رفتن به مطلب

کمک در انتخاب کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

این دریا که ما رو کلی پایه v10 سرکار گزاشت.

به شما توصیه می کنم دور و ور دریا نرو :D

من خودم از بازار رضا گرفتم، البته سفارش دادم به طرفريال 1 هفته ای آورد،حدود 3-4 روزه که بهم رسیده.

اما www.rayansaba.com این کولر رو به قیمت 85 تومن تو سایتش داره، البته شما باید باهاشون تماس بگیری،

تو چیز هایی که زیاد فروش نداره معمولا موجودی انبار رو تو سایتشون آپدیت نمی کنن.

خیلی قطعه ها رو زده داره، ولی نداره.

معمولا قطعه هایی هم که زده نداره، همه رو موجود داره. :D

لینک به دیدگاه

• ارسال 52
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

دوستان تا بعد از ظهر مدل v8 میادش قیمت حدودا 78 تومانه

لینک به دیدگاه

دوستان تا بعد از ظهر مدل v8 میادش قیمت حدودا 78 تومانه

جدی میگید آقای حسینی پایه سوکت 1366 هم داره ؟؟؟ اگر اینطوری باشه من یه دونه حتما میخوام .

لینک به دیدگاه

ویرایش .

ویرایش شده توسط DOMINATOR
لینک به دیدگاه

v10 رو برای خودم نمی خواهم، دارم برای یکی سیستم می بندم اون می خواهد، شرکتی که باهاشون کار می کنم با دریا کار می کنن که دریا هم نداره. :D

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

بهترین کیس در حال حاضر Cosmos S است، آلیاژ عالی، خنک کنندگی عالی، نویز پایین

من بشخصه مدل قدیمی Cosmos 1000 را دارم، با وجود اینکه 6 فن داخل آن در حال کار است صداش از یک کیس معمولی کمتر است

به قول آقای حسینی یخچال، و به نظر من Cosmos S یک فریزر است

راستی مگر دریا کامپیوتر وارد کرده؟ قیمتش؟ آخه مدل Cosmos 1000 را چند ماه پیش 270 تومن میگفتند

در خصوص ترمالتک قبلا خیلی قبولش داشتم، اما الان نه، چرا؟

1- اولویت خود را بر زیبایی قرار داده است

2- وقتی نگاه کنید شما زمانی میتوانید از این کیس در اور استفاده مناسب داشته باشید که کولینگ های همین شرکت را استفاده نمایید

3- مقدار فضای داخلی کیس نسبت به کیس های Cosmos و چلنجر قابل مقایسه نیست

4- عایق صوتی مناسبی برای کار ندارد، حین کار اعصاب خورد کن است

یک نکته خیلی مهم در Cosmos به نظر من فیلتر های خاکیر است که واقعا عالی است

من الان در اوج گرما وقتی دستم را میزارم جلو کیس که از استیل است بخاطر نوع جریان هوا و مکش چه از بیرون و چه از داخل احساس

خنکی میکنم ( به این میگن طراحی حساب شده )

سئوالی بود در خدمتم

با سلام

علی جان من موافق این حرف شما نیستم

به نظر من فعلا چلنجر از همه خفنتره و البته اگر بشه مقایسه کاملا بی طرف انجام داد از نظر جریان هوا در سطح بالاتری قرار داره و به نظرم حتی ونگارد که برادر کوچیکه چنلنجر هست از Cosmos برتره البته از لحاظ زیبایی باید اعتراف کنم که Cosmos برتره که البته این زیبایی باعث شد در سال 2007 زیباترین کیس لقب بگیره اما به هر حال من از نظر خنک کندگی چلنجر و ونگارد رو بالاتر میدونم که در مورد زیبایی هم خودم میدونم چه بلایی بر سرشون بیارم که زیباتر بشن :D

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام

علی جان من موافق این حرف شما نیستم

به نظر من فعلا چلنجر از همه خفنتره و البته اگر بشه مقایسه کاملا بی طرف انجام داد از نظر جریان هوا در سطح بالاتری قرار داره و به نظرم حتی ونگارد که برادر کوچیکه چنلنجر هست از Cosmos برتره البته از لحاظ زیبایی باید اعتراف کنم که Cosmos برتره که البته این زیبایی باعث شد در سال 2007 زیباترین کیس لقب بگیره اما به هر حال من از نظر خنک کندگی چلنجر و ونگارد رو بالاتر میدونم که در مورد زیبایی هم خودم میدونم چه بلایی بر سرشون بیارم که زیباتر بشن

علی جان، چلنجر را بله از نظر جریان هوا مثل یک تونل است که از یکور هوا کاملا مکش شده و از طرف دیگر خارج میشود و با توجه

به آلیاژ استفاده شده میتوان گفت رقیبی ندارد

اما نکته دیگر به نظر من کاهش نویز هم است، این به نظر من کاربر را در طی زمان طولانی اذیت میکند

در سخت ترین و گرمترین شرایط میزان تفاوت Cosmos S و چلنجر حدود 3 درجه خواهد بود

البته اگر پارامتر قیمت را اضافه کنیم چلنجر انتخاب مناسب تری است

در خصوص ظاهر کیس، هر کدام زیبایی خاص خود را دارد

اما نکته مهم در چلنجر که به نظر من برتری دارد فضای بیشتر نسبت به Cosmos است

لینک به دیدگاه

پس شما میفرمایید تنها برتری cosmos کم صدا بودن اون هست هرچند cosmos رو تا به حال از نزدیک ندیدم که صدا ها رو مقایس هرچند صدای چلنجر و ونگارد رو هم نشنیدم :D (با توجه به انکه من این کیسها رو در نمایشگاه دیدم ولی اونقدر صدا زیاد بود که هیچ صدایی از این کیسها در نمیومد ) اما نکته مهم آنست که هم چلنجر و هم ونگارد از یک ولوم برای کاهش سرعت فنها استفاده میکنند که بین 800-1200 RPM متغییر هست و این امکان رو میده که از cosmos هم کم صدا تر باشند ( با توجه به این که چلنجر و ونگارد از 5 فن و البته در چلنجر از فنهای 14 سانت استفاده میشود و در cosmos از 6 فن 12 سانت با 1200 rpm استفاده میشود )پس به نظر بنده از نظر ایجاد نویز هم cosmos کمی عقبتر خواهد بود و از نظر فضا هم تقریبا یک اندازه هستند ( چلنجر و cosmos ) ولی چیدمان چلنجر این امکان رو میده که کاربر از فضا بتونه بهتر استفاده بکنه در کل فکر کنم از نظر فضایی بشه cosmos و ونگارد رو در یک سطح قرار داد و از نظر گردش هوا هم که چلنجر و ونگارد در رتبه بالاتری هستن و باز هم به نظر من cosmos زیباتر هست و یکی از معایب این دو کیس اینست که با خراش سطح کیس رنگ کیس از بین رفته و خش نمایان میشود و این را هم نباید فراموش کرد که از نظر غبار گیری این دو کیس در جایگاه خوبی قرار دارند با توجه به استفاده از فیلتر قابل شستو شو و در کل به نظر من cosmos به خاطر اسم کولر مستر در این جایگاه قرار گرفته

با تشکر

لینک به دیدگاه

از یک ولوم برای کاهش سرعت فنها استفاده میکنند که بین 800-1200 RPM متغییر هست و این امکان رو میده که از cosmos هم کم صدا تر باشند ( با توجه به این که چلنجر و ونگارد از 5 فن و البته در چلنجر از فنهای 14 سانت استفاده میشود و در cosmos از 6 فن 12 سانت با 1200 rpm استفاده میشود )

علی جان بنده هم با در نظر گرفتن حد پایین و میانگین نویز فن این مقدار را اعلام کردم، در ضمن در Cosmos امکان نصب فن 14 سانتی

