رفتن به مطلب

انتخاب بین این گرافیک کارت ها

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بچه ها

من دارم یه سیستم نو می بندم ، دیروز رفتم دنبال قیمت و این جور کارها ، که کارت های زیر رو دیدم که با بودجه ی من سازگاره!

خواستم ازتون خواهش کنم که این ها رو به ترتیب بهتر به خوب برام بنویسید

ممنون

1-sapphire 4670 1G DDR3 107t

2-Giga 9500 Geforce 1G 80t,81t

3-Galaxy 9500 GT 1G 78t

4-Giga 4670 1G 104.5t

4670 با کدوم مارک بهتره؟!

ممنون

لینک به دیدگاه

gt9600 با چه مقدار حافظه و چه نوع حافظه و چه برندی؟؟؟؟

همیشه هم saphire بهتر از گیگا نیست ولی به طور کل گرافیکهای گیگا معمولا خوب از آب در نمی یان مخصوصا تو ati ولی تو nvidia گیگابایت گرافیک های خوبی داره.

لینک به دیدگاه

راستش نمی دونم!!!!!!!!!!!!!!:-w

تو یه سایتی دیدم نوشته 9600gt ولی مخوام 1 گیگ باشه با یه برند خوب

لینک به دیدگاه

ایناهاش :

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=211

9600gt با برند zotac ..... فقط 116 تومن !!!! البته 512 مگه ولی خیلی بهتر از 4670 یک گیگه ....!!!! مقدار زیاد رم فقط تو رزولوشنهای بالا تاثیر خودش رو نشون میده وگرنه در حالت عادی تفاوت زیاد محسوس نیست :D

لینک به دیدگاه

دوستان ای نقضیه که یه کارت گرافیک 512 از یه 1گیگ بهتره رو من خوب متوجه نمیشم!!!:D دلیلش چیه؟!

حالا اگه یه بازی 1گیگ کارت گرافیک بخواد،اون یک گیگ بهتر جواب نمیده گه؟:D

لینک به دیدگاه

دوستان ای نقضیه که یه کارت گرافیک 512 از یه 1گیگ بهتره رو من خوب متوجه نمیشم!!!:D دلیلش چیه؟!

حالا اگه یه بازی 1گیگ کارت گرافیک بخواد،اون یک گیگ بهتر جواب نمیده گه؟:D

دوست من رم بالا برای گرافیک های با پردازنده ی قوی کی میگه بده؟ اما به شرط اینکه اون رم به درد اون گرافیک بخوره

اصلا یه مثال: من خودم یه 4870 با رم 512 داشتم( با یه مانیتور 19"). بازی GTA IV رو به راحتی با تنظیمات فول به غیر از یکی بازی میکردم

و اونم View Distance بود که هر چی بیشتر می شد رم بیشتری میخواست و من به دلیل رم 512 نمیتونستم از یه حدی بیشترش کنم. اما حالا اصلا یه گرافیک که پردازندش نمیتونه بازی های سنگین رو کامل با فریم ریت خوب بالا بیاره رم به چه دردش می خوره؟

به هر حال اگر اختلاف قدرت کارت ها زیاد باشه همیشه کارت قوی تر رو انتخاب کن نه کارت با رم بیشتر (اگر مانیتورت هم بزرگ بود 2 تاش باید بالا باشه ! )

این رم بالا یه معیار اشتباه بود که یه مدت تو مردم شایع بود و خیلی از مغازه دارها سر همین چقدر کارت آشغال به مردم انداختن ... :D اما الان همه استادن =D>

لینک به دیدگاه

حرف شما کاملا درست است نباید گول این حرف را خورد به عنوان مثال گرافیک 9800 با رم 512 بهتر از گرافیک

9600 با رم یک گیگ است چون پردازنده 9800 قوی تر از پردازنده 9600 با 1 گیگ رم است.

لینک به دیدگاه

پس من 9600gt که 512 باشه بخرم،بهتر از 4670 1 گیگ هست؟! و برا بازی به مشکل نمی خورم،درسته؟!!

9600gt با مارک خوب و ناسب چه قیمت داره؟!

لینک به دیدگاه

شما در رزولوشن های بالا 100 درصد به مشکل بر می خوری :D:D:D

شما هر کدوم رو که خواستی بگیر اما معمولا 9600 کاراییش بیشتر اه ولی خوب تو 3d mark گرافیک 4670 کاراییش بیشتره.

