رفتن به مطلب

سیستم عامل ویندوز 8.1 برای گیم ؟!

Amir751
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان . من از 1 سال پیش که ویندوز 8 راهی بازار شد از اونجایی که حدس میزدم مشکل ناسازگاری با بازی ها و نرم افزار ها به طور طبیعی وجود خواهد داشت ، ترجیح دادم با همون ویندوز 7 که مشکلات کمتری داره کار کنم و ویندوز 8 رو در حد چند روز صرف تجربه نصب کردم .

سوالم از اساتید اینه که الان که ویندوز 8.1 اومده و در ادامه راه ویندوز 8 هست و ویندوز جدیدی به حساب نمیاد:

آیا عقلانی هست که ویندوز 8.1 رو به عنوان سیستم عامل اصلی کامپیوترم نصب کنم یا ویندوز 8 به روز شده کارایی بهتر و مشکلات کمتری خواهد داشت (یا اساسا هنوز زوده برا مهاجرت دائم به ویندوز 8) ؟

و اینکه کسی درایور های ویندوز 8 رو روی ویندوز 8.1 استفاده کرده ؟ به مشکلی هم برخوردید ؟ (خصوصا کارایی گرافیک و فریم ریت تو بازی ها)

مورد استفاده از سیستم هم بازی و نرم افزار های مهندسی هست ...

راستی من اون چند روزی که از ویندوز 8 استفاده کردم متوجه شدم به شدت از پهنای باند اینترنت استفاده میکنه ( با اینکه ویندوز نو بود و نرم افزار دیگه ای روش نصب نبود ). دوستانی که راهکار "صفر کردن" استفاده ویندوز و سرویس های اون از اینترنت در ویندوز 8 رو بلدن بی زحمت توضیح بدن . ( من وایمکس 2 مگابیت مبین نت دارم و هر گیگ اضافه 12000 تومن هزینه داره برام واسه همین این موضوع هم خیلی رو تصمیمم برا مهاجرت به ویندوز 8 یا 8.1 تاثیر داره)

ویرایش شده توسط Amir751
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

8.1 یه تارش به کل نسخه های پخش 8 می ارزه البته نسخه های RTM . یا Perview اوناییش که Retial میشه گند میزنه توش

من که 8.1 دارم و به جز مبحث اورکلاک مشکلی باهاش نداشتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من تازه امروز دانلود کردم

شنیدم مشکلات 8 رو برطرف کرده

تو چند روز آینده نصب میکنم ببینم چی هستش

لینک به دیدگاه

ویندوز 8 که خیلی مزخرف بود، نصف بازیها رو اصلا اجرا نمیکرد، مخصوصا بازیهایی که نیاز به STEAM دارن. سازگاری برنامه ها هم که هفت خان رستم بود. حالا هم که 8.1 اومده با اون دکمه استارت قلابی اش. با نسخه PREVIEW اش که اصلا حال نکردم. گیگ ندارم پای نسخه RTM بدم، فعلا همین 7 خوبه. تمام بازیها رو اجرا میکنه، نرم افزارها هم که باهاش مشکل ندارن. برای کسانی که کارهای تخصصی شون رو انجام میدن، 7 شدیدا توصیه میشه. اگر باهاش مشکل ندارید، به فکر مهاجرت به 8.1 نباشید. اگر 7 روی اعصاب و روانتون شدیدا ویبره میره، 8.1 گزینه خوبی برای مهاجرت به نسل بعدی سیستم عاملهاست.

لینک به دیدگاه

منم یه بار 8 رو نصب کردم چند ماه پیش . چون کرک خوبی ازش نبود ، بعد از اکتیو کردن صفحه آبی میداد و در کل اذیت میکرد . 

لینک به دیدگاه

منم یه بار 8 رو نصب کردم چند ماه پیش . چون کرک خوبی ازش نبود ، بعد از اکتیو کردن صفحه آبی میداد و در کل اذیت میکرد . 

اتفاقا ویندوز 8 کرنل فوق العاده بهینه شده تری نسبت به ویندوز 7 داره. توی پیشرفتی که داشته شکی نیست، ولی اصلا user friendly نبود و مشکل سازگاری با خیلی از برنامه های قدیمی تر داشت. اگر کارتون توسعه نرم افزار و اینجور مباحثه، ویندوز 8 و خلفش 8.1 اصلا گزینه مناسبی برای این کار نیست. فقط اعصاب آرومتونه که خرد میشه. ولی اگر برای کاربری عادی میخواید، 8.1 چیز جالبیه. در کل 8.1 نسخه RTM به دانلود و تستش می ارزه، ولی اگر عجله ندارید، بهتره منتظر نسخه رسمی مایکروسافت بمونید، چون قیمت 4 گیگ دانلود، ارزشش از تمام ویندوزهای مایکروسافت در طول حیات تجاری اش، توی این مملکت بیشتره :D :D

لینک به دیدگاه

8.1 یه تارش به کل نسخه های پخش 8 می ارزه البته نسخه های RTM . یا Perview اوناییش که Retial میشه گند میزنه توش

من که 8.1 دارم و به جز مبحث اورکلاک مشکلی باهاش نداشتم

مرسی از جوابتون . یعنی 8.1 تو اورکلاک مشکل داره ؟ من cpu رو تو 4.4 گیگاهرتز استفاده میکنم ...