است و همچنین شما میتوانید توسط کنترل های فن روی مادربورد سرعت فن ها را در هر نقطه بطور مجاز تنظیم نمایید

این هم اضافه میکنم که Cosmos در مدلی که بنده دارم کاوی نوعی فوم عایق و کاهنده نویز در جداره در کیس می باشد

از نظر گردش هوا هم که چلنجر و ونگارد در رتبه بالاتری هستن

علی جان در Cosmos طوری مسیر هوا طراحی شده است که شما بسته به نوع کولینگ CPU میتوانید جاهای فن ها را بسته به

طراحی کولر تغییر بدهید که چلنجر و خانواده اش فاقد این مسئله هستند

از نظر گردش اگر میزان هوای ورودی را در نظر بگیرم حق با شماست اما از نظر میزان هوای خروجی Cosmos یک تعادل با جریان

خروجی و گردش هوا در داخل کیس ایجاد نموده است

اگر به سیستم گردش هوا در چلنجر به دقت نگاه کنیم،

از نظر موقعیت پاور هم جای خود دارد ( قبلا در این مورد زیاد بحث کردیم )

اما نقد من به سیستم طراحی چلنجر

در تصویری که گذاشتم اگر دقت کنید در ناحیه 1 شکل با توجه به فشار و سرعت جریان ورودی هوا و مکش و سرعت

هوا در خروج از بالای کیس عملا یک ناحیه کور و هدر رفته در جریان ورودی داریم

در ناحیه 2 اگر دقت کنید با توجه به سرع فن جریانی وارد ناحیه پایین کیس شده و با توجه به فضا بزرگ کیس اگر تنها

یک کارت گرافیک داشته باشیم که مکنده ای در مرکز کیس نباشد که جریان را مکش کند یک جریان هوا داریم که باز

بنوعی هدر رفته است

اما پیشنهاد من برای رفع مشکل:

1- اگر طراح بجای در نظر گرفتن فن در جلوی کیس در ناحیه هارد یک طراحی ورود هوا از زیر کیس انجام داده بود

( قبلا در مورد زاویه و نوع پرتاب جریان بحث کردیم )، میتوانست جریان هوای گرم رم ها را که باید از ناحیه فن پردازنده

و پاور و فن پشت کیس خارج شود تقسیم نماید و حرارت ناحیه چیپ ست و رم را از طریق فن در سقف کیس خارج

نماید و مقداری هم هوا تازه و خنک از زیر به فن گرافیک ارسال نماید

71h05qy2fp92jbxizn8c.png

در نهایت نمیگویم چلنجر بد است؟! :D بلکه عالیست . چون خود یکی از طرفدارانش هستم و مهندس عمرانی و گرین را بخاطر

انتخاب هوشمندانه و شهامتشان برای وارد کردن این محصول و درنهایت در نظر گرفتن یک قیمت مناسب تحسین

میکنم و کمال تشکر را دارم

لینک به دیدگاه

خوب علی جان افتادی توی تله :D دی:

این همه بحث کردم که شما رو بکشونم توی بحث و یه بحث علمی انجام بدیم :D :D :->

لینک به دیدگاه

با سلام

i16154_Challenger.jpg

خوی علی جان اینکه شما میفرمائید با کنترلهایی که بر روی مین قرار دارد میشود سرعت و در واقع نویز cosmos رو متغییر کرد اما به نظر شما این امکان مناسبی است که هر بار شما بخواهید انجام دهید باید از داخل ویندوز با هزار دوز کلک این کار رو کرد اما با ولوم کنترل چلنجر و ونگارد این شما به راحتی این کار رو میکنید و همچنین شما عنوان میکنید که میشود فن 14 بر روی cosmos نصب کرد اما میتوان فن 14 گیر آورد من که تا کنون نتوانسته ام تهیه کنم و در ضمن مطمئنا فن های این دو کیس از نوع مرغوب و کم صدا خواهند بود با توجه به قیمت و طراحی و میشه گفت اگر مرغوبیت فنها از cosmos بهتر نباشد کمتر نیست و با توجه به مطالب ارائه شده مطمئنا هر دو کیس نویز کمتری خواهند داشت البته باید هر دو رو در کارگاه تست آزمایش کرد ولی ظواهر کار این گونه بیان میکند .

در مورد جابجایی فن های کیس cosmos با توجه به شکل بالا من این گونه استباط میکنم که تنها فن پانل جلو این امکان رو داراست و بقیه فنها این امکان را ندارند که با توجه به این که چلنجر و ونگارد در کل پانل جلو دارای فن هستن دیگر لازم به جابه جایی فن نیست در ضمن اگر ما از کولر cpu همچون کولر زیر یا کولر تونیک تاور که در شکل بالا است استفاده کنیم با توجه به اینکه در یک تونل هوا قرار میگیرند بهترین کارایی را خواهیم داشت

32n0dacdw0h4sg53k3w.jpg

به هر حال جابجایی اون فن چندان نمیشود برتری یه cosmos بدهید مگر اینکه شما از Top Cover استفاده کنید که مانند فنهایی که از روی درب بغل بر روی cpu هوا بدمد که آن وقت باید از نوع کولر های دیگر استفاده کرد .

از نظر تعادل در هوای ورودی و خروجی همان طور که در شکل بالا میبینید شما هنگامی که از چند کارت گرافیک استفاده میکنید آن وقت همان کارت ها مقداری هوا را به بیرون منتقل میکنند که باعث میشود این تعادل ورودی و خروجی هوا به وجود آید .

در مورد قرار گیری پاور همان طور که در شکل 1 مشاهده میکنید طرز قرار گیری پاور در چلنجر هوشمندانه تر قرار گرفته است و باعث شده است که کاربر بتواند از فضا بهتر استفاده کند . باید متذکر شده که قرار گیری پاور در کف یک استاندارد نیست در واقع یک ایده جالب است که اگر استفاده شود مناسب است اما استفاده نکردن از این امکان ضعف محسوب نمیشود.

در مورد گردش هوا هم در مورد ایراد اول باید بگویم این طور هم نیست که تا هوا وارد شود خارج شود و در واقع به داخل کیس نیاید چون در آن راستا فن پاور فن cpu و فن پشتی این هوا را مکش میکند و البته فن 14 بالی کیس هوایی که توس رمها گرم میشود به بیرون هدایت میکند .

در مورد ایراد دوم با توجه به این که این کیس برای استفاده از چند کارت گرافیک طراحی شده است که میتوان گفت هوایی به هدر نمیرود اما در صورتی که از یک کارت گرافیک استفاده کنیم میتوان ایراد شما را وارد دانست اما در طراحی باید بدترین حالت را پیش بینی کرد . اما باید گفت که فن پشتی و فت پاور این هوا را خواهند مکید و آنچنان هم به هدر نخواهد رفت

در مورد راه حل شما هم اگر این کار را انجام دهیم دو تونل هوا عمود بر هم ایجاد میشود که هم دیگر را خنثی میکنند و کارائی را کاهش میدهند در صورت استفاده هم زمان و اگر تنها راه حل شما رو انجام دهیم دیگر آن تونل هوا را نخواهیم داشت و در کل گردش هوا هم مختل خواهد شد و هوای گرم cpu و دیگر قطعات به خوبی خارج نخواهد شد .

