رفتن به مطلب

بین دو کارت گرافیک کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من کاملا با نظر arman_pc موافقم.

در ضمن دوست عزیزی که می گی gta iv بد optimizr شده.

زیر سوال بردن rockstar که یکی از شرکت های معروف در زمینه بازی سازی هست و یکی از پرفروش ترین بازی های دنیا رو می سازه، کار بزرگیه.

اگه gta iv به هر دلیلی بد بود امتیاز 10 برای 360 و ps3 و 9 برای pc از gamespot نمی گرفت.

معمولا تو اجرای gta iv بیشتر از رم مشکل می خورن نه گرافیک.

شما با یه 9600 هم می تونی gta iv رو بدون لنگ زدن تو رزولوشن های پایین بازی کنی چه به رسه به 4870x2

:|:D:D:D

لینک به دیدگاه

من کاملا با نظر arman_pc موافقم.

در ضمن دوست عزیزی که می گی gta iv بد optimizr شده.

زیر سوال بردن rockstar که یکی از شرکت های معروف در زمینه بازی سازی هست و یکی از پرفروش ترین بازی های دنیا رو می سازه، کار بزرگیه.

اگه gta iv به هر دلیلی بد بود امتیاز 10 برای 360 و ps3 و 9 برای pc از gamespot نمی گرفت.

معمولا تو اجرای gta iv بیشتر از رم مشکل می خورن نه گرافیک.

شما با یه 9600 هم می تونی gta iv رو بدون لنگ زدن تو رزولوشن های پایین بازی کنی چه به رسه به 4870x2

:|:D:D:D

همون جا که می فرمایید که 9 گرفته دلیلش چیزی جز گرافیک پر اشکالش نبوده(منظور من از اشکال optimize نبودنش در اوایل عرضش بوده که با انتشار patch های مختلف نسبتا حل شده البته بماند که این بازی هنوز از AA پشتیبانی نمی کنه) اگه youtube مشکل نداشت براتون تصاویری از لنگ زدن بازی رو روی 4870 x2 می ذاشتم

منظورتون از رم رم گرافیک بود؟بله اکثرا به خاطر رمه گرافیکه.

در هر صورت من منظورم این بود که gta بازی خوبی برا بررسی کارت گرافیک نیست. اگه نظرم اشتباهه بفرمایید.

ممنون.

لینک به دیدگاه

سلام

به نظر شما بین این 2تا کارت گرافیک کدومش بهتره؟؟؟

ASUS - ATI RADEON EAH4670 - 1GB

SPARKLE ( Calibre ) - GeForce 9600GT - 1GB

با احترام

البته کارت هایی که دوستان معرفی کردن همگی به نوعی خوبن ولی از بین دو کارت مورد اشاره قطعا SPARKLE ( Calibre ) - GeForce 9600GT - 1GB بهتره (البته به نظر من) ولی قیمت بالا تری هم داره (فکر کنم 170 در برابر 120)

البته با پرداخت کمی پول بیشتر از 4670 می تونی zotac9800gt بگیری که به نسبت قیمت/کارایی فوق العاده اس (پیشنهاد جناب DOMINATOR)

لینک به دیدگاه

دووست عزیز کارتی که با 9600Gt و حاقظه یک گیگ از نوع GDDR3 از برند sparkle قیمت بالاتری نسبت به اون چه کهمد نظر دوستمون هست داره.

احتمالا دوست ما منظورش از 9600gt با حافظه DDR2 بوده که در این صورت کارایی 4670 بالاتره.

حدود 100 تومن هم برای خرید 9800gt باید روش پول بزاره. :|:D

لینک به دیدگاه

دوستان DDR3 با GDDR3 فرق داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:|

اگه 9600gt با GDDR3 همراه باشه، کارایی بالاتری از 4670 داره.

اما باید ببینی با توجه به پولت ارزشش رو داره یا نه.

برای چند فریم ارزشی نداره که بی خودی پول خرج کنی.

اما اگه از نظر اورکلاک بخوای، 9600gt تو اورکلاک حرف نداره، مخصوصا اگه کارتت از برند خوب باشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...