رفتن به مطلب

راهنمایی خرید کنسول بازی برای کودک

Recommended Posts

با سلام دوستان عزیز
انشاءالله پدر یکی از بچه های فامیل که دخترش اطراف 4 سالش هست میخواد براش یه کنسول بگیره که تا چند سال بعد که بزرگتر هم میشه بازی کنه

میخواستم راهنمایی کنید چی خوبه براش؟ خودم ps vita مدنظرم بود ولی نمیدونم انتخاب های بهتری هم هست یا خیر
بودجه هم حداکثر تا 1 تومن هست
انشاءالله سربلند باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خرید کنسول دستی برای کودک 4 ساله اصلا توصیه نمی کنم به شدت بهش وابسته میشه به دلیل قابل حمل بودن ( تجربه مشابه رو دیدم)

کنسولی مثل xbox360 به اضافه سنسور حرکتی kinect برای بچه ها عالیه

بازی های جالب و بسیار قشنگی هم برای سنسور حرکتی هست، بچه ها فوق العاده جذبش میشن، هم بازیه و هم تحرک کافی داره

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون

به نظر شما نینتدو wii چطوره؟ چون xbox 360 قیمتش فکر کنم خیلی بالاتر از 1 تومن هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه بعدا میخواد بازی کنه. بعدا بخرین. PS4 فعلا جدیدترین و ظاهرا بهترین هست. که بزودی وارد بازار میشه.

لینک به دیدگاه

نظر من wii هست ولی اگه تونستین wiiU بگیرین 

کنسول دستی هم اگه خواست 3ds بگیرین 

به هیچ وجه سمت کنسول های سونی ومایکروسافت نرین

لینک به دیدگاه

اگه بعدا میخواد بازی کنه. بعدا بخرین. PS4 فعلا جدیدترین و ظاهرا بهترین هست. که بزودی وارد بازار میشه.

من گفتم بعدا میخواد بازی کنه؟؟؟ گفتم میخواد تا چندین سال بعد بازی کنه و

باهاش صحبت کردم میگه پولش مهم نیست فقط چیزی باشه که رو دستشون نمونه و دخترش بتونه بازی کنه

و بازیهاش هم راحت گیر بیاد و قیمت بازیهای کنسو.ل های مختلف چقدر با هم فرق دارن؟

لینک به دیدگاه

نظر من روی Xbox360 + Kinect هست

ویرایش شده توسط ArashSDT
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

فکر نکنم بازی های رایانه ای بدرد سن و سال بجه های 4-5 ساله مخصوصا دخترها بخوره، من ترجیح میدم کارتن براش بزارم تا بازی کنه دختر پسر داییم عاشق کارتونهای والت دیزنی هست و بازی های موبایلی، اصلا نمیاد پای کنسول پیش دست ما بشینه انگار میدونه برا بچه ها نیست میره دنبال چیزای مورد علاقه و مناسب سن خودش (تازه با اینکه کلاس دوم هست و سن بیشتری داره)... و اگر حتما قصد خرید دارید بهتون توصیه میشه یک تبلت بگیرید اندرویدی بازی های راحت و جالبی موجود هست که برای این سن و سال مناسب تره و مهارتی هستند و باعث میشه دقت و پشتکارشون زیاد بشه... حوصله بازی های بزرگترا رو ندارند معمولا زودی زده می شوند، دختر بچه ها مخصوصا... از رو تجربه شخصی خودم بهت گفتم... باز شاید دختر شما فرق داشته باشه علایقش باید دید به چی رو نشون میده بعد خرید کرد... شما اول تست کن ببین میتونه با همچین وسیله ای که می خوای براش بگیری ارتباط برقرار کنه یا نه!!! تبلت می گم چونکه اکثرا دیدم بچه ها باگوشیهای پدرمادرا ور میرن بازی میکنن اما ندیدم به بازیهای سنین بالاتر رو نشون بدن و زودی جا میزنن دور میندازن میرن ...

کنسول دستی بنظرم بدتره چون بازی های سخت و چالشیتری داره با اینکه ساده بنظر میرسن نسبت به بازی های کنسول ها خانگی... :)

در ضمن کنسول بعلت داشتن دکمه و فلش های حرکتی زیاد و استفاده از دو دست و هماهنگی بسیار سخت بنظرم برای کودکان مناسب نیست مگر اینکه خودتون بخواین بازی کنین بچه رو بهونه کردین...!  :D

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از توضیحات کاملتون

, فقط آخه بازی با کینکت یا دسته wii به نظرم جالتر از تبلت باشه و بازیهاشون زیادتره چون اندروید با اینکه خوبه ولی به نسبت

اون پولی که به تبلت داده میشه چون قرار نیست استفاده دیگه ای غیر از بازی ازش بشه زیاد فکر نکنم جالب باشه و بازیهاش هم به اونا نمیرسه

ویرایش شده توسط hamid3pnn
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز من هم تبلت رو پیشنهاد میکنم.