در کل :

پشنهاد می کنم که از مطالب یک سایت بی طرف خوب استفاده کنیم :

http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2008/02/25/lian_li_armoursuit_pc-p80/4

http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2008/02/22/cooler_master_cosmos_s/4

البته باید در نتیجه گیری نهایی ، فاکتورهای امکانات، کارآیی و کیفیت (سه مورد اول) را در نظر بگیریم چرا که بحث قیمت (که در امتیاز نهایی تاثیرگذار است) در ایران متفاوت است

در کل اگر بخواهم از بین این سه مورد یکی را اتنخاب کنم کیس vanguard رو انتخاب خواهم کرد زیرا میتوان گفت بهترین کارایی به هزینه را خواهد داشت و سپس چلنجر و در آخر cosmos :D:-w

ویرایش شده توسط AL! REZA
لینک به دیدگاه

شیطون منو داری وسوسه میکنی که ... o:-)

علی جان

نمیدونم شما چه تعصبی روی چلنجر دارید :D

اما اول ازهمه تصویری که از Cosmos گذاشتید اشتباه است چون در مدل 1000 و S که مورد بحث ماست این شکل نیست اما

تا حدودی شبیه است

1- اگر قرار است کاربر سرعت فن ها را بابت نویز کاهش بدهید یعنی مثلا سرعت را روی 800 تنظیم کند نویز حداکثر به 13db و شاید 10db هم کاهش یابد ( اما آیا با این وجود ارزش کاهش دور فن را دارد؟! )

2- در خصوص محل های تغیر فن در Cosmos ( البته در مدلهای مختلف متفاوت است، من مال خودم را میگویم )

قسمت پایین، کیس، قیمت هارد ها، قسمت جلو و یکی از فن های موجود در سقف کیس است

3- اگر کنترل دستی فن را بخواهید خرجش 13 تومن است که یک کنترل دستی در قسمت جلو نصب شود

4- در خصوص این نمونه کولینگ باید بگویم در هر کیسی جوابگو خواهد بود، اما اگر بخواهیم از کولینگ های سایلنت استفاده نماییم

بازم چلنجر میتواند مدعی باشد؟

5- علی جان آیا کولینگ همه کارت های گرافیک به این گونه است؟ کولینگ های مثلا کارت خودم Club3D ATI3870 Overclocked را

نگاه بندازید، آیا با این نوع کولینگ برای گرافیک چلنجر باز مدعی خواهد بود؟

nx82yz77veiku9k38o1.jpg

6- اگر ممکن برای بنده تشریح کنید نحوه قرارگیری پاور چلنجر از چه نظر هوشمندانه است؟!

7- آن فضای پایین کیس که آزاد است آیا برای کاربری که از مادربورد های ATX و کوچکتر استفاده میکند چه فایده ای دارد؟

8- من یک ایراد اساسی میگیرم که 3 فن در جلو کیس فایده ای ندارد؟ چرا؟

فن بالا که هنگام نصب درایوهای اپتیک باید برداشته شود، پس می ماند 2 فن که یکی جلو کولینگ است که این خوب است

اما فن پایینی در جلو هاردهاست و باعث ارسال هواری گرم هارد به ناحیه پایین و در نهایت سمت گرافیک است که به نظر من

اشتباه است و براساس همان بنچ بحساب معتبر شما (شخصا قبولش ندارم) تفاوت دما کارت گرافیک در Cosmos حدود 16 درجه

کمتر از چلنجر بوده است :|

در مورد ایراد دوم با توجه به این که این کیس برای استفاده از چند کارت گرافیک طراحی شده است که میتوان گفت هوایی به هدر نمیرود اما در صورتی که از یک کارت گرافیک استفاده کنیم میتوان ایراد شما را وارد دانست اما در طراحی باید بدترین حالت را پیش بینی کرد .

خوب ایراد من در خصوص تک گرافیک است، کسی که یک کاربر عادی با یک کارت گرافیک است آیا برای او مشکل نخواهد بود؟

پس میتوان نتیجه گرفت چلنجر اصولا برای سیستم های رده سرور و workstation ها مناسب است نه همه کاربران

در مورد راه حل شما هم اگر این کار را انجام دهیم دو تونل هوا عمود بر هم ایجاد میشود که هم دیگر را خنثی میکنند و کارائی را کاهش میدهند در صورت استفاده هم زمان و اگر تنها راه حل شما رو انجام دهیم دیگر آن تونل هوا را نخواهیم داشت و در کل گردش هوا هم مختل خواهد شد و هوای گرم cpu و دیگر قطعات به خوبی خارج نخواهد شد .

علی جان در خصوص اون جریان و پیشنهاد من سال گذشته تو سایت سخت افزار طرح دقیق و بحث کامل کردیم که خود مهندس هم

قبول داشتند

در خصوص سایت های بنچ هم حداقل bit-tech.net را کاملا بی طرف نمیدانم

و حتی اگر بخواهیم براساس همین گزارش شما هم اکتفا کنیم

Cosmos در بخش کارت گرافیک خیلی بهتر کار کرده است، همینطور در قسمت دما Ambient هم با یک درجه جلوتر است

و در قسمت CPU و دامی داخلی همون حدود 3 درجه که گفته بودم تفاوت است و چلنجر جلوتر است در صورتیکه اگر کولینگ

مناسب در Cosmos استفاده شود و جریان هوا داخل براساس فن تنظیم گردد حتی از چلنجر جلوتر خواهد بود

نمونش خودم در سیستم قبلی Q6600 در حالت عادی دما روی 23 تا 25 بود و در اور حداکثر به 35 و نهایت 40 میرسید

البته کولینگ بنده Zerotherm بود و جریان هم براساس کولینگ تنظیم شده بود

خوب به نظر شما با توجه به فضا بیشتر چلنجر آیا باز میتوان مدعی بود که در همه زمینه ها بهتر است؟

تازه اگر امتیاز ظاهر هم اضافه کنیم چلنجر جایی به نظر من برای حرف زدن ندارد.

بشخصه حاظرم در یک محیط استاندارد و دستگاه نویز سنج و شرایط یکسان این دو کیس را مقایسه نماییم

اما همانطور که سال پیش در بحث ها گفتم و بارها گفتم باید با توجه به قطعات و نوع کولینگ و ... کیس را انتخاب نمود

مثلا هرگز Cosmos مناسب یک سیستم سرور با 2 پردازنده و 3 کارت گرافیک و ... نخواهد بود، پس هر چیزی را بهر کاری ساخته اند

بازم میگم، نمیگویم چلنجر بد است بلکه در شرایط مناسب کاری خود عالی است

لینک به دیدگاه

سلام

به نظر شما cosmos بهتره یا cosmos s?

چون من وقتی این 2 تا رو مقایسه می کردم به نظرم cosmos بهتر رسید

cosmos دارای vga wind هست ولی cosmos s فاقد آن

طریقه قرار گیری هارد در cosmos به نظر من بهتر از cosmos s هست

cosmos s فقط دارای Side fan هست که cosmos اونو نداره

ممنون میشم راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

1- بفرمایید تا چقدر میخواهید هزینه کنید

2- چندتا کارت گرافیک دارید

3- پردازنده و کولر آن را چی انتخاب نموده اید

در خصوص تفاوت های Cosmos 1000 و سری S بله درست است که میتوان به علت تفاوت نوع آلیاژ دانست

و همچنین نواقصی که در سری 1000 بود

خوب ببین دوست عزیز درست است که سری S دارای VGA Wind نیست اما طراحی بگونه ای است که دما

در ناحیه گرافیک بهتر از سری 1000 است

در کل باید ببینید میخواهید چیکار کنید، مثلا اگر تعداد هارد های شما مثل من حداقل 4 تا است و تنها یک

کارت گرافیک استفاده میکنید به نظر من با هزینه کمتر از سری S میتوانید سری 1000 را بردارید

لینک به دیدگاه

1-300

2-یک ولی بخاطر آینده نگری دوتا در نظر گرفتم

3-core i 7 920 فعلا v8 شاید در آینده خنک کننده مایع

من کیسی می خواهم که در حالت load یتونم تا 12 ساعت به راحتی کار کنم

لطفا در مورد تفاوت و مزیت های قرار گیری هارد در 1000 و1100 کمی توضیخ دهید به نظر خودم مزیت 1000 به اینه که کابل ها رو راحت تر مشه کنترل کرد

ممنون از راهنمایتون

لینک به دیدگاه

با سلام

54n4yj7qcuen4to9tdv.jpg

تعصب ! بگم ،مگه نمیدونی شرکت لیان لی هم برای ایرانه ( اینم مدرکش ) دی: :|:->

تصویر هم مهم نشان دادن فضا بود که عکس دیگه ای در دست نداشتم

در مورد اینکه آیا ارزش این رو داره که کاهش سرعت فن داشته باشیم باید بگم بله هرچند میتونم بگم که اگر صدای چلنجر و ونگار کمتر نباشه بیشتر هم نیست .