به نظرتون با این اوصاف به صورت دائم و بدون مشکل میشه به 8.1 مهاجرت کرد ؟

لینک به دیدگاه

من تازه امروز دانلود کردم

شنیدم مشکلات 8 رو برطرف کرده

تو چند روز آینده نصب میکنم ببینم چی هستش

منم دانلود کردم ولی به خاطر حجم درایوم اگه نصب کنم باید جایگزین ویندوز فعلی بشه .ممنون میشم اگه تست کردید همینجا با بقیه در میون بزارید ... (*)

لینک به دیدگاه

ویندوز 8 که خیلی مزخرف بود، نصف بازیها رو اصلا اجرا نمیکرد، مخصوصا بازیهایی که نیاز به STEAM دارن. سازگاری برنامه ها هم که هفت خان رستم بود. حالا هم که 8.1 اومده با اون دکمه استارت قلابی اش. با نسخه PREVIEW اش که اصلا حال نکردم. گیگ ندارم پای نسخه RTM بدم، فعلا همین 7 خوبه. تمام بازیها رو اجرا میکنه، نرم افزارها هم که باهاش مشکل ندارن. برای کسانی که کارهای تخصصی شون رو انجام میدن، 7 شدیدا توصیه میشه. اگر باهاش مشکل ندارید، به فکر مهاجرت به 8.1 نباشید. اگر 7 روی اعصاب و روانتون شدیدا ویبره میره، 8.1 گزینه خوبی برای مهاجرت به نسل بعدی سیستم عاملهاست.

راستش هیچ مشکلی با ویندوز 7 ندارم ولی چند جا خوندم که مدیریت رم در ویندوز 8 بهتره و بعضا تو بازی هم فریم بالاتری تو ویندوز 8 (در شرایط برابر) گرفته شده و از این قبیل چیزا . این بود که ترغیب شدم 8 رو نصب کنم که همزمان 8.1 اومد!

واسه همین تاپیک رو ایجاد کردم که ببینم تجربه دوستانی که امتحان کردن چطور بوده ...

لینک به دیدگاه

خدا رو شکر تجربه من به این بدی نبود و فقط حدود 1 گیگ از ترافیکم هدر رفت ...  :D

لینک به دیدگاه

اتفاقا ویندوز 8 کرنل فوق العاده بهینه شده تری نسبت به ویندوز 7 داره. توی پیشرفتی که داشته شکی نیست، ولی اصلا user friendly نبود و مشکل سازگاری با خیلی از برنامه های قدیمی تر داشت. اگر کارتون توسعه نرم افزار و اینجور مباحثه، ویندوز 8 و خلفش 8.1 اصلا گزینه مناسبی برای این کار نیست. فقط اعصاب آرومتونه که خرد میشه. ولی اگر برای کاربری عادی میخواید، 8.1 چیز جالبیه. در کل 8.1 نسخه RTM به دانلود و تستش می ارزه، ولی اگر عجله ندارید، بهتره منتظر نسخه رسمی مایکروسافت بمونید، چون قیمت 4 گیگ دانلود، ارزشش از تمام ویندوزهای مایکروسافت در طول حیات تجاری اش، توی این مملکت بیشتره :D :D

حالا جدای از نرم افزار برای بازی چطور جواب داده ؟ 8 بهتره یا 8.1 یا اساسا فرقی ندارن ؟

واقعا تفاوتی تو کارایی بازی در ویندوز 8 وجود داره ؟

و اینکه چطور اشتهای ویندوز 8 رو برا ترافیک اینترنتتون کور کردید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مرسی از جوابتون . یعنی 8.1 تو اورکلاک مشکل داره ؟ من cpu رو تو 4.4 گیگاهرتز استفاده میکنم ...

به نظرتون با این اوصاف به صورت دائم و بدون مشکل میشه به 8.1 مهاجرت کرد ؟

روی ایوی ها مشکلی نداشتم ، منم روی با 3770 روی 4.5 کار میکردم ولی روی Haswell بابام رو در اورد . هرچقدر که ولتاژ میدادم باز استیبل نمیشد ، نمیدونم چه مرگشه ، البته با سون از این قبیل مشکلات را نیز داشتم

لینک به دیدگاه

راستش هیچ مشکلی با ویندوز 7 ندارم ولی چند جا خوندم که مدیریت رم در ویندوز 8 بهتره و بعضا تو بازی هم فریم بالاتری تو ویندوز 8 (در شرایط برابر) گرفته شده و از این قبیل چیزا . این بود که ترغیب شدم 8 رو نصب کنم که همزمان 8.1 اومد!

