رفتن به مطلب

کمک برای انتخاب cpu و graphic

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. میخواستم یه لطفی کنین.میخوام cpu و graphic بخرم فعلا این سیستم قدیمی رو راه بندازم تا یهسیستم دگه جور کنم.بودجه براش 500 گذاشتم کنار. بازی هم میکنم میخوام ی چیزی بازی باشه روی medium راحت اجرا کنه مثلا بازی روم 2. 

سیستم فعلیم :

cpu:e5700

graphic:geforce 9400gt

ram:4gb 1333

power:green 600eu

لطفا کمک کنید.

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز

با 500 تومن نباید انتظار زیادی داشته باشی برای خرید هم گرافیک و هم سی پی یو!

پیشنهاد بنده :

چون سوکت مادربرد شما LGA 775 هست خیلی نمیتونید روی خرید یا تعویض سی پی یو  مانور بدین و انتخاب زیادی ندارین (البته در این رنج قیمت)بهتره با همین سی پی یو مدارا کنید و به جاش یه گرافیک GTX 560 یا GTX 650TI GAINWARD تهیه کنید که لااقل بتونید بازی های روز رو با جزییات معمولی اجرا کنید!

پاورتون هم مشکلی نداره!

درضمن مدل مادربردتون رو هم قید کنید تا ببینیم میتونه از تمام توانایی کارت پیشنهاد شده استفاده کنه یا خیر!

لینک به دیدگاه

خب دوست عزیز شما اگه بخوای CPU بگیری باید MotherBoard رو هم عوض کنی که هزینش زیاد میشه.به قول دوستمون Cpu فعلا خوبه یا مثلا می تونی با مدلای q8600 یا یه چی تو این مایه ها عوض کنی و یه گرافیک 6850 یا 6770 اگه گیرت بیاد کارت رو خوب راه می ندازه

پاورت هم که خوبه.فقط نکته اینکه مدل مادربردت چیه و چیپستش؟

بازم در خدمتیم

لینک به دیدگاه

با تشکر از دوستان.من نمیخوام برد رو عوض کنم یکی از سری های کواد یا یکی از همین سری از cpu ک دارم بگیرم تا باس رمامو سابرت کنه.مادربرد هم asrok p43de3l  هست. 

لینک به دیدگاه

اگ میتونین کمک کنین.بکنین ثواب داره.

دوست عزیز یه نگاهی به عرایض بنده بندازید فکرمیکنم جوابتونو گرفته باشید!

حجم رم مهمه برای بازی که شما 4 گیگابایت داریدو کافی هست!

پردازنده شما هم فعلا جواب گو هست برای شما که میخاین فعلا با همین سیستم سر کنید!

درمورد گرافیک هم بهتون پیشنهاد دادم ، به نظر بنده بهترین پیشنهاد هست برای شما ، فقط گرافیک رو تعویض کنید.

لینک به دیدگاه

الان من ی ***CPU q9 تا 300 بگیرم با یه gt 640 بهتره یا گراف؟

لینک به دیدگاه

اولویت اصلی برای بازی بیشتر گرافیک هست(البته تمام قطعات باید درکنارهم  خوب باشند )

درحد گرافیکی که پیشنهاد دادم سی پی یوی شما مشکل خاصی نداره!(منظورم اینه که گلوگاه زیادی ایجاد نمیکنه)

Gt640 زیاد جالب نیست یعنی میشه گفت برای بازی های جدید که توراهه مثل

bf4 ، cod ghost

به نظر ضعیفه!

با خرید 650ti یا 560ti بعدا هم اگه بقیه قطعات رو ارتقا دادین مشکلی نداره و بازهم جواب گو هست!

نیازی نیست برای اون پردازنده هزینه کنید

لینک به دیدگاه

عزیزم گرافیک بفروش پولشو بزار یه AMD 7770 یا دست دو 560TI یا 6870 پاورتم جواب میده.

ویرایش شده توسط Mr surface
لینک به دیدگاه

عزیزم گرافیک بفروش پولشو بزار یه AMD 7770 یا دست دو 560TI یا 6870 پاورتم جواب میده.

داداشی مادربرد ایشون شاید از pci express 3.0 نکنه که به احتمال 99 درصد همین طوره. پس سراغ سری 500 انویدیا برو .

لینک به دیدگاه

گرافیکو بیشتر از 60 ک نمیخرن. بنظرتون nvidia یا amd؟

لینک به دیدگاه

اگه مثه من بتونی یه 6790 گیر بیاری چون به قول دوستان pci-e 3 مادربردت ساپورت نمیکنه بهتره.گرافیک خوبیه، قیمت مناسب و همینطور 256 بیتی هم هست.یا همون 560 که دوستان فرمودن با هزینه بالاتر.

اولویت شما روی گرافیک باشه دوست من

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

با توجه به اینکه بودجه شما حدود 500 تومنه, شما بهتره گرافیکتون رو بفروشید و طبق فرمایش hamid parniyan عزیز دنبال گرافیک کارکرده 560ti, 650ti یا حتی میتونی به 5870 یا 6870 هم نظر داشته باشید!

در مورد اینکه مادربرد شما pci-e 3  ساپورت نمیکنه هم هیچ جای نگرانی نیست, چون اختلاف کارایی بین pci-e 3 و pci-e 2 روی گرافیکهای High-end که  pci-e 3 هستند بین 1 الی5 درصده, که این برای گرافیکی که شما میتونی تهیه کنی به مقدار کمتری هم میرسه, پس برای خرید هیچ محدودیتی تو انتخاب کارت ندارید!

ویرایش شده توسط Omid.H
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه مثه من بتونی یه 6790 گیر بیاری چون به قول دوستان pci-e 3 مادربردت ساپورت نمیکنه بهتره.گرافیک خوبیه، قیمت مناسب و همینطور 256 بیتی هم هست.یا همون 560 که دوستان فرمودن با هزینه بالاتر.

اولویت شما روی گرافیک باشه دوست من

دوست عزیز من متوجه این جمله شما نمیشم که pci-e 3 رو ساپورت نمیکنه 

ایشون حتی کارت 780 رو هم میتونن روی سیستمشوت بزارن 

دوست عزیز من پیشنهاد میکنم cpu  و گرافیکتون رو بفروشین و یک پردازنده e8400  دست دو بگیرید که قیمتش نزدیک 160 تومن هست و کارایش تو گیم زیاد با core i3  اختلاف نداره 

و یک گرافیک  7790 بگیرید که کارت خیلی خوب و قویی هست حتی از 650ti  بالاتر هست 

این سند و مدرک هم برای پردازنده و هم گرافیک 

http://www.anandtech.com/bench/product/56?vs=289

http://www.anandtech.com/bench/product/776?vs=781

ویرایش شده توسط perans
لینک به دیدگاه

خیلی لطف کردین بذارین ببینم چی گیرم میاد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...