در مورد کنترل فن اگر قرار باشد اضافه کنیم که میشود case modding برادر ، ما در مورد داشته های کیس ها صحبت میکنیم و گرنه اگر قرار بر case modding باشد تا چند وقت دیگر قرار است یک ونگارد جور کنم و آن وقت میتوانی ببینی که کیس چلنجر و ونگارد چه قدرت case modding دارند و میشود آنها را به خنکترین کیس جهان از هر نظر تبدیل کرد البته اگر نخواهیم مقدار صدای تولید شده را به حساب آوریم ( البته اگر یادتان باشد کیسی که برای نمایشگاه آماده کرده بودم تقریبا 9 عدد فن 12 داشت که با هم کار میکردن ولی هر کس که کیس را میدید به کم صدا بودنش اقرار میکرد ! البته متاسفانه شما و جناب خسروی گرامی قدم بر روی چشمان ما نگزاشتین و به نمایشگاه نیامدید تا از نزدیک بیشر با هم دیگر آشنا شویم)

در مورد اینکه این سیستم بر روی هر کیسی جواب میدهد من شک دارم چون نوع قرار گیری odd ها بسیار مهم است که به این سیستم اشکالی وارد نکند و در مورد کولینگ های سایلنت مطمئنا این نوع سیستم خنک کنندگی از سیستم خنک کنندگی cosmos در رده بالاتری خواهد بود .

در مورد کارت گرافیک شما باید بگویم که کارت شما مشکل داره چرا عیب میزاری روی کیس :1. (38): این مورد رو قبول دارم ولی الان چند درصد کارت گرافیک ها از این سیستم استفاده میکنند .

علی جان این قضیه قرار گیری پاور رو شما برای ما کردین معضل اجتماعی در واقع هر کیسی معرفی میکنیم یا میخواهیم مود کنیم به این قضیه اشاره میکنید . آخه علی جان این مورد که یک استاندارد نیست در واقع یک ایده جالب است و مهمتری عامل استفاده از این سیستم تنها پایداری کیس است فقط پایداری کیس و در درجه دوم بهتر خنک کردن پاور، وهوشمندانه بکار بردن از آن جهت است که شما همان طور که در تصویر قبلی میبینید در کیس cosmosبه این نتیجه میرسید که یک فضای مناسب کیس از بین رفته و عملا فضای کیس کوچک شده در صورتی که در چلنجر و ونگارد ا با قرار دادن پاور در بالا فضا را در اختیار کاربر گزاشته ،در ضمن از نظر من کیس cosmos باید در رده کیسهای Super Mid Tower قرار بگیرد یعنی با کیس vangurd مقایسه شود چرا که با توجه به پایه های خود کیس ارتفاع کیس از 59cm به 53 تا 55cm میرسد و باز هم به خاطر استفاده از پاور در کف کیس که خود پاور باز از کف کیس 2تا 4cm فاصله دارد فضای کیس کم میشود و فقط در مشخصات عنوان میشود ارتفاع کیس 598mm ولی عملا کمتر از 50 سانت به کاربر فضا میدهد و از این روست که من میگویم cosmos باید با ونگارد مقایسه شود و حتی من استفاده از پاور در کف کیس را برای cosmos یک نقص میدانم چرا که فضای کیس روا از بینه برده در واقع طراح فقط برای اینکه بتواند در سقف کیس فن قرار دهد پاور را به کف کیس منتقل کرده و در ضمن باید به این نکته توجه کرد که اگر از این سیستم استفاده کنیم یعنی در سقف از فن استفاده کنیم باید تقریبا 4 تا 5 سانت فاصه با مین بورد قرار دهیم که این خود باعث کاهش فضا میشود و همان طور که در بنچمارکها میبینید این باعث میشود که cosmos در مقایسه دمای cpu شکست رو پذیرا باشد البته درست که مقدار این تفاوت کم است ولی همین مقدار برای اوورکلاک دردسر میشود .و البته در مورد دمای هارد هم اگر کاربر هاردها را به بالای کیس منتقل کند تا دمای هاردها را فن 14 سانت به بیرون منتقل کند مشکل کاملا برطرف خواهد شد

در مورد فضای آزاد کیس در پائین کیس حال شما بگویید که در cosmos که حتی چند سانت هم فضا برای کاربر نیست آیا اگر کاربری بعدا ا هوای Crossfire X به سرش بزند چکار میتواند کند در ضمن شما این را هم در نظر بگیرید که موقعی که پاور در کف قرار گیرد دقیقا مانند cosmos ، قسمت برد پاور به سمت داخل کیس است و مطمئنا چنان چه کارت dvb و کارتهای دیگر که تولید گرما میکنند تاثیری بر برد پاور دارند یا کارتهایی مانند کارت گرافیک که هوا را استفاده میکنند و دقیقا این هوا را از روی پاور گذر کرده و به گرافیک میرسد تاثیری بر دمای گرافیک نخواهد گذاشت البته درست است که در آن تست cosmos نتیجه بهتری گرفته ولی باید آن شرایط را هم بررسی کرد در ضمن محل قرار گیری هاردها کاملا متغییر است و شما میتوانید در جای کاملا مناسبی هارها را قرار دهید که این مسئله مرتفع شود در واقع مسئله آنقدر حاد نیست که شما آنچنان ایرادی بر این کیس میگیرد که گویا با یک کیس رده پائین طرف هستیم هر چه باشد این کیسی کاملا حرفه ای میباشدو قضیه گرمای بیشتر گرافیک هم همان طور که عنوان کردم اگر هاردها را در بالا قرار دهیم مطمئنا باز هم در دمای گرافیک برتر خواهد بود.

در مورد بنچ مارک هم شما علی جان چه سایتی را قبول دارید . خواهشا سایت تامز رو معرفی نکنید .

خوب ایراد من در خصوص تک گرافیک است، کسی که یک کاربر عادی با یک کارت گرافیک است آیا برای او مشکل نخواهد بود؟

پس میتوان نتیجه گرفت چلنجر اصولا برای سیستم های رده سرور و workstation ها مناسب است نه همه کاربران

کاملا مخالفم ، آیا تمام کاربرها تنها از کارت گرافیک استفاده میکنند که هر کس که از یک کارت استفاده کرد باید قید چنین کیسهایی رو بزند ! پس کارتهای دیگری همچون dvb و .... چه آیا آنها تولید گرما نمیکنند .

علی جان در خصوص اون جریان و پیشنهاد من سال گذشته تو سایت سخت افزار طرح دقیق و بحث کامل کردیم که خود مهندس هم

قبول داشتند

گشتم نبود ، لطفا لینک را محبت کنید تا اون بحث را نیز بررسی کنیم .

خوب به نظر شما با توجه به فضا بیشتر چلنجر آیا باز میتوان مدعی بود که در همه زمینه ها بهتر است؟

تازه اگر امتیاز ظاهر هم اضافه کنیم چلنجر جایی به نظر من برای حرف زدن ندارد.