واسه همین تاپیک رو ایجاد کردم که ببینم تجربه دوستانی که امتحان کردن چطور بوده ...

بله، کرنل بهینه شده با استفاده از کرنل لینوکس، مدیریت منابع سیستم بهتر، من جمله اشغال کمتر فضای رم توسط سیستم عامل. این محاسن رو دوستانی که با 7 مشکل داشتن، بهتر درک میکنن، ولی در کل اگر سیستم رو برای گیم میخواین و با 7 مشکلی ندارین، همون 7 بهتره. دو سه فریم بالاتر، زیاد به جایی برنمیخوره. اینجا که مفت ترین چیز، سیستم عامله. برای تستش که به مایکروسافت پولی نمیدین، 10 تومن دانلود کنین، خوشتون نیومد، از مایکروسافت به خاطر اتلاف وقتتون شکایت کنین.

لینک به دیدگاه

حالا جدای از نرم افزار برای بازی چطور جواب داده ؟ 8 بهتره یا 8.1 یا اساسا فرقی ندارن ؟

واقعا تفاوتی تو کارایی بازی در ویندوز 8 وجود داره ؟

و اینکه چطور اشتهای ویندوز 8 رو برا ترافیک اینترنتتون کور کردید ؟

اگر به آپدیت ویندوز اهمیت نمیدین، اون رو از کنترل پنل غیرفعال کنید(control panel/system and security/windows update->Change Settings->Never Check for Updates). روی کاشیهایی هم که از اینترنت استفاده میکنند، راست کلیک کنید و گزینه turn live title off یا uninstall رو بزنید.

لینک به دیدگاه

مورد اول اينكه ويندوز 8.1 نسخه نهايى هنوز نيومده

مورد دوم اينكه طبق گفته هاى خود مايكروسافت و تغييرات زيادى كه در اين نسخه نسبت به 8 داده از جمله بازگشت منوى استارت ، بهينه سازى در سرعت امنيت و خصوصاً داشتن مشخصه دايركس 11.2 كه باعث شده شركتهايى مثل AMD هم به حرف بيان و بگن ما هم از اين دايركس در سرى كارتهاى 7000 خود با يك آبديت جانانه پذيرايى ميكنيم و...

مورد سوم كاربرانى مثل خودم كه از وين 8 استفاده ميكنن 100% بدون مكث دوس دارن به سراغ نسخه 8.1 برن در مورد اونايى كه هنوز علاقه مند به وين 7 هستن نميدونم بخاطر اينكه اين كوچ كردن هم به نظر و عقيده و مورد مصرفى طرف بستگى داره...

خلاصه همه دوس داريم يه ويندوز بدون دغدغه و باگ داشته باشيم... :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مورد دوم اينكه طبق گفته هاى خود مايكروسافت و تغييرات زيادى كه در اين نسخه نسبت به 8 داده از جمله بازگشت منوى استارت ، بهينه سازى در سرعت امنيت و خصوصاً داشتن مشخصه دايركس 11.2 كه باعث شده شركتهايى مثل AMD هم به حرف بيان و بگن ما هم از اين دايركس در سرى كارتهاى 7000 خود با يك آبديت جانانه پذيرايى ميكنيم و...

مورد سوم كاربرانى مثل خودم كه از وين 8 استفاده ميكنن 100% بدون مكث دوس دارن به سراغ نسخه 8.1 برن در مورد اونايى كه هنوز علاقه مند به وين 7 هستن نميدونم بخاطر اينكه اين كوچ كردن هم به نظر و عقيده و مورد مصرفى طرف بستگى داره...

نمیدونم چرا ماکروسافت انقدر دوست داره خالی ببنده ، کوش دکمه استار یه ایکن گزاشته اون پایین میگه استارت ، نه مای کامپیوتر داره نه ایکونشو ونه .... تا روش میزنه همش گزینه های Control panel رو بیاره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان اگه اطلاعاتی در مورد اجرا بازیها و پخش بلوریهای سه بعدی حجم بالا توی ویندوز 8.1 دارن بزارن. ممنون میشم.

بازی ها جز همون BlackOps II من که ندیدم هیچ کودوم باهاش مشکل داتشته باشن ، یه مقدار به چند فریم به دلیل اینتر فیس 8.1 که گرافیک رو درگیر خودش نمیکنه تو بازی ها بیشتر میده ، 2 هم خالی بستن همچین قابلیتی رو نداره به صورت دیفالت

لینک به دیدگاه

روی ایوی ها مشکلی نداشتم ، منم روی با 3770 روی 4.5 کار میکردم ولی روی Haswell بابام رو در اورد . هرچقدر که ولتاژ میدادم باز استیبل نمیشد ، نمیدونم چه مرگشه ، البته با سون از این قبیل مشکلات را نیز داشتم

من این مشکل رو با گرافیک دارم رو 8 هرچقدر که ولتاژ میدادم باز استیبل نمیشه ولی از همه نظر دیگه خوبه.