اگر شما تبلت بخرید علاوه بر اینکه کودک بازی میکنه و سرگرم میشه به تکنولوژی هم علاقه من میشه چون تبلت فقط برای بازی نیست. کودک اولش با امتحان کردن اپلیکیشن ها شروع میکنه و علاقه مند میشه و همین روند ادامه پیدا میکنه تا برای خودش یک پا مهندس میشه.

اما اگر کنسول بخرید چون کنسول فقط برای بازی هست کودک رو به وجد نمیاره و ممکنه تنبلی و پرخاشگری هم به دنبال داشته باشه. نمونه اش هم دختر دایی من هست در سن 8 سالگی رکوردهایی که توی رزیدنت میزد من تا 10 سال دیگه نمیتونم بزنم اما رفتارش جوری شده بود که دایی من کنسول PS3 رو کلا جمع کرد . اما باز هم انتخاب به خودتون هست.

من کنسول PS4 رو پیشنهاد میدم.

الان تبلت گالاکسی نوت 10.1 حدود 1.650.000 بدون گارانتی و 1.930.000 با گارانتی همراه با سیمکارت رایتل هست.

آی پد4 هم حدود 2 میلیون هست

ویرایش شده توسط koenigsegg
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با اینحال باز هم با توجه به مواردی که فرمودید گفتم ... از قبیل بازی برای کودک 4-5-6 ساله که بنظر من با یک صفحه لمسی راحت تر هست تا با دسته یا ورجه ورجه مقابله دوربین که زودی از جذابتش کاسته میشه ... از نظر قیمتی هم که فکر کنم بازیهاش همه رایگان گیر میاد یا خیلی ارزونتر از موارد دیگه گیر میاد همین انگری برد یه 1سالی بچه رو مشغول و در گیر میکنه اگه جدبش بشه... در ضمن تبلت همه قیمتی هست اگه تبلت خوب بخوای بگیری خب هرچقدر پول بدی بهترش رو می خری و بازه ی قیمتی زیادی داره تبلت های آندرویدی ... مییتونی براش روش کارتون هم بریزی کلا بره دنبال کار خودش صداشم در نیاد (البته اگه خرابکار نباشه :D که چون دختر بعید میدونم) ... همین دختر پسر دایم میاد گوشیمو برمیداره خودش از من واردتر با کار با این گوشی ...  :blink:

کلا هم بازی بدرد بچه ها نمیخوره ببین ما بدبخت شدیم از بس بازی کردیم از درس و کار و زندگی افتادیم تازه اگه پسر بود یچیزی دختر که بیشتر به داستان و کتاب و عروسک و کارتون علاقه دارند...  ^_^

در ضمن تبلت یک وسیله ای هست همه باهاش سروکار پیدا میکنند خودتون هم میتونید استفاده کنید از قابلیتهای فراوانش اگر تبلتش بروز باشه... با اینجال صلاح مملکت خویش خسروان دانند 

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون پس همون فکر کنم تبلت بهتره

فقط آیپد بهتره یا اندروید؟ البته اندروید که میدونم فقط تا حالا آیپد نداشتم بازیهاش در مقایسه با اندروید چطوره یا راحت گیر میاد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی ممنون پس همون فکر کنم تبلت بهتره

فقط آیپد بهتره یا اندروید؟ البته اندروید که میدونم فقط تا حالا آیپد نداشتم بازیهاش در مقایسه با اندروید چطوره یا راحت گیر میاد؟

تبلت اندرویدی بگرید. چون همه نرم افزارهاش در دسترس هم و خودتون هم میتونید براش نصب کنید. بازی هاش هم حرف نداره.

من با آیپد4 کار کردم. برنامه هاش نسبت به اندروید خیلی کمتر هست و همینطور هم بسیار بسیار محدود هستید از همه نظر. اما کلاسش خیلی بالاتر هست و همینطور تاچ صفحه اش خیلی خوبه اما ارزش پولی رو که بابتش توی ایران میدید نداره.

مثلا اگر 100 تا بازی رو اندروید باشه 

60  تا برای آی او اس هست.

در ضمن برای شما برنامه اندروید میریزن 30 تومن ولی برای اپل کمتر از 50 تومن در نمیاد.

البته با 600 تا 800 تومن تبلت های خوبی میشه خرید

ویرایش شده توسط koenigsegg
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون

خودم برای گوشی از اینترنت دانلود میکنم و مشکلی از بابت نصب و... خدا رو شکر نیست

لطفا چند تا تبلت خوب که بازیهای مختلف راحت روش اجرا بشه معرفی کنید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

Apple iPad (4th Gen.) Wi-Fi - 32GB

که قیمتش حدوداً 1700 ئه ( بی گارانتی )

دوستانی که میگن تیلت اندرویدی بگیر یکی از فامیلام samsung galaxy tab 10.1 داره 

با اینکه رم 2 و cpu چهار هسته ای داشتم لگ زیاد داشت و پیکسل های مثل یه تلوزیون معلوم بود خیلی تو ذوقم خورد ( نگید تعصبی اپله ها !! )

دستگاه های اندرویدی که متاسفانه خودم یکیش رو دارم امکان ویروس گرفتن شون خیـــــــــــــلی بالائه و بد افزار های زیادی براشون وجود داره

انتخاب با خودتونه

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...