رفتن به مطلب

فن برای پردازنده amd

Recommended Posts

با سلام . از دوستان عزیز خواهشمندم در رابطه با خرید فن سی پی یو بنده را راهنمایی کنید.پردازنده من AMD Phenom 8450 X3 هست .در حالت عادی دمای پردازنده من روی 58 و در همین حدودا می باشه اما در موقع اجرای برنامه های مولتی مدیا (گیمها) دمای اون خیلی بالا می ره و فن پردازنده هم صدای خیلی زیادی تولید می کنه. در ضمن بایاس مادر برد رو آپدیت وهمین طور تا حد امکان تهویه کیس رو هم بهتر کردم ولی بی فایده بود. شما می توانید یک فن خوب و البته با نویز کم و بی صدا معرفی کنید؟ چون واقعا صداش خیبی عذاب اوره. با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام

برادر چقدر میخواید هزینه کنید برای خرید فن جدید؟

لینک به دیدگاه

سلام

برادر چقدر میخواید هزینه کنید برای خرید فن جدید؟

با تشکر از شما دوست عزیز . میزان هزینه زیاد برام مهم نیست ولی نمی خوام از 50 هزار تومان دیگه بالا بزنه. در ضمن شما نظرتون در باره Zerothen مدل FZ 120 چیه؟ من توی سایتش هم که می دیدم زده بود پردازنده Phenom رو ساپورت می کنه.به نظر شما چه گزینه های دیگه ای هست؟ با تشکر

لینک به دیدگاه

دمای سی پی یو شما یه کمی غیر عادیه!!!!

شما از سالم بودن فن استوک اطمینان دارید؟؟؟؟؟

از سیستم تهویه کیس چی؟؟؟؟؟

دوست عزیز از سالم بودن فن استوک که کاملا مطمئن هستم.در مورد کیس هم که دو عدد فن 12 سانتی متری بهش اضافه کردم.در ضمن مادربرد و پردازنده یکی از دوستانم که اینتل بود رو روی کیسم قرار دادم و دما کاملا طبیعی بود.

لینک به دیدگاه

10 تومان بزار روش، یه چیز درست و حسابی بخر.

FAN Zerotherm NV120 Premium مدل واقعا عالیه تو این رنج قیمت.

یک ترمال بسیار عای هم روش داره، حدود قیمتش 60 تومانه.

پایه lga1366 هم براش موجوده.(البته جدا باید بخری)

بر روی سوکت های am2/am2+/am3 ای ام دی هم نصب می شه.

تا حالا هرکی این کولر رو گرفته، راضی بوده.

برای اورکلاکینک هم در این رنج قیمت گزینه مناسبیه.

لینک به دیدگاه

با تشکر از شما دوست عزیز . میزان هزینه زیاد برام مهم نیست ولی نمی خوام از 50 هزار تومان دیگه بالا بزنه. در ضمن شما نظرتون در باره Zerothen مدل FZ 120 چیه؟ من توی سایتش هم که می دیدم زده بود پردازنده Phenom رو ساپورت می کنه.به نظر شما چه گزینه های دیگه ای هست؟ با تشکر

سلام

kharazmi عزیز 10 تومان دیگه رو پولتون بزارید و zerotherm nv120 رو تهیه کنید واقعا کولر فوقالعاده ایه و یکی از پر طرفدارترین ایرکولینگهای بازاره و قیمتش 60 تومانه .

tcer0qshwfjv7dzl3wi.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

kharazmi عزیز 10 تومان دیگه رو پولتون بزارید و zerotherm nv120 رو تهیه کنید واقعا کولر فوقالعاده ایه و یکی از پر طرفدارترین ایرکولینگهای بازاره و قیمتش 60 تومانه .

tcer0qshwfjv7dzl3wi.jpg

با سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایتون حالا این کولر رو از کجا باید بخرم؟واینکه اون پایه (AMD Clip ) رو هم جدا باید بخرم؟مگه توی پک خود کولر نباید باشه. وبعد اینکه به نظر شما تا چند درجه دما وصدا رو کاهش میده؟ با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایتون حالا این کولر رو از کجا باید بخرم؟واینکه اون پایه (amd clip ) رو هم جدا باید بخرم؟مگه توی پک خود کولر نباید باشه. وبعد اینکه به نظر شما تا چند درجه دما وصدا رو کاهش میده؟ با تشکر

خواهش میکنم عزیز .

پایه رو خودش داره و نیازی به جداگانه خریدن نیست . و این کولر رو به آقای حسینی سفارش بدید ایشون میتونند تهیه کنند.

و مورد دما که واقعا فوق العادست و خیلی قدرتمنده و کنترلر سرعت فن هم داره که روی سرعت کمش صدایی نداره در کل کولر خیلی خوبیه و ارزش هزینه کردن رو داره.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم عزیز .

پایه رو خودش داره و نیازی به جداگانه خریدن نیست . و این کولر رو به آقای حسینی سفارش بدید ایشون میتونند تهیه کنند.

و مورد دما که واقعا فوق العادست و خیلی قدرتمنده و کنترلر سرعت فن هم داره که روی سرعت کمش صدایی نداره در کل کولر خیلی خوبیه و ارزش هزینه کردن رو داره.

موفق باشید.

باز هم ممنون از شما دوست عزیز.فقط می خواستم ببینم این کولر اصلا توی کیس من جا میشه .کیس من green مدل مگنوم هست . ودیگر اینکه فن این کولر باید جلوی کیس باشد؟

لینک به دیدگاه

باز هم ممنون از شما دوست عزیز.فقط می خواستم ببینم این کولر اصلا توی کیس من جا میشه .کیس من green مدل مگنوم هست . ودیگر اینکه فن این کولر باید جلوی کیس باشد؟

فکر نکنم مشکلی داشته باشه . و در مورد نصب باید طوری نصب کنید که فنش رو به فن پشتی کیس باشه طوری که جریان هوا رو به فن پشتی کیس منتقل کنه مثل این تصویر :

8k6z6prfkwur3towuxp.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...