بشخصه حاظرم در یک محیط استاندارد و دستگاه نویز سنج و شرایط یکسان این دو کیس را مقایسه نماییم

خب حالا که cosmos از فضای کمتری برخوردار است آیا در همه زمینها برتر است یا برتریش نسبت به چلنجر کمتر است البته با توجه به حنس بدنه cosmos 1000 باید از گزینه ها حذف شود .

من هم حاظر به این تست هستم و البته اگر زمانی شما به تهران آمدید اگر بتوانید کیس خود را به همرا بیاورید تا این تست را انجام دهیم بسیار خوشحال خواهیم شد چون میتوان تمامی امکانات رو تهیه کرد و فقط من کیس cosmos در اختیار ندارم وگرنه این تست رو انجام میدادم

باز هم میگویم که اگر قرار باشد من بشخصه کیسی رو انتخاب کنم حتما vanguard خواهد بود زیرا با توجه به بررسی خود به این نتیجه رسیدم که از کیس cosmos برتر است حداقل د رکارایی به هزینه حرف اول را میزند و همچنین در مورد چلنجر هم هزینه به کارایی باز هم ترازو به نفع vanguard سنگینی میکند و البته اگر بخواهم بین چلنجر و cosmos یکی رو انتخاب کنم حتما چلنجر خواهد بود در واقع آخر انتخاب من از سر اجبار cosmos خواهد بود در ضمن اگر فاکتور راحتی اسمبل را به این فاکتور ها بخوایم بیفزائیم مطمئنا چلنجر و نگارد بهترین انتخاب خواهند بود .

لینک به دیدگاه

در مورد اینکه آیا ارزش این رو داره که کاهش سرعت فن داشته باشیم باید بگم بله هرچند میتونم بگم که اگر صدای چلنجر و ونگار کمتر نباشه بیشتر هم نیست .

علی جان، تعصب یعنی همین، تا امتحان نکنیم من قبول ندارم :|

در مورد کنترل فن اگر قرار باشد اضافه کنیم که میشود case modding برادر

کنترل فن هم یه Drive BAY است، چهع ربطی به Case MODDING دارد! ( علی بهونه گیر :D )

در مورد کولینگ های سایلنت مطمئنا این نوع سیستم خنک کنندگی از سیستم خنک کنندگی cosmos در رده بالاتری خواهد بود .

روی چه اصلی این حرف را میزنید؟

در مورد کارت گرافیک شما باید بگویم که کارت شما مشکل داره چرا عیب میزاری روی کیس

علی جان، چندتا کارت مخصوص اورکلاک میخواهی که نشونت بدم که از این نوع کولینگ استفاده میکنند؟

آخه علی جان این مورد که یک استاندارد نیست در واقع یک ایده جالب است

علی جان در خصوص استاندارد بودن محل نصب پاور باید بگم، اگر یک نوع استاندارد در نظر گرفته نشود پس هیچ

چیزی نمیتواند لقب استاندارد داشته باشد ( باشه هر طور شما دوست داری یک ایده جالب، اما کارآمد :D )

در کیس cosmosبه این نتیجه میرسید که یک فضای مناسب کیس از بین رفته و عملا فضای کیس کوچک شده در صورتی که در چلنجر و ونگارد ا با قرار دادن پاور در بالا فضا را در اختیار کاربر گزاشته

خوب شما میگید فضای کیس در نصب پاور در قسمت پایین کیس هدر رفته است، خوب منم هدر رفتن قسمت

پایین چلنجر را با دلیل برایتان گفتم :D

از نظر من کیس cosmos باید در رده کیسهای Super Mid Tower قرار بگیرد یعنی با کیس vangurd مقایسه شود چرا که با توجه به پایه های خود کیس ارتفاع کیس از 59cm به 53 تا 55cm میرسد و باز هم به خاطر استفاده از پاور در کف کیس که خود پاور باز از کف کیس 2تا 4cm فاصله دارد فضای کیس کم میشود و فقط در مشخصات عنوان میشود ارتفاع کیس 598mm ولی عملا کمتر از 50 سانت به کاربر فضا میدهد و از این روست که من میگویم cosmos باید با ونگارد مقایسه شود

پس طبق گفته شما ما حق نداریم Cosmos S را با چلنجر مقایسه کنیم چون یکی Full Tower است و دیگری

Super Full Tower، حاله میشه بگید به من Super Full Tower ها برای چه کارهایی انتخاب میشوند؟

قبول ما ونگارد را با Cosmos مقایسه میکنیم ( اینطوری ونگارد بیشتر ضرر میکند :D )

حتی من استفاده از پاور در کف کیس را برای cosmos یک نقص میدانم چرا که فضای کیس روا از بینه برده در واقع طراح فقط برای اینکه بتواند در سقف کیس فن قرار دهد پاور را به کف کیس منتقل کرده و در ضمن باید به این نکته توجه کرد که اگر از این سیستم استفاده کنیم یعنی در سقف از فن استفاده کنیم باید تقریبا 4 تا 5 سانت فاصه با مین بورد قرار دهیم که این خود باعث کاهش فضا میشود و همان طور که در بنچمارکها میبینید این باعث میشود که cosmos در مقایسه دمای cpu شکست رو پذیرا باشد

علی جان، طراح تنها برای قرار دادن فن در سقف پاور را به پایین انتقال نداده است، اینرا خود شما هم خوب میدانید

در خصوص وضعیت دما در CPU مربوط به کیس Cosmos من قبول دارم اما همون3 درجه را با یک تنظیم درست جریان

میتوان کاری کرد که از چلنجر کمتر نباشد در همون اندازه باشد :D

البته در مورد دمای هارد هم اگر کاربر هاردها را به بالای کیس منتقل کند تا دمای هاردها را فن 14 سانت به بیرون منتقل کند مشکل کاملا برطرف خواهد شد

علی جان توجیه بیخود نکنید، اگر هارد به ناحیه بالا منتقل شود که حرارت قسمت رم و پردازنده افزایش می یابد

و در ضمن فنی که جریان بیرون را به ناحیه رم و پردازنده میفرستد را دیگر نخواهیم داشت :D

در مورد فضای آزاد کیس در پائین کیس حال شما بگویید که در cosmos که حتی چند سانت هم فضا برای کاربر نیست آیا اگر کاربری بعدا ا هوای Crossfire X به سرش بزند چکار میتواند کند در ضمن شما این را هم در نظر بگیرید که موقعی که پاور در کف قرار گیرد دقیقا مانند cosmos ، قسمت برد پاور به سمت داخل کیس است و مطمئنا چنان چه کارت dvb و کارتهای دیگر که تولید گرما میکنند تاثیری بر برد پاور دارند یا کارتهایی مانند کارت گرافیک که هوا را استفاده میکنند و دقیقا این هوا را از روی پاور گذر کرده و به گرافیک میرسد تاثیری بر دمای گرافیک نخواهد گذاشت البته درست است که در آن تست cosmos نتیجه بهتری گرفته ولی باید آن شرایط را هم بررسی کرد در ضمن محل قرار گیری هاردها کاملا متغییر است و شما میتوانید در جای کاملا مناسبی هارها را قرار دهید که این مسئله مرتفع شود در واقع مسئله آنقدر حاد نیست که شما آنچنان ایرادی بر این کیس میگیرد که گویا با یک کیس رده پائین طرف هستیم هر چه باشد این کیسی کاملا حرفه ای میباشدو قضیه گرمای بیشتر گرافیک هم همان طور که عنوان کردم اگر هاردها را در بالا قرار دهیم مطمئنا باز هم در دمای گرافیک برتر خواهد بود.

