ٤٨٠ گرين هم دارم. بعد ٣ ماه بعد يه msi gtx 760 gaming با يه ٥٨٥ گرين براي سيستم مي گيرم. فقط از بردهاي msi توي نظرات newegg و نظرات tomshardware خوب تعريف نكرده بودند شك كردم تو خريد اين برد.

سیستم خیلی خوبی هست. بله کلا بردهای ام اس آی حرفی برای گفتن ندارن از اون مادربوردها معمولیش بگیر تا mpower ها. شما که نمیخوای اورکلاک کنی میتونید از برند ایسوز یا گیگا چیپ H77-V بخرید که تنها فرقش با Z77 اینه که اور نمیشه.

در کل از خرید مادربوردی که درنظر داری پشیمون نمیشی خیالت راحت

ویرایش شده توسط koenigsegg
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من دارم کلی بهت میگم یعنی اینکه شما همین z77 رو خریدید رفتی خونه وصلش کنی می بینی پایه cpu کج شده ولی سی پی یو رو بالا میاره میگی ولش کن میایی رمت رو وصل کنی میبینی یکی از سوکت هاش رم رونمی خونه بعد چهار روز که باهاش بازی کردی میبینی ای سی صداش سوخت و کلا........

پیشنهاد بهت میکنم همون 1150 رو بگیری چون هم%220جدیدتر هست و هم msi هنوز وارد بازار نشده و تو کارایی هم خیلی تفاوت چشمگیری بین 1155 با 1150 نیست ولی به خاطر 200 تومن تفاوت قیمت بین این دوتا چرا عاقل کند کاری که باز ارد پشیمانی.

مگه مسابقات کشتی کجه؟ لطفا دوستمون را با دلیل و مدرک متقاعد کنید. سری z87 بردهای msi پیشرفت چشمگیری نسبت به z77 داشته که از جمله اون میشه به طراحی بی عیب و نقص بایوس و رفع ایرادات بایوس در سریهای قبلی اشاره کرد. خرید 1150 با توجه به قیمتی که الان توی بازار داره مسلما بهتره. معماری بهینه تر سری 4000 سی پی یوهای اینتل میتونه دلیل خوبی برای صرف نظر کردن از سری 3000 باشه.

لینک به دیدگاه

سیستم خیلی خوبی هست. بله کلا بردهای ام اس آی حرفی برای گفتن ندارن از اون مادربوردها معمولیش بگیر تا mpower ها. شما که نمیخوای اورکلاک کنی میتونید از برند ایسوز یا گیگا چیپ H77-V بخرید که تنها فرقش با Z77 اینه که اور نمیشه.

در کل از خرید مادربوردی که درنظر داری پشیمون نمیشی خیالت راحت

دیگه اینطوریهام نیست. الان رکوردهای اورکلاک دست بردهای msi هست ولی در کل با این بردی که دوستمون انتخاب کردن، بهتره فکر اورکلاک نباشن. گیگا رو هم که آواژنگ با دلار 6000 تومنی حساب میکنه. اینجا با 500-600 تومن برد خوبی از گیگا بدست نمیاد. فقط یه چیزی میتونی بخری که باهاش سی پی یو رو سرپا نگه میداره. با این بودجه خرید MSI G45 شدیدا توصیه میشه. حداقل اسم مادربرد گیمینگ که روشه.

ویرایش شده توسط آلن تورینگ
لینک به دیدگاه

دیگه اینطوریهام نیست. الان رکوردهای اورکلاک دست بردهای msi هست ولی در کل با این بردی که دوستمون انتخاب کردن، بهتره فکر اورکلاک نباشن. گیگا رو هم که آواژنگ با دلار 6000 تومنی حساب میکنه. اینجا با 500-600 تومن برد خوبی از گیگا بدست نمیاد. فقط یه چیزی میتونی بخری که باهاش سی پی یو رو سرپا نگه میداره. با این بودجه خرید MSI G45 شدیدا توصیه میشه. حداقل اسم مادربرد گیمینگ که روشه.

اقا اسم مادربرد گيمينگ رو ول كن اين اژدهاهه رو بچسب :) . من از عمد كلي دنبال كيس infinity گشتم كه اون اژدهاهه از بيرون پيدا باشه. جدا از لحاظ طراحي ظاهر برد خيلي از سري هاي rog زيباتره.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز 

مگه مسابقات کشتی کجه؟ لطفا دوستمون را با دلیل و مدرک متقاعد کنید. سری z87 بردهای msi پیشرفت چشمگیری نسبت به z77 داشته که از جمله اون میشه به طراحی بی عیب و نقص بایوس و رفع ایرادات بایوس در سریهای قبلی اشاره کرد. خرید 1150 با توجه به قیمتی که الان توی بازار داره مسلما بهتره. معماری بهینه تر سری 4000 سی پی یوهای اینتل میتونه دلیل خوبی برای صرف نظر کردن از سری 3000 باشه.

دوست عزیز هر چه قدر پول بدی همون قدر اش میخوری وهر ارزونی هم بی حکمت نیست و هر گرونی هم بی حکمت نیست 

کلا msi به جز گرافیک های سری لایتنینگش توی هیچ چیز دیگه ایی برتری نسبت به گبگابایت و ایسوس نداره اونم به خصوص مادربرد بعد همون طوری که اوازنگ با دلار 6000 تومن حساب میکنه ماتریکس هم با دلار 6000 تومن حساب میکنه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا اسم مادربرد گيمين;گ رو ول كن اين اژدهاهه رو بچسب :) . من از عمد كلي دنبال كيس infinity گشتم كه اون اژدهاهه از بيرون پيدا باشه. جدا از لحاظ طراحي ظاهر برد خيلي از سري هاي rog زيباتره.