لینک به دیدگاه

دوستان اگه اطلاعاتی در مورد اجرا بازیها و پخش بلوریهای سه بعدی حجم بالا توی ویندوز 8.1 دارن بزارن. ممنون میشم.

تا جايى كه اطلاع دارم بيشتر شركتهاى نرم افزارى و سخت افزارى تاكيد بر روى نسل كيفيتها 4k به بالا بيدا كردن نمونش همين هاسول وقتى مثلا ميرى تو مشخصه مادربردهاى ايسوس رو ببينى همش تبليغات اين كيفيتو تبليغ ميكنه ميكه نسل جديدو داشته باش برو حالشو ببر... ندارى دلت اب شه به...برو بخر و...

لینک به دیدگاه

مرسی . haswell بعد از ویندوز 8 ارائه شد . به زودی فیکس میشه ایشالا ...  ^_^

لینک به دیدگاه

بله، کرنل بهینه شده با استفاده از کرنل لینوکس، مدیریت منابع سیستم بهتر، من جمله اشغال کمتر فضای رم توسط سیستم عامل. این محاسن رو دوستانی که با 7 مشکل داشتن، بهتر درک میکنن، ولی در کل اگر سیستم رو برای گیم میخواین و با 7 مشکلی ندارین، همون 7 بهتره. دو سه فریم بالاتر، زیاد به جایی برنمیخوره. اینجا که مفت ترین چیز، سیستم عامله. برای تستش که به مایکروسافت پولی نمیدین، 10 تومن دانلود کنین، خوشتون نیومد، از مایکروسافت به خاطر اتلاف وقتتون شکایت کنین.

نه خوب واسه دانلود مشکلی ندارم شب تو تایم رایگان دانلود میکنم . مشکل الانم 2 تا چیزه اولا حدود 2-3 روز وقت میگیره تا ویندوز 8.1 رو مثل ویندوز الانم مجهز کنم (منظورم نرم افزاری و بازی هست) . و اگه جواب هم نگیرم دوباره 2-3 روز برا بازگشت به حالت قبل باید وقت بزارم . واسه همین تاپیک زدم که اگه ارزش نداره بیخودی وقت تلف نکنم .

دوما ویندوز 8 به خاطر رابط مترو دائما وقتی که آنلاینی حجم مصرف میکنه . نمیدونم این مشکل رو چیکار کنم ...

لینک به دیدگاه

اگر به آپدیت ویندوز اهمیت نمیدین، اون رو از کنترل پنل غیرفعال کنید(control panel/system and security/windows update->Change Settings->Never Check for Updates). روی کاشیهایی هم که از اینترنت استفاده میکنند، راست کلیک کنید و گزینه turn live title off یا uninstall رو بزنید.

مرسی همینو مونده بودم که کاشیا رو چیکار کنم ...  ^_^

آپدیت هم شبا تایم رایگان انجام میدم . پس همه حجمی که میکشه به خاطر آپدیت کاشیاست ؟

لینک به دیدگاه

من این لینکو دالود کردم . نوشته نهاییه ظاهرا :

http://www.downloadha.com/1392/06/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%86%d8%b3%d8%ae%d9%87-%d9%86%d9%87%d8%a7%db%8c%db%8c-%d9%88%db%8c%d9%86%d8%af%d9%88%d8%b2-8-1-microsoft-windows-8-1-aio-4in1-x86x64-aug-2013/

مرسی از جوابتون . شما تو استفادتون از ویندوز 8 مشکلی تو بازی ها و سازگاری نرم افزار ها نداشتید ؟

لینک به دیدگاه

قربون دهنت ...  ^_^

لینک به دیدگاه

تا جايى كه اطلاع دارم بيشتر شركتهاى نرم افزارى و سخت افزارى تاكيد بر روى نسل كيفيتها 4k به بالا بيدا كردن نمونش همين هاسول وقتى مثلا ميرى تو مشخصه مادربردهاى ايسوس رو ببينى همش تبليغات اين كيفيتو تبليغ ميكنه ميكه نسل جديدو داشته باش برو حالشو ببر... ندارى دلت اب شه به...برو بخر و...

حالا مگه نسل های قبلی نمیتونن 4K پخش کنن ؟! به نظرم همش تبلیغاته . پخش فیلم با هر کیفیتی که باشه با یه سی پی یو رده متوسط 2 هسته ای باید انجام بشه ...  :huh:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...