مارک خوب xfx هست، asus هم هست، giga هم هست که البته من خودم تاحالا 9600 رو از گیگا نگرفتم.

لینک به دیدگاه

برا اینکه در رزولوشن های بالا به مشکل نخورم باید چیکار کنم؟!

لینک به دیدگاه

شما 3 راه داری:

1.یک گرافیک فدرتمند ببندی

2.کارت رو اورکلاک کنی

3.بی خیال رزولوشن های بالا شی :D

خوشبختانه چیپ های 9600 دارای قابلیت اورکلاک بالایی دارند.

کارت xfx 9600gso که آخر اورکلاکه. :D

لینک به دیدگاه

به زبون ساده یعنی فرکانس و ولتاژ رو دستکاری کنی تا کارایی دستگاه بالا تر بره.

اگر درست اورکلاک نکنی قطعات ممکنه خراب بشن و یا بسوزن.

تو اورکلاک کولینگ مهمه.

9600 خیلی تو این رنج قیمت برای اورکلاک خوبه.

لینک به دیدگاه

به زبون ساده یعنی فرکانس و ولتاژ رو دستکاری کنی تا کارایی دستگاه بالا تر بره.

اگر درست اورکلاک نکنی قطعات ممکنه خراب بشن و یا بسوزن.

تو اورکلاک کولینگ مهمه.

9600 خیلی تو این رنج قیمت برای اورکلاک خوبه.

دوست شما بدون تغيير ولتاژ هم ميتوني كارت رو اوركلاك كني !!! نيازي به دستكاري ولتاژ نيست ؟؟؟

من طي سوال هايي كه از دوستم آقا رضا پرسيدم ايشون گفتن وقتي بخواييم به رده هاي بالاتر براي اور دست پيدا كنيم بايد ولتاژ رو دستكاري كنيم كه در اين صورت كارت خيلي داغ ميشه ولي اگه شما بدون دستكاري ولتاژ كارت رو اور كنيد نيازي به كولينگ و ... نداريد چون فن خود كارت ميتونه كار رو خنك كنه !!

در ضمن من فكر ميكنم اوركلاك يعني استفاده از بيشترين توانايي كارت گرافيك

لینک به دیدگاه

اگر می خوای مانیتورت رو 22" بگیری باید کارتت هم پردازندش قوی باشه هم رمش زیاد

ولی اگر می خوای کارت راحت شه برو رزولوشن محلی مانیتوری که میخوای بگیری رو نگاه کن بعد برو تو سایت های بنچ مارک دنبالش بگرد و ببین کدوم کارت تو این رزولوشن بهتر جواب میده

از نظر من اور باید آخرین انتخاب باشه, نه اینکه همون اول که کارتو گرفتی بری سراغ اور! تو این مورد به اور زیاد دل نبند! در طولانی مدت ممکنه برات مشکل ایجاد کنه. مخصوصا شما که تازه کاری.

موفق باشی.

ویرایش شده توسط Enrique
لینک به دیدگاه

ولی اگر می خوای کارت راحت شه برو رزولوشن محلی مانیتوری که میخوای بگیری رو نگاه کن بعد برو تو سایت های بنچ مارک دنبالش بگرد و ببین کدوم کارت تو این رزولوشن بهتر جواب میده

از نظر من اور باید آخرین انتخاب باشه, نه اینکه همون اول که کارتو گرفتی بری سراغ اور! تو این مورد به اور زیاد دل نبند! در طولانی مدت ممکنه برات مشکل ایجاد کنه. مخصوصا شما که تازه کاری.

موفق باشی.

در مورد اور موافقم، اورکلاک کلا خوب نیست تو دراز مدت.

لینک به دیدگاه

موفق باشی.

مانیتور من l1730s ال جی فلترون هست.

وضوح تصویر: 1280*1024

لینک به دیدگاه

پس شما همون 9600gt رو بگیرید بعلاوه برند زوتاک 9600gt های خوبی داره مخصوصا سری amp که واقعا عالی هستن به نظر من گیگا و ... زیاد تفاوتی باهم ندارن چون هسته ی همشون یکی هست مگر بخواین برای کولینگ پول بدید که بازم به نظرم نیازی نیست

موفق باشید

:D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...