رفتن به مطلب

آیا میشه از هارد لپ تاپ به عنوان هارد اکسترنال استفاده کرد؟

MAKXAN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

همونطور که از عنوان تاپیک مشخص هست همین سوال رو از دوستان دارم:

یکی از آشناهام هارد لپ تاپش مشکل پیدا کرد و بردش واسش هاردش رو تعویض کردن.

حالا من هاردش رو با PC خودم بالا آوردم و با آنتی ویروس COMODO یه حالی بهش دادم. :D  و کاشف به عمل اومد که به احتمال زیاد هارد فقط مشکلش با بدافزاری چیزی بوده و خود هارد مشکلی نداشته. حالا میخواستم بدونم میشه این هارد رو با مبدلی چیزی که کامل USB باشه واسه استفاده به عنوان اکسترنال ok کرد. 

چندوخ پیش یکی از بچه های همین سایت که فک کنم آقا آرمین بودن یه هارد IDE لپ تاپی گذاشته بودن واسه فروش که توی یه همچین پکیجی بود که یه جورایی تبدیل شده بود به هارد اکسترنال.

هارد مذکور هم SATA هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله میشه، فروشگاه هایی که تبدیل هایی کامپیوتری میفروشن دارن کیس اکسترنال ساتا 2.5 باید بپرسی .

لینک به دیدگاه

سلام اگر خواستید یک مدل ترنسند یو اس بی دو دارم دست دوم  ضد آب وضد  ضربه 20 هزار تومان  و یک مدل ترنسند دارم یو اس بی 3 ضد آب و ضد ضربه نو هستش فقط هاردش رو در آوردم 30 هزار تومان تقدیم میکنم و یک دونه سیگیت یو اس بی 2 دست دوم 15هزار تومان تقدیم میکنم 

لینک به دیدگاه

سلام اگر خواستید یک مدل ترنسند یو اس بی دو دارم دست دوم  ضد آب وضد  ضربه 20 هزار تومان  و یک مدل ترنسند دارم یو اس بی 3 ضد آب و ضد ضربه نو هستش فقط هاردش رو در آوردم 30 هزار تومان تقدیم میکنم و یک دونه سیگیت یو اس بی 2 دست دوم 15هزار تومان تقدیم میکنم 

درود

الان اینا که گفتین همین کیس هستن دیگه؟

میشه یه عکس ازشون بذارین ببینم اصلا چه شکلین.

ممنون.

لینک به دیدگاه

بفرمایید عزیز

post-5898-0-38701200-1379184351_thumb.jpg

ویرایش شده توسط sh.m
لینک به دیدگاه

درود

آقا ببخشید من یه هارد اکسترنال سری goflex دارم. لینک (دقیقا همین مدل منتها USB 2)

می خواستم ببینم هیچ کدوم از این کیس هایی که گذاشتین مخصوصا اون تیکه کوچولوهه که طوسی رنگ هست و کنار کیس seagate تو عکس هست، می تونه به هارد من وصل بشه و اون رو USB 3 کنه؟ که هم کار فامیلمون راه بیفته هم کار من.  (*)  (*)  (*) 

لینک به دیدگاه

درود

آقا ببخشید من یه هارد اکسترنال سری goflex دارم. لینک (دقیقا همین مدل منتها USB 2)

می خواستم ببینم هیچ کدوم از این کیس هایی که گذاشتین مخصوصا اون تیکه کوچولوهه که طوسی رنگ هست و کنار کیس seagate تو عکس هست، می تونه به هارد من وصل بشه و اون رو USB 3 کنه؟ که هم کار فامیلمون راه بیفته هم کار من.  (*)  (*)  (*) 

سلام عزیز اون کیس هارد  سیگیت که قطعه جدا داره یواس بی دو هستش ترنسند یو اس بی سه هست  هارد داخلی یواس بی دو اگر اشتباه نکنم ساتا دو هستش و یواس بی سه ساتا سه هرچند که به ظاهر رابط هر دو هارد یکی هستش و به هر دو میخوره ولی اگر نظرتون افزایش سرعت باشه فکر نمیکنم فرق زیادی داشته باشه  چونکه گلو گاه در گاه خود هارد هستش 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...