شما یه کارت بفرست واسه من واست کراس فایر میکنم، شما در Cosmos بخصوص سری S هیچ مشکلی در

بستن 2 عدد کارت گرافیک نخواهید داشت

خوب کسی که میخواهد 3 تا DVB و 2 یا 3 تا گرافیک ببندد آیا کار خانگی دارد یا یک WorkStation است؟!!!

چنین کسی دنبال کیس های سرور خواهد رفت یعنی Super Full Tower که اون موقع رقبایی در ترمالتک برای

چلنجر هستند مثل Mazart

حالا غیر از کارت گرافیک و DVB چه کارتی است که حرارت بالا دارد؟

در ضمن همینجا به دوستانی که قصد استفاده از DVB را دارند، طبق همیشه استفاده از کارت اینترنال را توصیه

نمیکنم، علتش هم مشکلاتی است که این کارت ها برای مادربورد ها ایجاد میکنند و باعث نابودی گارانتی میشوند

در نهایت علی جان شما دارای با تعصب روی کیس چلنجر نگاه میکنید ( خدا میدانیدش )

اما من میگم هر کدام در زمینه کاری خود جز بهترین ها هستند

اگر مسئله دما گرافیک حاد نیست چرا حدود 16 درجه اختلاف o:-)

در مورد بنچ مارک هم شما علی جان چه سایتی را قبول دارید . خواهشا سایت تامز رو معرفی نکنید .

سایت تامز را بشخصه در این 2 سال اخیر قبول ندارم، هیچ سایتی هم براحتی قبول نمیکنم نگر اینکه توضیحات

مقاله اش واقعا برای منطقم قابل قبول باشد

کاملا مخالفم ، آیا تمام کاربرها تنها از کارت گرافیک استفاده میکنند که هر کس که از یک کارت استفاده کرد باید قید چنین کیسهایی رو بزند ! پس کارتهای دیگری همچون dvb و .... چه آیا آنها تولید گرما نمیکنند .

من که گفتم کسی که قصد کار حرفه ای دارد میرود 365 تومن میدهد و چلنجر بر میدارد اما برای یه کاربر خانگی

و دفتری که قصد بستن چندین گرافیک و DVB را ندارد اصلا چلنجر بصرفه نیست ( در حالیکه ظاهر هم در نظر نگیریم )

گشتم نبود ، لطفا لینک را محبت کنید تا اون بحث را نیز بررسی کنیم .

در سایت سخت افزار همان تاپیک های بحث کیس بگردید پیدا میکنید

خب حالا که cosmos از فضای کمتری برخوردار است آیا در همه زمینها برتر است یا برتریش نسبت به چلنجر کمتر است البته با توجه به حنس بدنه cosmos 1000 باید از گزینه ها حذف شود .

از قبل گفتم این 2 در دو زمینه مختلف هستند، اما بازم بخواهیم مقایسه کنیم براساس همان مقاله شما با یه

کافیگ درست جریان و کولر مناسب Cosmos S در یک کار خانگی و دفتری برتر خواهد بود

در ضمن قیمت Cosmos S حدود 117 دلار است، ولی چلنجر حدود 328 دلار، با این وجود کدام بهتر است!!!

باز هم میگویم که اگر قرار باشد من بشخصه کیسی رو انتخاب کنم حتما vanguard خواهد بود زیرا با توجه به بررسی خود به این نتیجه رسیدم که از کیس cosmos برتر است حداقل د رکارایی به هزینه حرف اول را میزند و همچنین در مورد چلنجر هم هزینه به کارایی باز هم ترازو به نفع vanguard سنگینی میکند و البته اگر بخواهم بین چلنجر و cosmos یکی رو انتخاب کنم حتما چلنجر خواهد بود در واقع آخر انتخاب من از سر اجبار cosmos خواهد بود در ضمن اگر فاکتور راحتی اسمبل را به این فاکتور ها بخوایم بیفزائیم مطمئنا چلنجر و نگارد بهترین انتخاب خواهند بود .

شما یکبار با Cosmos کار کنید راحتی نصب را تجربه خواهید نمود :D

بله شما مختارید ونگارد و چلنجر را بخرید، نظرتان محترم است اما حق تحمیل نظر به دیگران را ندارید :D

میدونم هرچی جوابتان را بدهم باز شما ساز خود را میزنید، خواهشا دوستان را گمراه نکنید و منطقی بحث کنید

2-یک ولی بخاطر آینده نگری دوتا در نظر گرفتم

3-core i 7 920 فعلا v8 شاید در آینده خنک کننده مایع

من کیسی می خواهم که در حالت load یتونم تا 12 ساعت به راحتی کار کنم

لطفا در مورد تفاوت و مزیت های قرار گیری هارد در 1000 و1100 کمی توضیخ دهید به نظر خودم مزیت 1000 به اینه که کابل ها رو راحت تر مشه کنترل کرد

ممنون از راهنمایتون

دوست عزیز Cosmos، چلنجر و کلا کیس های رده بالا مثل اینها گونه ای طراحی شده است که مشکلی ندارند و من Cosmos از

صبح ساعت 6 که روش میشود برای پردازش روی لود بالا تا شب ساعت 12 بدون ریست، قبلا که Q6600 و یک NV120 روش بود

در حالت اور 2.8 و رم روی 1000 تایمینگ 4 حرارت پردازنده از 30 نهایت 32 بالاتر نمیرفت

اولین مدل Cosmos که وارد بازار شد سری 1000 بود که هنوزم لقب Maximum PC را دارد مشکلی که داشت برای ESA بهینه

نبود، که در مدل 1010 یک فن 12 سانتی روی در قرار گرفت که بنوعی این رده کیس را زیر سئوال برد

اما مزیت این 2 مدل

1- نصب راحت 6 هارد و محلی برای نصب راحت فن جهت خنکسازی هاردها

2- VGA Wind

3- طراحی مناسب برای نسب واترکولینگ هایی در داخل مثل کولر مستر مدل AquaGate Max که من هنوز در رویاش هستم

4- قابلیت تنظیم جریان هوا براساس نظر شما

5- محکم ایستادن کیس بدون لرزش ( به نوعی علتش نسب پاور در ناحیه پایین است )

6- دارای فیلتر های هوا قابل شستشو حتی برای پاور :-> که هر هفته یا 2 هفته تمیز کنید دیگر به تمیز کردن کیس در دوره 3

ماه نخواهید داشت، غبار تاثیر مستقیمی روی حرارت دارد

و در مدل 1010 علاوه بر موارد بالا یه فن 12 سانتی روی در برای گرافیک ایجاد گردید که Active باشد نه VGA Wind

اما مدل سری S که تحولی بود

1- تغییر آلیاژ به آلومینیم

2- طراحی زیبا

3- حذف در جلو کیس

4- نصب یک فن 20 سانتی با فیلتر روی در برای خنک کنندگی بهتر کارت های PCI و گرافیک و تولید گردش هوا بصورت

اکتیو در کیس

5- تغییر دکمه ها به حالت لمسی برای روشن و خاموش کردن ( عیب نداشتن دکمه ریست )

6- نصب 3 فن 14 در ناحیه بالای کیس

7- تغییر روش قرارگیری هارد ها در این مدل ( به گفته یکی از بازاریاب های کولر مستر در سری نسل آینده به مدل تغییر 1000 خواهد کرد )

لینک به دیدگاه

با سلام

فایده ای نداره علی جان من هرچی میگم شما میگی تعصب به هر حال

علی جان، تعصب یعنی همین، تا امتحان نکنیم من قبول ندارم

خود این مورد رو امتحان کردم

علی جان، چندتا کارت مخصوص اورکلاک میخواهی که نشونت بدم که از این نوع کولینگ استفاده میکنند؟

این چند تا چند درصد کارتها رو تشکیل میدن ؟

علی جان در خصوص استاندارد بودن محل نصب پاور باید بگم، اگر یک نوع استاندارد در نظر گرفته نشود پس هیچ

چیزی نمیتواند لقب استاندارد داشته باشد ( باشه هر طور شما دوست داری یک ایده جالب، اما کارآمد )

ما رو کچل کردی هرچند کچل هستیم ، باشه این یه عیب بزرگ

خوب شما میگید فضای کیس در نصب پاور در قسمت پایین کیس هدر رفته است، خوب منم هدر رفتن قسمت

پایین چلنجر را با دلیل برایتان گفتم

من هم گفتم اگر کسی به سرش بزند از Crossfire X استفاده کند دیگر نمیشود گفت هدر رفتن فضا .

