رفتن به مطلب

مشکل رزولیشن کارت گرافیک.کمک......

hadi-fm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بازم یک مشکل دیگه اینکه مانیتور رابط dvi  نداره!!فقط hdmi داره با vga!!!!حالا چه کار کنم؟؟کابل dvi بگیرم.بازم ریلوزشن فول اچ دی بهم نمیده!!!ایا از کارت گرافیک که dvi هست به ماینتور که vga هست فول اچ رو بهم میده؟؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 79
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

داداش هرچی هست مشکل از گرافیک 7870 هست.چون وقتی درایور نصب نیست تصویر مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

تنها راه شما اینه که یا سیستمو با یه مانیتور دیگه تست کنین

یا مانیتور رو با یه سیستم دیگه یا با یه دستگاه دیگه که کابل hdmi بخوره

در اخراگه دوتا راه بالا نشد  یه کابل دیگه بگیرین برای تست 

ویرایش شده توسط HUAWEI
لینک به دیدگاه

کارت گرافیک 7870.پردازنده 3220.مادربرد ایسوس B75MLX رم 4 گیگ.مانیتور تی وی فول اچ دی ایکسویزن.شانس من فقط VGA یا HDMI میخوره!!

لینک به دیدگاه

سیستمت گرافیک داخلی داره کابل رو بزن به hdmi مینبوردت ببین بازم همین جوری هست.

لینک به دیدگاه

گرافیک مادر برد فقط خروجی dvi و vga داره.چه طوری وصل کنم به مادر برد؟؟؟

لینک به دیدگاه

رو کارت گرافیک هم دوتا خروجی mini hdmi داره ایا با hdmi فرقی میکنه؟؟

لینک به دیدگاه

ای بابا چه شانسی داری تو

بازم میگم تو خونه دستگاهی نداری مثل dvd divx یا مبدل دیجیتال تا با کابل hdmi وصل کنی به مانیتور.

اگه نداری فردا کابل ببر تعویض کن بهترین موجود رو بگیر.

لینک به دیدگاه

رو کارت گرافیک هم دوتا خروجی mini hdmi داره ایا با hdmi فرقی میکنه؟؟

نه فقط یا مبدل شو به hdmi باید بگیری یا خوده کابلشو.

لینک به دیدگاه

خب مانیتور فقط دو تا hdmi داره.من یک کابل بگیرم که یک طرفش mini hdmi داشته باشه یک طرف دیکه اش هم hdmi  داشته باشه.درسته؟

لینک به دیدگاه

آره  میتونی تبدیلشم بگیری 

ولی اگه بتونی با یه سیستمه دیگه یا مانیتور دیگه تست کنی که الکی هزینه برا خرید کابل ندی.

لینک به دیدگاه

داداش الان رو گیرنده دیجیتال امتحان کردم مانیتور مشکلی نداشت.ممکنه با کارت گرافیک ناسازگار باشه؟؟بهترین کابل hdmi چی هست که بخرم؟؟

لینک به دیدگاه

درود،

دوست عزیز کابلی که من الان برای مانیتور 23" اسوس خودم استفاده می کنم یک سرش که به گرافیک می خوره DVI هست و یک سر دیگش که به مانیتور می ره HDMI ...

روی سیستم من با مانیتور 23" هر کارت AMD که گذاشتم دقیقاً همین داستان بوده ... و من فکر می کنم جواب کاربر NVIDIA& که توی صفحه 1 فرمودند درست باشه. شما می فرمایید که نمی شه ولی فکر می کنم با تعویض درایور کارت (حداقل اونی که توی CD خود کارت هستش) بایستی این داستان حل بشه ... این فقط برای تنظیمات کاتالیست هستش... @};-

لینک به دیدگاه

داداش زدم بازم نشد.خیلی ها میگن به خاطر کابل هست.اخه من مدل سونی اونم اصلی نخریدم.13 تومان خریدم.به نظر شما ماله کابل نیست؟؟یک مدل کابل ورزن 1.4 هست 60 تومانه میگن خیلی خوبه وجنس اصلی هست

لینک به دیدگاه

این همه متخصص تو این سایت هست.کسی نیست جواب بده.یعنی این همه ادم با مانیتور فول اچ دی و کارت گرافیک ای ام دی چه طوری مشکل رو حل میکنن؟؟با اون تنطیماتی که گفتین هاله سیاه رنگ حل شد اما کیفیت تصویر افتضاحه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این همه متخصص تو این سایت هست.کسی نیست جواب بده.یعنی این همه ادم با مانیتور فول اچ دی و کارت گرافیک ای ام دی چه طوری مشکل رو حل میکنن؟؟با اون تنطیماتی که گفتین هاله سیاه رنگ حل شد اما کیفیت تصویر افتضاحه

سلام و درود بر شما عزیز 

0 کردین اونکه گفتم؟ ( من خودم مانیتور فول اچ دی دارم و گرافیک amd ولی اینجور مشکلی هم داشتم که کنار ها سیاه هست پس از اینکه ویندوز نصب میکنین و من رفتم تو همون قسمت 0 کردم دیگه درست شد نمیدونم چزا شما تصویر خراب میده !!!!!)

ویرایش شده توسط NVIDIA&
لینک به دیدگاه

اره انجام دادم اما کیفیت تصویر اصلا خوب نیست.اگه دوربین داشتم عکس میگرفتم میدیدن.به نظرم برم عوض کنم گرافیک جیفورس بگیرم بهتره

لینک به دیدگاه

هاله سیاه رنگ حل شده اما تصویر و ریلوزشن خوب نیست.خیلی غلطت رنگ رو برده بالا.همه جا رو تنطیم کردم.احتمال زیاد با مانیتور من همخونی نداره.امشب یک کابل دیگه میخرم اگه درست نشد فردا تایپیک میزنم با کارت گرافیک جیفورس تعویض میکنم

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

اندازه کابلتون چند سانتیه؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هاله سیاه رنگ حل شده اما تصویر و ریلوزشن خوب نیست.خیلی غلطت رنگ رو برده بالا.همه جا رو تنطیم کردم.احتمال زیاد با مانیتور من همخونی نداره.امشب یک کابل دیگه میخرم اگه درست نشد فردا تایپیک میزنم با کارت گرافیک جیفورس تعویض میکنم

قبل از این کار حتما مانیتور رو با سیستمه دیگه ای تست کنید 

لینک به دیدگاه

شاید تو سری 7000 اینجوری هست چون من با 6850 و 6950 با مانیتور فول همچین مشکلی نداشتم.

ویرایش شده توسط HUAWEI
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شاید تو سری 7000 اینجوری هست چون من با 6850 و 6950 با مانیتور فول همچین مشکلی نداشتم.

نه عزیز مشکل از سری نیست خودم سری 7000 دام مشکل نداره

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

اندازه کابلتون چند سانتیه؟؟

یک و نیم متر.سونی هست.13تومان خریدم.یک نکته وقتی یکم دست به کابل میزنم یک وقتایی تصویر میره ومیاد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...