رفتن به مطلب

فروش پاور 250 وات فن بزرگ - نصف قیمت آکبند

Poori_CAPITAL
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه ی دوستان؛ همون طور که از عنوان تاپیک معلومه قصد فروش این پاور رو دارم. B)

مارک پاور Oroco هستش و اگه اشتباه نکنم باید 250 وات باشه. پاور کمتر از یکساله که خریداری شده و توی این مدت استفاده ی چندانی ازش نشده و دلیل فروشش هم ارتقای سیستم و نیاز به پاور قوی تر بوده. ;)

پاور هیچگونه متعلقاتی نداره و فقط خود پاور هست. فن 12 سانتی داره و خروجی هاشم به این شرحه:

1 - یک عدد خروجی 20 + 4 پین ( برق مادربرد )

2 - یک عدد خروجی 4 پین ( برق  پردازنده )

3 - سه عدد خروجی IDE 

4 - سه عدد خروجی SATA

5 - و در آخر هم یک عدد خروجی FDD

از اونجایی که آکبند این پاور رو 39 هزار تومن قیمت کردم؛ فکر میکنم قیمت 20 هزار تومن ( یعنی تقریباً نصف قیمت آکبند ) قیمت مناسبی باشه. :-?

1 - اولویت فروش با دوستان تهرانی و به صورت حضوری هستش و دوستان شهرستانی هم ابتدا واریز؛ بعد ارسال و هزینه ی ارسال هم به عهده ی خریدار. :)

2 - پاور گارانتی نداره؛ ولی کارکردش کاملاً تضمین میشه و به خریدار مهلت تست داده میشه. B)
3 - کارخانه ی سازنده به صورت فابریک (!) تو قسمت خروجی های برق SATA از تبدیل استفاده کرده که فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه. ;)

4 - پاور به اولین پیشنهاد خوب فروخته میشه. B)

5 - فروش در پرشین تولز و خارج از فروم هم پیگیری میشه. ^_^ ( لینک در پرشین تولز )

6 - این تاپیک؛ تاپیک خودتونه! بنابراین هر گونه نظر و هر چیز دیگه ای آزارده. فقط سعی کنید پیشنهاداتتون رو توی خود تاپیک مطرح کنید! :D

عکس ها همراه با نام کاربری:

post-12814-0-12735200-1378728468_thumb.jpg post-12814-0-85363000-1378728522_thumb.jpg post-12814-0-10631800-1378728543_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
  • 3 هفته بعد...
  • 2 هفته بعد...
  • 4 هفته بعد...
  • 3 ماه بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...