قبول ما ونگارد را با Cosmos مقایسه میکنیم ( اینطوری ونگارد بیشتر ضرر میکند )

ما هرچی بگیم شما میگی ونگارد و چلنجر آشغال حالا چه با مدرک چه بی مدرک امیدوارم مدرک در ... موجود باشه :|

شما یه کارت بفرست واسه من واست کراس فایر میکنم، شما در Cosmos بخصوص سری S هیچ مشکلی در

بستن 2 عدد کارت گرافیک نخواهید داشت

خوب کسی که میخواهد 3 تا DVB و 2 یا 3 تا گرافیک ببندد آیا کار خانگی دارد یا یک WorkStation است؟!!!

علی جان گفتم Crossfire X نگفتم Crossfire پس مشکل داریم . آیا به نظر شما تمام گیمرها کارهای فوق گرافیکی میکنند یا فقط بازی که از چند کارت استفاده میکنند

اگر مسئله دما گرافیک حاد نیست چرا حدود 16 درجه اختلاف

شما مطمئن باش اون کسی که داشته تست رو میگرفته عاشق بوده وگرنه اگر همون سیستم رو روی یک کیس 100 هم ببندی این مقدار گرما نخواهد داشت چه برسد به یک کیس که تماما از آلومینیوم است و یک سیستم انتقال حرارت عالی دارد .

من که گفتم کسی که قصد کار حرفه ای دارد میرود 365 تومن میدهد و چلنجر بر میدارد اما برای یه کاربر خانگی

و دفتری که قصد بستن چندین گرافیک و DVB را ندارد اصلا چلنجر بصرفه نیست ( در حالیکه ظاهر هم در نظر نگیریم )

خوب علی جان شما فکر کردین چه اشخاصی میروند بالای 300 هزارتومان پای کیس میدهند فکر کردین شخصی همچون من که تنها از یک گرافیک نهایت 100 هزارتومانی استفاده میکنم و یا کسی که گرانترین قطعه سیستمش میشود 400 یا 300 ، مطمئنا کسی به سوی این کیسها میرود که سیستم قوی دارد و انتظار زیادی هم دارد .

در سایت سخت افزار همان تاپیک های بحث کیس بگردید پیدا میکنید

من کلی گشتم نبود ، اگر محبت کنید و پیدا کنید منون میشوم چون بنده در آن سایت پستهای شما رو که نگاه میکردم پیدایش نکردم .

از قبل گفتم این 2 در دو زمینه مختلف هستند، اما بازم بخواهیم مقایسه کنیم براساس همان مقاله شما با یه

کافیگ درست جریان و کولر مناسب Cosmos S در یک کار خانگی و دفتری برتر خواهد بود

در ضمن قیمت Cosmos S حدود 117 دلار است، ولی چلنجر حدود 328 دلار، با این وجود کدام بهتر است!!!

من در پستهای قبل هم گفتم که ما نباید بحث قیمت را در نظر بگیریم در سایتهای خارجی چون همین نتیجه ای بدست می آید که شما به آن رسیدید من به شما قول میدهم عمرا نخواهید توانست cosmos s را در ایران زیر 300 هزار تومان و چه بسا زیر 350 هزار تومان خریداری کنید در واقع اگر قیمت 117 دلار است پس باید این کیس را در ایران نهایت با قیمت 150 هزار تومان باشد نه بالای 300 و چه بسا 350 هزار تومان اگر شما بتوانید با قیمت 150 هزار تومان در ایران فراهم کنید من از شما یک کشتی از این محصول خریدارم در واقع بحث بنده این است که چلنجر و cosmos s با توجه به قیمت بالای 300 هزارتومان چندان هزینه به کارایی خوبی ندارند و cosmos 1000 هم به دلیل جنس آلیاژ و طراحی داخلی که بنده اصلا آن را قبول ندارم به صرفه نیست که این موجب میشود vanguard را انتخاب کنم فکر کنم شما این را قبول داشته باشید که با توجه به این که cosmos 1000 دارای بدنه SECC و قیمت 275 هزار تومان این محصول ( واقعا نوبره که ما برای یک کیس که از SECC استفاده میکند 275 هزار تومان بدهیم ) اصلا خریدش به صرفه نخواهد بود ، شما خود میگویید cosmos sیک تحول بود پس یعنی cosmos 1000 دارای مشکلاتی بوده پس مطمئنا با توجه به مسائلی که گفتم اصلا ارزش خرید ندارد در واقع تمام بحث ما بر سر cosmos s است

بله شما مختارید ونگارد و چلنجر را بخرید، نظرتان محترم است اما حق تحمیل نظر به دیگران را ندارید

بله حق تحمیل به دیگران را ندارم ولی حق این را دارم که نظر دوست خود را عوض کنم :D:->

در کل علی جان به نظرم پایان بحث است و اگر بخواهم نتیجه گیری کنم باید بگویم که cosmos 1000 ابا توجه به جنس بدنه و قیمت وکارائی ارزش خرید ندارد

challenger برای کارهایی حرفه ای ، استفاده برای سرور ، کارهای اداری مناسب است

cosmos s برای کاربرهای حرفه ای که قطعات حرفه ای تهیه میکنند و میخواهد هزینه زیادی برای یک کیس بپردازند مناسب است ( بالای 300 هزار تومان و چه بسا 350 هزار تومان به خاطر نا منظم بودن ورد این محصول و گاها ورود این محصول به جز وارد کننده اصلی)

vanguard برای کاربرهای حرفه ای که قطعات حرفه ای تهیه میکنند و میخواهد کیسی داشته باشند که هزینه به کارایی مناسبی داشته باشد مناسب است ( با توجه به قیمت 240 هزار تومان )

در کل باز هم میگوییم کیس ونگارد مناسب ترین انتخاب خواهد بود و اگر بخواهم خود کیسی انتخاب کنم بی شک این کیس خواهد بود هرچند که تا چند ماه دیگر تهیه خواهم کرد .

لینک به دیدگاه

ما هرچی بگیم شما میگی ونگارد و چلنجر آشغال حالا چه با مدرک چه بی مدرک امیدوارم مدرک در ... موجود باشه

علی جان ببین بازم منظوری را که خودت خواستی برداشت کردی، من هم از مزایا و هم معایب چلنجر گفتم، و گفتم هر کدام در

زمینه کاری خود مناسب است

شما مطمئن باش اون کسی که داشته تست رو میگرفته عاشق بوده وگرنه اگر همون سیستم رو روی یک کیس 100 هم ببندی این مقدار گرما نخواهد داشت چه برسد به یک کیس که تماما از آلومینیوم است و یک سیستم انتقال حرارت عالی دارد .

