رفتن به مطلب

کمک کمک(در مورد ای پی استاتیک شرکت ارائه دهنده ای دی اس ال)

ooh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

من از مخابرات خط گرفتم

اینا کلا دارن از 2 تا ای پی استاتیک استفاده میکن

یکیش اولش با 2 شروع میشه بطور مثال 2.284.60.54 یکیش با 5 شروع میشه بطور مثال 5.184.8.64

خوب ما کاربرا هم هر وقت به نت وصل میشه به یکی از این ای پی های استاتیک کلی وصل میشیم

اون ای پی های متغیری که ما باشون وصل میشیم اولشون 5 هست خیلی عالین اما امان از اونایی که با 2 شروع میشن صد رحمت به دایل اپ

الانه چند وقته دایم بین این دو ای پی استاتیک اصلی هی سویچ میشه نیم ساعت روی اونی که اولش 5 هسته یهو سویچ میکنه میره روی اونی که اولش 2 هست

و چون یه دفعه ای پی بکل تغییر میکنه هر چی دانلود و ... دارم قطع میشین هر چقدر هم با این پشتیبانیش تماس میگیرم میگم مشکل اینه و چرا اینقدر داره بین دو ای پی کاملا متفاوت سویچ میشه

همه اشون بوق طرف اصلا نمیدونه ای پی استایک چیه

دیگه دارم دیونه میشم

دوستان راهی بلد نیستن توی کنسول مودم بشه کاری کردکه هر وقت وصل میشم  فقط به ای پی های متغیر یکی از این ای پی استاتیک ها وصل بشم  و اینقدر بین این دوتا ای پی استاتیک سویچ نشه

با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه، دلیلش مشخصه آدرس دهی و مسیر ها دست اونهاست و سروری که بهش وصل میشی اتوماتیک انجام میده . مگر اینکه درخواست ip استاتیک کنی و بگی روی اون رنج ip که مد نظرت هست بهت ip بدن . البته مسئله اصلی مسیری هست که سرویس داری اگر مطمئنی که رو اون رنچ 5 مسیر ها خوب هست میتونی درخواست ip استاتیک کنی و بگی میخوای تو اون رنج 5 باشه نمیدونم این کار رو ( روی رنج خاص ) انجام بدن یا نه باید تماس بگیری و هزینه ماهیانه هم داره . اینو میدونم بعضی از گیت وی های اینا مشکل داره و روی مسیر های خاصی هم ترافیکشون خیلی زیاد هست .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...