با این حرفت موافقم.:D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز اگر به دنبال اور نیستین حتی ارزونترین مادربردها کار شما رو راه میندازن دیگه چه برسه به این برد که برد متناسب و خوبی هست 

ولی چونکه شما داری سیستم میبندی من پیشنهاد میکنم 1150 ببند که بهتر و به روزتر هست 

قیمتاشون هم با سری 1155 زیاد اختلاف آنچنانیی نداره 

ویرایش شده توسط perans
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگر به دنبال اور نیستین حتی ارزونترین مادربردها کار شما رو راه میندازن دیگه چه برسه به این برد که برد متناسب و خوبی هست 

ولی چونکه شما داری سیستم میبندی من پیشنهاد میکنم 1155 ببند که بهتر و به روزتر هست 

چی شد؟؟؟ :blink:

لینک به دیدگاه

اقا اسم مادربرد گيمينگ رو ول كن اين اژدهاهه رو بچسب :) . من از عمد كلي دنبال كيس infinity گشتم كه اون اژدهاهه از بيرون پيدا باشه. جدا از لحاظ طراحي ظاهر برد خيلي از سري هاي rog زيباتره.

لایک داشت، هزار تا!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

ولی چونکه شما داری سیستم میبندی من پیشنهاد میکنم 1155 ببند که بهتر و به روزتر هست 

البته من فک میکنم منظور دوستمون 1150 باشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چی شد؟؟؟ :blink:

چی چی شد ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

دوست عزیز هر چه قدر پول بدی همون قدر اش میخوری وهر ارزونی هم بی حکمت نیست و هر گرونی هم بی حکمت نیست

کلا msi به جز گرافیک های سری لایتنینگش توی هیچ چیز دیگه ایی برتری نسبت به گبگابایت و ایسوس نداره اونم به خصوص مادربرد بعد همون طوری که اوازنگ با دلار 6000 تومن حساب میکنه ماتریکس هم با دلار 6000 تومن حساب میکنه

عزيز من اين ضرب المثل هاي ايراني اكثرا غلط اند. اين حرف هاي غير علمي بيخيال. الان يه نموداري هست كه محصولات رو بر حسب كارايي و قيمت مرتب مي كنه. الگوريتم اش هم اينه كه performance رو بر price تقسيم مي كنه و بعد sort مي كنه. بعد به صورت higher is better قرار مي ده. كل حرف اين نمودار اينه كه چه جور كم تر پول بدي بيشتر اش بخوري. :)

سايت techpowerup هم خوندم. خيلي خوب راجع به اين برد خوب نوشته ( البته يه مدل بالاترش). من تنها ايرادي كه ديدم از اين برد مي گيرند بايوس اش هست.

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/Z77A-GD65_GAMING/

ویرایش شده توسط Dr.Mac
لینک به دیدگاه

عزيز من اين ضرب المثل هاي ايراني اكثرا غلط اند. اين حرف هاي غير علمي بيخيال. الان يه نموداري هست كه محصولات رو بر حسب كارايي و قيمت مرتب مي كنه. الگوريتم اش هم اينه كه performance رو بر price تقسيم مي كنه و بعد sort مي كنه. بعد به صورت higher is better قرار مي ده. كل حرف اين نمودار اينه كه چه جور كم تر پول بدي بيشتر اش بخوري. :)

سايت techpowerup هم خوندم. خيلي خوب راجع به اين برد خوب نوشته ( البته يه مدل بالاترش). من تنها ايرادي كه ديدم از اين برد مي گيرند بايوس اش هست.

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/Z77A-GD65_GAMING/

سری Z77 ام اس آی، توی بایوس ضعیف عمل کرده، ولی در سری Z87 واقعا چرخش 180 درجه ای و طراحی بی عیب و نقص بایوس رو شاهد هستیم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز مادربوردی که شما در نظر داری خیلی خوبه بایوسش هم اذیتت نمیکنه خیالت راحت الان خیلی ها هستن دارن از z77 معمولی msi استفاده میکنن و هیچ مشکلی ندارن.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز وقتی حرف از سری گیم میشه باید حداقل قیمتش 

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/Z77A-GD65_GAMING

دوس عزیز من هیچ کاری به کارایی این مادربردها ندارم وگرنه این مادربرد=http://www.asus.com/Motherboards/P8Z68_DELUXE/#overview

با این کارایی که داره از همه ی این ها سرتر هست با این که z68 هست 

کلا من به کیفیت این مادربرد دارم اشاره می کنم 

اپل لب تاب میزنه و dell هم لب تا ب میزنه ولی کیفیت این کجا و اون کجا و این که مثلا شما برید این z77 رو بخرید 600 تومن و برید دقیقا همین امکانات رو در مادربرد گیگابایت و ایسوس بخرید 900 تومن هیچ گونه فرقی یعنی بینشون نیست؟ :blink:

اگر این طور هست که شما راست میگید. حالا دوست عزیز من که راهنمایی خودم رو کردم حالا شما میدنید برید 600 پول رو بدید این مادربرد بعد یه 1 ماه که یکم برقش کم و زیاد شد سوخت بردیش گارانتی ماتریکس گفت تعمیر نمیشه به حرف امروز من می رسید که msi اگر مادربرد هاش خوب بود که مثلا b75 هم قیمت h61 گیگابایت نبود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...