علی جان اگر عاشق بوده چرا پس برای نتایج Cosmos عاشق نبوده :| ببین تنها آلیاژ خوب کافی نیست

در ضمن سایتی هم بود که خود شما به عنوان رفرنس معتبر ارائه کردید :D

ما نباید بحث قیمت را در نظر بگیریم در سایتهای خارجی چون همین نتیجه ای بدست می آید که شما به آن رسیدید من به شما قول میدهم عمرا نخواهید توانست cosmos s را در ایران زیر 300 هزار تومان و چه بسا زیر 350 هزار تومان خریداری کنید در واقع اگر قیمت 117 دلار است پس باید این کیس را در ایران نهایت با قیمت 150 هزار تومان باشد نه بالای 300 و چه بسا 350 هزار تومان اگر شما بتوانید با قیمت 150 هزار تومان در ایران فراهم کنید من از شما یک کشتی از این محصول خریدارم در واقع بحث بنده این است که چلنجر و cosmos s با توجه به قیمت بالای 300 هزارتومان چندان هزینه به کارایی خوبی ندارند و cosmos 1000 هم به دلیل جنس آلیاژ و طراحی داخلی که بنده اصلا آن را قبول ندارم به صرفه نیست که این موجب میشود vanguard را انتخاب کنم فکر کنم شما این را قبول داشته باشید که با توجه به این که cosmos 1000 دارای بدنه SECC و قیمت 275 هزار تومان این محصول ( واقعا نوبره که ما برای یک کیس که از SECC استفاده میکند 275 هزار تومان بدهیم ) اصلا خریدش به صرفه نخواهد بود ، شما خود میگویید cosmos sیک تحول بود پس یعنی cosmos 1000 دارای مشکلاتی بوده پس مطمئنا با توجه به مسائلی که گفتم اصلا ارزش خرید ندارد در واقع تمام بحث ما بر سر cosmos s است

علی جان من موقع بحث در خصوص یک محصول کاری به قیمت داخلی ندارم، دریا کامپیوتر هم اگر انصافش مثل گرین بود و نمایندگی

درستی بود میتوانست باندک اختلافی با قیمت جهانی این کیس را عرضه نماید

بله بشخصه اگر در ایران بخواهم 275 بدهم یه ThermalTake Mazart بر میدارم (شوخی کردم) :D

ونگارد را مسلما انتخاب نمیکردم و اگر بیشتر میتوانستم ( 80 تومن بیشتر ) مسلما چلنجر بر میداشتم o:-)

در کل علی جان به نظرم پایان بحث است و اگر بخواهم نتیجه گیری کنم باید بگویم که cosmos 1000 ابا توجه به جنس بدنه و قیمت وکارائی ارزش خرید ندارد

علی جان به نظر من با قیمت 190 تومن ( امان از دست دریا کامپیوتر ) و کارایی در حد ونگارد و بهتر برای یک سیستم خانگی و دفتری

ارزش خرید را خواهد داشت :D

لینک به دیدگاه

با سلام

بله بشخصه اگر در ایران بخواهم 275 بدهم یه ThermalTake Mazart بر میدارم (شوخی کردم)

ونگارد را مسلما انتخاب نمیکردم و اگر بیشتر میتوانستم ( 80 تومن بیشتر ) مسلما چلنجر بر میداشتم

ThermalTake Mazart که یه کیس Media هست و قضیش اصلا فرق میکنه و مطمئنا توی ایران باید 500 هزار تومان براش پرداخت کرد و شما دارین تمام قیمتها رو به دلار میدین به هر حال درسته علی جان شما میتونید از خارج کشور تهیه کنید اما آیا همه این امکان رو دارن ؟ پس باید در مورد قیمتی که موجوده بحث کنیم که باز هم میگم که وقتی ما با قیمت 275 هزار تومان باید cosmos 1000 رو تهیه کنیم پس دیگه ارزش خرید نداره در ضمن cosmos 1000 هیچگاه از ونگارد بهتر نخواهد بود ( حالا چه این مطلب رو از روی تعصب بگم چه واقعیت باشه ) در مورد cosmos s بازهم میگم که مطمئنا شما باید حداقل با قیمت بالای 300 هزار تومان تهیه کنید

من باز هم میگم علی جان که شما باید حتما قیمت رو در نظر بگیرن خود کولر مستر هم به این واقفه که cosmos بیش از 150 دلار برای این کیس هزینه اضافی است اما ما باید این کیس رو بالای 300 هزار تومان خریداری کنیم که خود شما هم بر این واقفید که اگر قرار باشد بالای 300 هزار تومان هزینه کیس بپردازیم بهتر است که چلنجر خریداری شود پس cosmos در صورتی ارزش خرید دارد که به قیمت جهانی خود نزدیک باشد .

در کل باز هم میگوییم که کیس ونگارد مناسب ترین کیس میباشد . در مورد اینکه هر دو کیس برای کاری ساخته شده اند را قبول ندارم چون وقتی شرکت سازنده اسم full tower را بر روی محصول خود میگزارد یعنی دارد در رده full tower رقابت میکند حال این که این برای یک کارت گرافیک مناسب است و آن یکی برای چند گرافیک درست به نظر نمی آید .

در کل اگر تا یک هفته با هم بحث کنیم باز حرفهای خودمان را خواهیم زد چون من با تحقیق به یک نتیجه رسیدم و شما هم با تحقیقات خودتان به یک نتیجه که البته منجر به خرید هم شده ( البته علی جان شما با توجه به این که از کیس cosmos 1000 استفاده میکنید بیشتر تعصب روی این محصول دارید ولی بنده از ونگارد استفاده نمیکنم که بخواهم این مسئله را بپذیرم که در انتخاب خودم اشتباه کردم و هر آن میتوانم انتخاب خود را تغییر بدهم و در واقعت تعصب آنچنانی روی این محصول ندارم)

باز هم میگویم . فقط ونگارد .:->

لینک به دیدگاه

در کل اگر تا یک هفته با هم بحث کنیم باز حرفهای خودمان را خواهیم زد چون من با تحقیق به یک نتیجه رسیدم و شما هم با تحقیقات خودتان به یک نتیجه که البته منجر به خرید هم شده ( البته علی جان شما با توجه به این که از کیس cosmos 1000 استفاده میکنید بیشتر تعصب روی این محصول دارید ولی بنده از ونگارد استفاده نمیکنم که بخواهم این مسئله را بپذیرم که در انتخاب خودم اشتباه کردم و هر آن میتوانم انتخاب خود را تغییر بدهم و در واقعت تعصب آنچنانی روی این محصول ندارم)

علی جان من تعصبی روی Cosmos 1000 ندارم، زمانیکه من تهیه کردم هیچ کیس قابل رقابتی با آن در ایران نبود، حتی من منتظر

چلنجر بودم که اون زمان آقای عمرانی قرار بود با 380 ارائه بدهند، که متاسفانه کلی بابت چلنجر و Cosmos منتظر شدم Cosmos حدود

3 تا 5 ماه زودتر وارد شد.

الانم اگر قرار باشد Cosmos با قیمت حداکثر 190 اراده شود آنرا انتخاب مینمایم، اما اگر قرار به ارائه با قیمت بالا باشد همانطور که

قبلا گفتم چلنجر را بر میدارم نه ونگارد

مطمئنا اگر دریا کامپیوتر سیاست بهتری داشت اوضاع اینطوری نبود ( جریانات و دستهای پشت گمرکی هم بماند )

در کل من قیمت را به دلار گفتم تا شما از نظر فنی وجهانی متوجه مقایسه باشید و بدانید چه طراحی را با چه هزینه ای مقایسه

میکنید.

لینک به دیدگاه

با سلام

قیمت Cosmos S

http://www.shopbot.com.au/pp-cooler-master-cosmos-s-price-97239.html

شما مطمئن باش هیچ گاه با قیمت 190 وارد نخواهد شد مگر کسی پیدا شود و انصاف به خرج دهد هر چند لینک قیمت محصول رو در بالا گزاشتم

لینک به دیدگاه

این بنده خدا اومد یه کیس بخره از ترس این بحثها اصلا فرار کرد گفت که ولش کن من کیس نخواستم :|

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...